- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Bence çocukla boşanmanız daha zor olur sizin için. Şimdiden böyle baskı altında ve mutsuzsanız bir noktada patlayacaktır.Cok guzel diyorsun da basimda bekletip yedirmezlerse iyi . Allah vere de bu ay hamile kalsam da utansalar
Cok haklisiniz . Ben de beklemekten yanayim ama ne yazık ki basimda cahil bir kaynana oldugu sürece esimi de zehirliyor bu cahilligiDaha 1 yıllık evliymişsiniz neden hemen çocuk istiyorsunuz hatta çocuk olmuyor diye operasyon bile geçirmiş eşiniz. Bence biraz daha bekleyin de önce evliliğiniz otursun. Kayınvalidenizi de boşverin belli cahil bir kadın, kocanıza şaşırdım asıl bu kadar sabit fikirli ve kendi başına düşünme yetisi olmadığı belli olan bir insanı neden illa baba yapmakta ısrarlısınız? Sorununuz kayınvalide değil koca olmalı bence. Yıl olmuş 2019 hala hocanın para karşılığı yaptığı karışımdan medet umanlar var ya pes
Icmem zaten dun duydum deliye dondum .İnanmıştan ziyade karışımı senin içmen, senin bir rahatsızlığın olduğu ve bunu kabul ettiğin anlamına gelir. Bu da eşinin ve ailesinin işine geliyor demek ki.
Evi ayirsa annesinden uzaklassa hicbir sorub kalmayacak ama olmuyorBence çocukla boşanmanız daha zor olur sizin için. Şimdiden böyle baskı altında ve mutsuzsanız bir noktada patlayacaktır.
Evet aynen oyle . Kendi evlatlarina toz kondurmaz ama hicbir sorunu olmayan insani hasta ediyorlar boyle giderse stresten gercekten de hasta olunur insanBunun utanilcak bi yani yok Allahtan gelen bisey.Kaynana kisisi cok geri goruslu.Ameliyat olmus adam hala sizi mi kisir goryo pessss
Artik ben de yuzlerine vurucam . AnlasinlarBenim kaynanam da öyle yaptı . Yok bi hastalığın var mı yok bilmem ne gidiyorum doktora bende sorun yok diyorum anlamıyor . Yüzde doksan dokuz kadınlarda oluyor diosonra eşim gitti değerleri düşükmüş normalde söylemezdim ama öyle yaptığı için söyledim
Kesinlikle oyle icmiycem zaten esime de dedim nasip bu isler Allah ne zaman isterse o zaman olur boyle icinde ne oldugu belli olmayan biseyle medet umulmaz . Geldigi gibi atarım dedim.Kaynanan çok uyanık
Kocan kendinde kusur görmek istemiyor
Kaynana ilacı yaptıracak kocam ilacı içmenin isteyecek
Nasılsa ameliyat olmuş
Çocuğunuz olursa kaynana etrafa geline ilaç yaptırdım ya size daha önce anlatmıştım zaten hocaya gittiğimi diye sizi kusurlu göstermeye çalışacak
Eşiniz de aynı şekilde ben de sorun yok boşuna ameliyat oldum sorun sen de diyecek
O yapılan ilacı asla içmeyin gözlerinin önünde dökün
Kaynananın anlattığı kişilere de eşinizin ameliyat olduğunu söyleyin
Hangi ilce de oNerede yasıyorsun. Eger istanbuldaysan celalettin peruya götür eşini. Çok iyi bir cerrah erkek üreme sıkıntısı olanlarda.
Yani söyleyin bencedeArtik ben de yuzlerine vurucam . Anlasinlar
Kendi ailem asla boyle nisey yapmaz.Yorumlari okumadim ama niye kondursunlar? Her annenin yavrusu kendine özel ve güzel.
Bunu bilmek icin âlim olmaya gerek yok
Eğer çok dokunduysa senin annende eşin için üreme eksiri yaptirsin ve millete çatır çatır yaysın
Ben yapmazdim ama anca böyle susar KV
Kendi ailem asla boyle nisey yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?