Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Kaynanan çok uyanık
Kocan kendinde kusur görmek istemiyor
Kaynana ilacı yaptıracak kocam ilacı içmenin isteyecek
Nasılsa ameliyat olmuş
Çocuğunuz olursa kaynana etrafa geline ilaç yaptırdım ya size daha önce anlatmıştım zaten hocaya gittiğimi diye sizi kusurlu göstermeye çalışacak
Eşiniz de aynı şekilde ben de sorun yok boşuna ameliyat oldum sorun sen de diyecek
O yapılan ilacı asla içmeyin gözlerinin önünde dökün
Kaynananın anlattığı kişilere de eşinizin ameliyat olduğunu söyleyin

Benim kaynanam da öyle yaptı . Yok bi hastalığın var mı yok bilmem ne gidiyorum doktora bende sorun yok diyorum anlamıyor . Yüzde doksan dokuz kadınlarda oluyor dio sonra eşim gitti değerleri düşükmüş normalde söylemezdim ama öyle yaptığı için söyledim

İnanmıştan ziyade karışımı senin içmen, senin bir rahatsızlığın olduğu ve bunu kabul ettiğin anlamına gelir. Bu da eşinin ve ailesinin işine geliyor demek ki.

Cok haklisiniz . Ben de beklemekten yanayim ama ne yazık ki basimda cahil bir kaynana oldugu sürece esimi de zehirliyor bu cahilligi

Bunun utanilcak bi yani yok Allahtan gelen bisey.Kaynana kisisi cok geri goruslu.Ameliyat olmus adam hala sizi mi kisir goryo pessss
Evet aynen oyle . Kendi evlatlarina toz kondurmaz ama hicbir sorunu olmayan insani hasta ediyorlar boyle giderse stresten gercekten de hasta olunur insan

Artik ben de yuzlerine vurucam . Anlasinlar

Kesinlikle oyle icmiycem zaten esime de dedim nasip bu isler Allah ne zaman isterse o zaman olur boyle icinde ne oldugu belli olmayan biseyle medet umulmaz . Geldigi gibi atarım dedim.

Nerede yasıyorsun. Eger istanbuldaysan celalettin peruya götür eşini. Çok iyi bir cerrah erkek üreme sıkıntısı olanlarda.

Yorumlari okumadim ama niye kondursunlar? Her annenin yavrusu kendine özel ve güzel.
Bunu bilmek icin âlim olmaya gerek yok

Eğer çok dokunduysa senin annende eşin için üreme eksiri yaptirsin ve millete çatır çatır yaysın

Ben yapmazdim ama anca böyle susar KV

Kendi ailem asla boyle nisey yapmaz.

Kayınvalide de 12 çocuğu da topyekün cahil diyorsunuz. Peki sizin onların arasında ne işiniz var ve neden soyları yürüsün diye uğraşıyorsunuz orayı anlamadım. Hayır, kocanız farklı olsa "kapat kapını takma milleti" diyeceğim de... kocanız annesinden farklı değil ki. Olursa çocuğunuz da böyle büyüyecek, aynı onlar gibi olacak. Yani bu işte bir dengesizlik var, ben mantığa oturtamadım.

Kendi ailem asla boyle nisey yapmaz.

Senin ailen yapmaz ama onun ailesi yapiyor. Yani ya susarsin ya kendi kocani rezil edersin.
Bu iki secenek var...sec beğen al.
He benim için üçüncü bir seçenek daha var : takmamak. KV isterse benim hakkimda "onun vajinası yok" desin...hic takmam.
İster haciya gitsin ister hocaya. He he der gecerim. Niye bukadar takiliyorsun?

Kocanız hem amelıyat oluyor sorun onda hem de köydeki hocaya inanıyor öyle mi?
Valla aktara gitseniz cillop gibi birşeyler hazırlasa bile 400 lira tutmaz, bu adama çocuk yapmayın bence..

Kocanız istemese kimse size bir şey de içiremezdi. Adamın kendisi bile baskı kuruyor ayol. Siz istediğiniz kadar "sorun bende değil, adamda" deyin. Buna adamın kendisi bile inanmazken kayınvalideyle niye uğraşıyorsunuz... sizin bir numaralı karşıtınız önce kendi kocanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…