2 tane kızkardeşim var. En büyükleri benim. Çocukluktan beri yaş farkımız pek olmasa da annem çalıştığı için ben baktım onlara. İkisi de 25 yaşından büyükler şuanda ama hala savunmasız bir çocukmuşlar gibi korumacıyım. Cadıya gıcık oldum.Helal valla aynen katiliyorum sana benim kardesime laf konusacak adam dogmadi daha..bide 8 yasindaki cocugun hatali oldugunu dusunenler yok mu onlarda ayri bi dert.
Ben olsam daha sekiz yaşındaki kardeşim hakkında böyle şeyler söyleyen kim olsa ağzının payını verirdimmerabalar
8 yaşındaki kızkardeşim bana 1 aylığına kalmaya geldi , eşimde ankaraya iş için gidince benle kalması bana destek oldu. Kayınvalidem de çok istemişti gelmesini . Ama geldiğinden beri anlaşamıyorlar . Kızkardeşimi hiçbirşeye tutturmuyor. Sürekli kızıyor ona ve akşamında kızlardeşimi bana şikayet ediyor çok fesat diye .
Diyor bana senin kardeşin kıskanç bizi kıskanıyor diyor .
Kıskanması normal anne çocuk o dedim
Hayır o çocuk değil 23 yaşındaki gibi davranışları var diyor
Yani benm gibi mi dedim
Hayır o çok farklı sen safsın o fesat diyor
E o zman anne sende fesat düşünüyorsun dedim
Büyüdüğünde anlarsın beni kaynanam demişti dersin diyor
Şakayla karışık anne inanamıyorm sana küçük çocuk hakknda neler diyorsun dedim
Bana sen onun hareketlerini görmüyosun dedi
Sen nasl görüyosun anne dedim
Ben görürüm dedi
Sende onun gibi olsan senle anlaşamazdık dedi
Abartıyosun dedim
Abartmıyorm ciddiyim o çok fesat dedi
...
Çok üzüldüm kaynanamın bu şekilde kardeşimden bahsetmesi çok ağrıma gitti . Kardeşimi bi an önce annemin babamın yanına gönderesim geldi. Sizce ne yapmalıyım ? Kaynanm mı kardeşimi kıskanıyor , yoska kardeşşm mi kaynanamı kıskanıyor ?
(Bu arada Kardeşimden en ufak bi şikayet duymadım .)
Cocuklar gercektende anliyor.Allah yardimcin olsun canim, kardesin belki de bu tesptlerinden kv bahsettiyse ondan icerlemistir, gercekten kardesin yasina gore akilli ve dikkatli, ee bu da kv isine gelmedigi icin fesat olarak yorumluyor, her ne kadar kardesinin yaninda konusmasan da o bircok seyin farkinda sanirim, insAllah en kisa surede evini ayirirsin, o zaman kardesini rahat rahat agirlarsin, bence kardesini hemen gonderme, kv alisir, onun tepkisinin ardindan gonderince hep bunu bekler, rahatsiz oldugumu soyleyim o da uygulasin diye. Rahatsiz oldugunu bile bile gondermemen bile ona cevaptir aslinda.
beraber yasiyormus kv ylekonuyu okumadan yazıyorum.8 yaşındaki çocuğun nesiyle anlaşılmaz.yaptığı takılır mı.en olmadı o varken gelmesin kocaman kadın.
beraber yasiyormus kv yle
Ne alakası var şimdi. Bu kararı oturup kendin alacaksın. Burda ne yuva yıkıcı yorumlar oluyor her kafadan bir ses çıkıyor kimi zaman. Kimi zaman insanlar toplanıp konu sahibine mantıklı yol sunuyor. Sen şimdi yaşadığın olayı içeriden cozemeyip burdaki oy oranına göremi hareket edeceksin. Kv ye söylediklerimi geri alıyorum şu andan ittibaren. Gönder kardeşini sen evine en iyisi. Kv ile senin olaylara bakış açınıza bakınca kızcağız icin en hayırlısı bu gibiKardeşimin hiç bişeyden haberi yok. Asla onu kırmam . Kv böyle düşündüğünü söylemem asla . Kv aklamaya asla çalışmıyorm. Nedn böyle birşey yapaym ? Sadece ömrüm boyunca mecbren katlanacağm kv hep hayatmda olucak . Ankette kv haklı bulanlar olrsa kardeşmi göndermeyi düşünüyorm çnkü kv evi. Ama kardeşmi haklı bulanlar çoğnlukta ise saygımı da bozar kardeşmle ailemin yanına giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?