kaynanalardan çekenler dökelim içimizi

valla en çok ona yanıyorum biliyomusun evliliğimizin en güzel aylarını saçma sapan sorunlar yüzünden hep mutsuz huzursuz yaşıyoruz. bizden kaynaklı olsa bu kadar yanmıcam ama neymiş kaynanam görümcem sizene ya rahat bırakın artık evlenmişiz bırakın bu bizim hayatımız mutluluğumzda bizden olsun mutsuzluğumuzda.. ama hiç hakkımı helal etmiyorum inan..
ben normalde öyle sus pus sessiz sakin biri değilim yani yeri gelmiştir babamla bile tartışmışlığım olmuştur ama bunlar oturup tartışacağın derdini anlatacağın türden insanlar değil. kaynanam en ufak bişide kendini yerlere atar baygınlıklar geçirir kayın pederimin ödü kopar bu sefer o başlar.. kaynanamın çok kuvvetli bi nefsi var devamlı ben diyor herşey o herkes işini gücünü bırakıp onun ağzına bakmalı herşey onun istediği gibi olmalı.. zaten gelinlerin hiçbir söz hakkı yok daha dün gelmişler ne hadlerine.. oğullarda onun çocukları büyütmüş beslemiş istediğini yapmak zorundalar. mantık bu. Allah ıslah etsin. neyse şimdi kadın diğer oğullarının yanına istanbula gitti 1 haftadır çok şükür rahatım. gerçi her gün arayıp rapor alıyor ama en azından evimde oturuyorum bi dingillik var :)

ee bu haftanın tadınıçıkar kv hasta olarak düşün buda bir tip rahatsızlık önemsemen demek onun amacına ulaşamaması demek ee sorun yok yani sen üzldükçe oda ağlamıyor dimi umurunda değidir emin ol sen ağla durrr ve sonra çook yanarsın bu günlerine dediği bi kulağındar girsin öbüründen çıkın cevap bile verme aman bayılmasın ne numaracı seninkide valla işi biliyor teyzeye baksana ben ilk gelinim benimki tecrübesizdi senin tecrübeli anlaşılan :) kaynanalıkta uzman gibi geldi bana

haha aynen ben 3. ve son gelinim 2 tane daha tecrübesi var ama inan benimki gününden çakal:) garibim büyük eltim başka şehirde olmasına rağmen illalah etmiş ilk zamanlar bana yaptıklarından beter piskopatlıklar yapmışlar ona, ama 2 ve 3 gelince dikkat dağıldığı için şimdi o daha rahat ama benden sonra kimse kalmadı korkuyorum kadın hep bana saplanıp kalacak :)

bu konuda yaz yaz bitmez
sayfalarca yazarım yazan arkadaşlarda olur
en iyisi mesafe ve az görüşmek lazım

desene tam kaynana baştan bilgili :) ama sen korkma yenisin diye belki birazda sana kendini göstermeye çalışıyor hanımefendi olur o kadar ee öbürleine yapmış hak geçmesin ee adaletli desene sen dediğim gibi konuşmalrı ciddiye alıp üzülme eşinle olan mutluluğunuza bak daha çok yenisiniz kendinizi yıpratmayın ona yeter bu kadarı :) sen sagısızlık yapmadığın müddetce onun elinden bişey gelmez ee oğluna ne diye seni şikayet edecek ki bide eşine şikayet eder gibi konuşma o annesi sonuçta haberi olsun neler yaptığından ama şikayet gibi değil olayı analtır bibi konuş değerlendirme kısmını eşin anlar zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…