Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Valla kusura bakmayın hadi kaynananız cahil eski kafa fakat eşiniz de pek normal sayılmaz burda kaynanadan çok eşinizde sorun var tıpta çözümü olduğunu bile bile sorunun kendisinde olduğunu bile bile hurafelere inanıp annesinin böyle konuşmasına davranmasına müsade ettiği için. Bence böyle bir adamdan çocuk yapmayı bir kez daha düşünün derim, gözüyle gördüğü kanıtlı tıbbi sonuçlar olmasına rağmen kulaktan dolma şeylere inanan bir adam yarın bir gün arkanızdan asılsız laf çıkarsalar ona da inanır cahil insanlardan korkarım buyüzden uzak durmayı tercih ederim siz de çocuk yapmadan önce eşinizi biraz daha tanıyın bence..

Her kadin gibi ben de anne olmak istiyorum . Ama kocamim kaninin bozuk oldugunu dun ogrendim . Bu kadar annesinin laflarina itibar ediyor ama benim ni lafima bilr itibar etmiyor haklisin hayatim falan demiyor .

Keske takmamak dediginiz gibi kolay olsa insanin zoruna giden birseyi takmamak hic olmaz .

Evlenince değişiyor diyorlar aslinda gercek yüzleri ortaya cikiyor .

Ben muyane olurken o da doktor ule gorusmus 1 ay oncr hani madem hersey yolunda neden olmuyot o zMan cocuk gibisinden . Doktor da demis ki bazen bizim goremediginiz seyler de olabilir . Zamanla kendiliginden duzelen seyler . Demis . Bu da biraz sa onun etkisinde kalarak bana sorun bendeymis gozu ile bakiyor

bence bu kadar cahil bir eşten çocuk yapmak gelecek için tehlikeli olur zaten.
Cahil ki ne cahil evlnemeden once boyle degildi hic. Evlendikten sonra döndü resmen . Annesinin cok etkisinde kaliyor. Neymis annesi butun cocujlarina muska yaptirmis . Dedim annen ne yapmaya çalışıyor. Bosansak bile annenden bilirim dedim .

abowwwwww muska ,büyü bunlarla uğraşan insandan hayır gelmez.Ne anlatsan anlamaz .Boşuna nefesini tüketme

Keske takmamak dediginiz gibi kolay olsa insanin zoruna giden birseyi takmamak hic olmaz .

Kişilik meselesi. Ben genel anlamda kimsenin dediğini takmam. Helede karşımda senin KV gibi kara cahil bir insan varsa.
Ama aslinda sorun senin kendi eşin.
Adam bile inanmiyor kendinde bir sorun olduğuna...
KV inansa ne inanmasa ne?
Sence bu durumda sorun KV mi?

Bence çocuk yokken böyle insanlarla uğraşma, boşuna çekme
Kaynana yaşlı cahil dersin de kocan da ben de bi sorun olamaz görüşünde,
Bu kadar sığ düşünen insan başka konularda da bi sorun olduğunda kendini yüceltmek için seni ezmeye kalkar.

Sorun kocam olacak karaktersiz de en buyuk sorun onda beni annesine karsi savunamıyor

abowwwwww muska ,büyü bunlarla uğraşan insandan hayır gelmez.Ne anlatsan anlamaz .Boşuna nefesini tüketme
Insan kendini ifade edemedigi zMan daha dogrusu karsidaki insan anlayissiz oldugu zaman ne kadar konusursam konusiuim kendi bildikleri dogru olan yanloslarin pesinden kosaelar

Bu adamdan çocuk yapmamak gibi harika bir çözümün var.

Sorun kocam olacak karaktersiz de en buyuk sorun onda beni annesine karsi savunamıyor
Kocan seni niye savunsun. Sen kendini savunuyor musun. Sorunun sende olmadigini bile bile , ki sende de olsa hoca hoca diye dolasan kayananadan ona inanan kocadan ne hayir gelir. Onun yetistirecegi cocuktan ne hayir bekliyorsun.

Bosanmak gibi sahane bir secenegin var. Kullan bence.

Teşekkür ederim cozumunuz icin fakat ben bu adamla bi ömür geçirdim 6 sene ciktik onunla daha yeni 1 yildir evliyiz . Ve gercek yuzunu anca gostermeye basliyor
ömur falan gecmemis. 7 sene insan hayatinda hicbir sey. Allah omur versin de geri kalan yillarini boyle birine heba edersen pisman olursun. Sıkıntı sende de olsa onda da olsa nihayetinde bir sağlık problemi. Bir eksiklik değil. Ayıplanacak bir durum değil. Ama sen ona evlat vericem diye çırpınırken o hala sorunu sana atma derdinde.

kocan adam olsa koyde orda burda yatak odasi problemlerinin konusulmasina izin vermezdi. cocuk fikrini uzun sure ertelerim ben olsam.

Reactions: bay
Ya esınızde degısıkk davranmıs ne demek doktor bılmez ıyı bosver hacıya hocaya para versınler yapsınlar karısımı bu sefr olmayınca yıne versınler yıne yaptırsınlar paralarını yedırsınler ıyıce

Oyle yapicam zaten yapsinlar getirsinler acimiycam paralarina geldigi gibi ikisinin de gozunun onunde cope aticam benim ne kadar inatci oldugumu biliyorlar . Yapmam dedigim seyi yapmam zaten

kocan adam olsa koyde orda burda yatak odasi problemlerinin konusulmasina izin vermezdi. cocuk fikrini uzun sure ertelerim ben olsam.
Su an ben de onu dusunuyorum uzun bir sure afedersiniz iliskiye girmiycem anlasin tepkimi . Konuşarak anlasamiyoruz susarak en iyisi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…