Konu "kaynanalar" olunca saptırılmaya çok müsait ama.evet adı değişmiş bende şimdi gördüm
sanırım konu bazen saptırılıyor ya ondandır
sağol teyzesiyok canım verdirirmiyim hiç zebellak gibi başındayım alimallah bir dk bile vermiyorum kayınvalideye kadını boş bırakmaya gelmiyo illa abuk subuk bişey yapacak çocuğa
bence bebeğe bal vermek yerine kaynanana fare zehiri verelim 1 damlacık bakalım nooollluuccaaakkkBal bebeğe iyi gelirse bu da ona iyi gelir nasıl fikir ama
buarada sağlıkla büyüsün bebişşşşşşşşşş muck
bence bebeğe bal vermek yerine kaynanana fare zehiri verelim 1 damlacık bakalım nooollluuccaaakkkBal bebeğe iyi gelirse bu da ona iyi gelir nasıl fikir ama
buarada sağlıkla büyüsün bebişşşşşşşşşş muck
hamile deilim ama hamile kalmak için ugraşıyorum bebek çok istiyoruz ..
çalışıyorum kaynanam ben bakcam torunuma diyor.. bakmaya bakar amaaa sevmedigim özellikleri çok..
en başta bebek demeyip şap şup sallaya sallaya öper tüm bebekleri...bense yabancının çocugunu bile öpmeye kıyamam ...
akşam işten çıktıktan sonra yemegede kal diycekkk ve biz kaynanamdan en erken akşam 10 da gelcez.. ee ordayken mutfagı topla çay getir götür yemek hazırla falan yorucu..ha evde de aynı şeyleri yapıyorum ama canım istemezse yapmayadabilirim...
bide bizim ev kaloriferli onların evi sobalı.. kesin sizde bakayım çocuk üşümesin der ve bizde yatar kalkarr..evine bile gitmez.. böylelikle özel hayat diye bşy kalmaz onuda geçtim kafamı dinliycegim zaman olmaz...haaa bizim ev evt kaloriferli ama çok sogukk oluyor akşama kdr yakmazlar allahtan o bahanem varrrr eger öyle bi teklif verirse bunu bahane ederim..bide gecenlerde iftarda akrabalaırna gittik kaynanamın orda bi kadından bahsettiler tanıdıklarıymışş..annesi çocuklarına bakıyormuşş kadında annesine bakıcı ücreti veriyormuşş.. kaynanamda ordan tabi vercekkk bakıcı parasıı okdr bakıyor kadın dedii.. bende hemen atladım ortaya çok ayıp ya benim torumun olsa paraylamı bakarımmm çok tuhaf geldi bana... zaten karşımdakide eve gelirken eli boş gelmez arada yardım eder hediyeler alır.. ama maaş gibi de para verilmez dedim.. anladımı anlamadımı bilemiycem bakalım ileride belli olur.. ama para isterse baktırmam kaynanama ondan eminim:)
öle işte aklımda çok şey var söylüycek..
şimdi dersiniz daha bebek yok niye bunları dert ediyorsun ama cidden böyle olcakk...
allahtan bebek dogunca 6 aya kdr izin alcam.. sonrasında 6 ayda yaırm gün izinli olcam.. böylece bebegim nasip olursa 1 yaşına gelmiş olur..
evet canım ya sen daha dereyi görmeden sıvamışsın paçaları... bi yandan da solediklerin doğru bunlar olacak ama ne güzel bol bol iznin olacakmış oyüzden çok takma derim bebek bu her halukarda kolay büyümüyor
Bende de aynı sorun mevcut. o kadar çokki yaptıkları anlat anlat bitmez, sinir olmamak için duymuyorum çoğunu ama geçen hafta artık benim de sabrımı taşıran bi durum yaşandı ondan beri elime geçirsem boğasım ver kendisini..
Kendisi bize 1 saat uzakta bi yerde yaşıyor, 15 günde bir gidiyoruz her gittiğimizde evimize dönerken kızım seni saklayayım, sandığa koyayım odaya kapatayım da unutsunlar diyip duruyordu ben susuyordum hep şakasına diyor diye ama geöen hafta bu söyledikleri lafların üzerine kızım sen kal benimle ben sana başka İNEK bulurum dedi.ben de şafak attı tabi, eşimi de dahil herkesi bırakırım ama kızımı sana bırakmam dedim kendisi baya bi bozuldu, eşimde de şikayet etmiş beni ama eşim beni haklı buldu neyseki... ondan beri aramız iyice soğudu ben de gayet memnunun bu durumdan
arkadaslar benim kayınvalide öle değildir yaaa bir iki sokak ötede oturuyor hergün gelir bebeği görür bi yarımsaat gider yok onu böyle yap sunu söyle yap demez
ne güzelmiş şanslısın benimkinin fenalıgı yüzünden okunuyo resmen ilk gelin benim sürekli gelin şunu yapamaz anasına gidemez bize gelen gelin anasını babasını unutacak deyip durur ve en son bayram izninde annemi sadece 2 saat gördüm orda kalamazsınn dedi bana bide gurbetteyim..ama bende beddua ediyorum allahta sizi sevdiklerinize hasret koysun diyorumm
su annesine göndermeyen kaynanaları hiç anlamam yaa nasıl göndermezler kızz sende oglunu ona gönderme bakalım nasıl oluyomuss yavrusunu anasına göndermemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?