- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Cahillik diz boyu aile komple boyle sirf onun gurur incinmesin diye herkese kasik fitigi ameliyati oldu dediler onlara laf gelmesin diyeEsin kendisinin ameliyat olduğunu bilmiyor mu? Davranış mantık dışı
Kac kere soylrdim zaten senden bana koca olmaz niye evlendin beninle diyorum yine beni değersiz gprup cevap vermiyoDaha bir yillik evlisin, kaynanan senin rahimini, yumurtaliklarini tanimadigin baska bir adam ile konusuyor ve esin bunu onayliyor. Sen karsi geldikçe "konusma fazla" diyor.
Sorun kaynanada degil yani, esinde. Boyle bir adamdan bence çoçuk yapma. Cook pisman olursun. Boyle cahil bir adam ile ömür geçmez. Ne sana es olur, ne çoçuguna iyi bir baba olur. Yol yakinken bence bosan.
Armut dibine düşmüş ikiisi de ayni bokun farkli rengiErkeklerde gordugum tek sey kendi kusur yada hatalarini her zaman örtüp zeytinyağı gibi üste çıkmak. Kv de ye diyecek lafim yok, cahil
Benim kv böyle birsey yapsa onu köşeye çeker canımı daha sıkarsan o korktuğun şeyi cümle aleme duyururum derim. Ha bence bu sağlık sorunu utanılacak birsey değil. Ama bellki onun için önemliCahillik diz boyu aile komple boyle sirf onun gurur incinmesin diye herkese kasik fitigi ameliyati oldu dediler onlara laf gelmesin diye
Hersey yapılır da iste insaligimdan saygimdan kaybediyorum gepBenim kv böyle birsey yapsa onu köşeye çeker canımı daha sıkarsan o korktuğun şeyi cümle aleme duyururum derim. Ha bence bu sağlık sorunu utanılacak birsey değil. Ama bellki onun için önemli
Kac kere soylrdim zaten senden bana koca olmaz niye evlendin beninle diyorum yine beni değersiz gprup cevap vermiyo
Neeey allah kat kat yardmcin olsun bu devrde zor yaAaahhhh en can alici durum da burda ya ayni evde yaşıyoruz
Spgudum zaten ondan ya kendine crki duzel vericrk ya da hepten bitcekBaska yorumlarinida okudum. Sana hakaret ediyormus "bir bok bilmiyorsun" demis. Asla o karisim için para yollanmasina izin verme, hadi satin aldi sakin içme. Sonucu bosanma olursa olsun.
Ayni sekilde senin annen bir hocaya gitse ve hoca "senin damadin penisi iyi çalismiyor" dese, esin birak o karisimi içmeyi, annen ile asla konusmazdi ve senden bosanirdi.
Yani birak çoçuk yapmayi, lütfen en azindan bu adam ile sevisme ya.
Bu adamdan çocuğum olsun istemezdim.
Insallah ya kaynanam bi dönsün o zaman hersey tersine doncek yok oylr artik alttan almakO şarlatanı polise şikayet edeceğinizi ve bu konuda ısrarcı olurlarsa kendilerindende şikayetçi olacağınızı söyleyin.Kimse size böyle birşey yapamaz.İzin vermeyin.
Hadi kv cahil yaşlı(bunun cahillikle ilgisi yok da neyse) ya eşiniz bu adamla bir ömür geçer mi bu adamdan çocuk yapmayın hahaha hala karısımler vs ler ya o karısım size zarar verse.Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
bağırarak değil çok konuşarak da değil sakin bir şekilde oturup bu dedikleriniz gibi deyin eşinize çok kırıldım bu yaptınıza hem sana hem annene diye belirt. Bn sana bunları yapsam nasıl olur kendini nasıl hissedersin diye de özellikle söyle.Ben o kadar ugrastim didindim . Cocuk icin kac kere gittim geldim hastaneye esim icin hersey iyi olsun aman kimse duymasin cocuk icin ameliyat oldugunu falan onlarin yaptigi ayip ya
Bu arkadaşında dediği gibi. Aynı evdesiniz tamam da yatak odanızın o kadar detayını bilmesi bnce Anormal. Hatta gidip elin adamına karısının mahremini anlattı diye eşiniz annesine bi "bnm eşimin özelini elin adamına anlatmaya utanmıyor musun gibisine tepki vermeliydi " bunu da annenin yaptığını bnm annem yapsa senin için böyle söylese hoca dediğiniz adam nasıl olur bir düşün. Ki gittiğimiz o kadar Dr bnde bi sıkıntı ol olmadığını ifade ettikleri halde bunların olması hele ki bu devirde cahillik. Annen o kadar cahil insan da değil nasıl kanmış falan da de ki anasını kötülüyorsun gibi algılayıp baskın çıkmaya kalkmasın.Daha bir yillik evlisin, kaynanan senin rahimini, yumurtaliklarini tanimadigin baska bir adam ile konusuyor ve esin bunu onayliyor. Sen karsi geldikçe "konusma fazla" diyor.
Sorun kaynanada degil yani, esinde. Boyle bir adamdan bence çoçuk yapma. Cook pisman olursun.
Israrla sen bişey bilmiyorsun derse karar sizin tabi ki de. "bu aileye bnm gibi cahil gelin yakışmaz çok bileni lazım size bn yapamıyorum" deyip restinizi çekmeyi deneyin tabi eş de aile de sizin. Aileniz destek olursa bu resti çekin sonucu bilerek.Baska yorumlarinida okudum. Sana hakaret ediyormus "bir bok bilmiyorsun" demis. Asla o karisim için para yollanmasina izin verme, hadi satin aldi sakin içme. Sonucu bosanma olursa olsun.
Ayni sekilde senin annen bir hocaya gitse ve hoca "senin damadin penisi iyi çalismiyor" dese, esin birak o karisimi içmeyi, annen ile asla konusmazdi ve senden bosanirdi.
Yani birak çoçuk yapmayi, lütfen en azindan bu adam ile sevisme ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?