Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Daha bir yillik evlisin, kaynanan senin rahimini, yumurtaliklarini tanimadigin baska bir adam ile konusuyor ve esin bunu onayliyor. Sen karsi geldikçe "konusma fazla" diyor.

Sorun kaynanada degil yani, esinde. Boyle bir adamdan bence çoçuk yapma. Cook pisman olursun. Boyle cahil bir adam ile ömür geçmez. Ne sana es olur, ne çoçuguna iyi bir baba olur. Yol yakinken bence bosan.

Kac kere soylrdim zaten senden bana koca olmaz niye evlendin beninle diyorum yine beni değersiz gprup cevap vermiyo

Cahillik diz boyu aile komple boyle sirf onun gurur incinmesin diye herkese kasik fitigi ameliyati oldu dediler onlara laf gelmesin diye
Benim kv böyle birsey yapsa onu köşeye çeker canımı daha sıkarsan o korktuğun şeyi cümle aleme duyururum derim. Ha bence bu sağlık sorunu utanılacak birsey değil. Ama bellki onun için önemli

Benim kv böyle birsey yapsa onu köşeye çeker canımı daha sıkarsan o korktuğun şeyi cümle aleme duyururum derim. Ha bence bu sağlık sorunu utanılacak birsey değil. Ama bellki onun için önemli
Hersey yapılır da iste insaligimdan saygimdan kaybediyorum gep

Kac kere soylrdim zaten senden bana koca olmaz niye evlendin beninle diyorum yine beni değersiz gprup cevap vermiyo

Baska yorumlarinida okudum. Sana hakaret ediyormus "bir bok bilmiyorsun" demis. Asla o karisim için para yollanmasina izin verme, hadi satin aldi sakin içme. Sonucu bosanma olursa olsun.

Ayni sekilde senin annen bir hocaya gitse ve hoca "senin damadin penisi iyi çalismiyor" dese, esin birak o karisimi içmeyi, annen ile asla konusmazdi ve senden bosanirdi.

Yani birak çoçuk yapmayi, lütfen en azindan bu adam ile sevisme ya.

O şarlatanı polise şikayet edeceğinizi ve bu konuda ısrarcı olurlarsa kendilerindende şikayetçi olacağınızı söyleyin.Kimse size böyle birşey yapamaz.İzin vermeyin.

Spgudum zaten ondan ya kendine crki duzel vericrk ya da hepten bitcek

O şarlatanı polise şikayet edeceğinizi ve bu konuda ısrarcı olurlarsa kendilerindende şikayetçi olacağınızı söyleyin.Kimse size böyle birşey yapamaz.İzin vermeyin.
Insallah ya kaynanam bi dönsün o zaman hersey tersine doncek yok oylr artik alttan almak

Daha 1 yıllık evliymişsiniz neden hemen çocuk istiyorsunuz hatta çocuk olmuyor diye operasyon bile geçirmiş eşiniz. Bence biraz daha bekleyin de önce evliliğiniz otursun. Kayınvalidenizi de boşverin belli cahil bir kadın, kocanıza şaşırdım asıl bu kadar sabit fikirli ve kendi başına düşünme yetisi olmadığı belli olan bir insanı neden illa baba yapmakta ısrarlısınız? Sorununuz kayınvalide değil koca olmalı bence. Yıl olmuş 2019 hala hocanın para karşılığı yaptığı karışımdan medet umanlar var ya pes

Hadi kv cahil yaşlı(bunun cahillikle ilgisi yok da neyse) ya eşiniz bu adamla bir ömür geçer mi bu adamdan çocuk yapmayın hahaha hala karısımler vs ler ya o karısım size zarar verse.

Komik ya çok komik bu adam dünyaya benzer genleri taşıyan birini getirmesin hadi getirdi yetiştirmesin.Ya bu konuda yok kusur onda yok bunda konusu da çok saçma çocuk için mi evleniyorsunuz sanki her ne olursa olsun destek olmalısınız.

Ben o kadar ugrastim didindim . Cocuk icin kac kere gittim geldim hastaneye esim icin hersey iyi olsun aman kimse duymasin cocuk icin ameliyat oldugunu falan onlarin yaptigi ayip ya
bağırarak değil çok konuşarak da değil sakin bir şekilde oturup bu dedikleriniz gibi deyin eşinize çok kırıldım bu yaptınıza hem sana hem annene diye belirt. Bn sana bunları yapsam nasıl olur kendini nasıl hissedersin diye de özellikle söyle.
Bu arkadaşında dediği gibi. Aynı evdesiniz tamam da yatak odanızın o kadar detayını bilmesi bnce Anormal. Hatta gidip elin adamına karısının mahremini anlattı diye eşiniz annesine bi "bnm eşimin özelini elin adamına anlatmaya utanmıyor musun gibisine tepki vermeliydi " bunu da annenin yaptığını bnm annem yapsa senin için böyle söylese hoca dediğiniz adam nasıl olur bir düşün. Ki gittiğimiz o kadar Dr bnde bi sıkıntı ol olmadığını ifade ettikleri halde bunların olması hele ki bu devirde cahillik. Annen o kadar cahil insan da değil nasıl kanmış falan da de ki anasını kötülüyorsun gibi algılayıp baskın çıkmaya kalkmasın.
Israrla sen bişey bilmiyorsun derse karar sizin tabi ki de. "bu aileye bnm gibi cahil gelin yakışmaz çok bileni lazım size bn yapamıyorum" deyip restinizi çekmeyi deneyin tabi eş de aile de sizin. Aileniz destek olursa bu resti çekin sonucu bilerek.
Allah ardımcınız olsun...
Bizim şer gördüklerimiz de hayr,
Hayr gördüklerimizdeki şerri Allah bizden iyi bilen. Rabbim hayırlısını nasip etsin ömrünüze.

Ben de aynı şeyi annem vasıtasıyla eşim için yaptırır kaynanamin akrabalarının yanında bahsini açar eşim ve annesi kabullenemedigi için cinci hocaya verdiğimiz paraya yazik oldu üstelik bunu içmediği için çocuğumuz da olmicak ah vah yapardım

Kaynananizin sacini basini yoluyasim geldi. Esinizinde agzinin ortasina bir tane cakasim. Ne gerizekali insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…