Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Helal valla aynen katiliyorum sana benim kardesime laf konusacak adam dogmadi daha..bide 8 yasindaki cocugun hatali oldugunu dusunenler yok mu onlarda ayri bi dert.
2 tane kızkardeşim var. En büyükleri benim. Çocukluktan beri yaş farkımız pek olmasa da annem çalıştığı için ben baktım onlara. İkisi de 25 yaşından büyükler şuanda ama hala savunmasız bir çocukmuşlar gibi korumacıyım. Cadıya gıcık oldum.

bence kvnin esas derdi eşin yokken ona muhtaç olmamışsın

kardeşin seni oyalamış

ya 8 yaşındaki çocuk koca kadına nasıl batar ki

yani 6 yaşında oğlum var 8 yaşındaki de en fazla bunun iki katı olur

Ben olsam daha sekiz yaşındaki kardeşim hakkında böyle şeyler söyleyen kim olsa ağzının payını verirdim
Bir daha ailemden kimse için böyle konuşamazdı
Kaynanan tek konuda haklı bencede sen çok iyi niyetlisin

Çocuklar ne kadar fesat olabilir ki en fazla gidip gizli gizli yemek falan aşırırlar heralde

Kız kardeşler candır.... ne kadar kötü olsa da kıskanç olsa da başka birşey onlar yaaa çok severim ben benimkini her daim atışsak da

Benimki de 18yasindaki kiz kardesimlee sacma bi bicimde kavgalara tutusmaya calisti. Bizmklerden muhatap bulamayinca kendine,ergen.kardesimi zivanadan cikarmaya calisti. Sacma sapan cocuk kavgalarina girmeye cabaladi mesela cocugun elinden oyuncagni alip vermemek gibi birsey diyelim,oyle aacma seylere kalkisti yani.. kardesim cevap vermedi bu davranislara.....
Her neyse kaynanam denen kisi yapacagini yapti en sonunda,dugunume de kocasiyla s.ctilar. Ve ben gorusmuuorm o dengesiz insanlarla..
Oyumu da yanlis kullanmisim. Kim hakli gibi anlamistim,kardesim olarak isarwtlemistm peeeh....

Cocuklar gercektende anliyor.
Beni. Ex eniste bize geldiginde erkek yegenim kucuktu onu cok seviyordu kiz yegeimde 5 yasinda falandi. Oda ya asirdi ex enisteye onu sevmezdi. Yuz vermezdi. Kardesine ne haber falan derdi digerine hic birsey demezdi. 5 yasinda cocuk bile sezdi sevilmedigini birdahada yanina gitmedi. Esi olan ablamda. Sen milleti salanmi saniyorsun. Birini seviyor birini sevmiyorsjn. Sevmek zorunda degilsin ama o bir cocuk. En azindan nasilsin falan de gormuyorsun cocuk bile anladi uzaklasti senden dedi.

Bende bazi cocuklara kanim hic isinmaz. Ama hic bir zaman kotu davranmam yada soguk davranmmam baska cocuklar varsa hepsine esit davranirim.

Bu cocuk ancak kendinyasitlari ile cekisebilir. Koca bir kadinla degil. Ha bazi cocuklarda kockadin agzi vardir. Ama belliki cocukta oda yok.
Ablasi 7/24 yaninda bir ters davranisi olsa derdi herhalde ve gorurdu.

Kaynanani oan hemen susturnaliydin sende tamam Anne olur Anne neden Anne demissin

Valla bravo kv ye 8 yaşında ki çocuğu hemen çözmüş. Hiç bozuntuya verme kardeşine dahada sahip çık.

konuyu okumadan yazıyorum.8 yaşındaki çocuğun nesiyle anlaşılmaz.yaptığı takılır mı.en olmadı o varken gelmesin kocaman kadın.

8 yasinda kizim var , nazlidir duygisaldir , neyin uzecegini sevindirecegini çok iyi bilir
kaynanandaki sorunu o senden once çozmus ama sen uzulme diye sana soylemoyor kuzum benim
lutfen kardesini koru , yapamayacaksanda gonder ailenin yanina .. çocuga sen yokken kim bilir ne fattanlikalr yapiyor senin kv

Yanlışlıkla kardeşim şıkkını işaretledim. 8 yaşındaki bir çocuk hakkında fesat diye düşünebilen bir insan insan olamaz.

Canım kardeşin fesat falan değil ama gözü açık bir çocuk ki bu da iyi bir şey ve seni korumaya çalışıyor. Ben olsam kardeşimin yanında kvye cevapları verirdim hem sen hem kardeşin rahatlarsiniz ;-)

Vay arkadaş daha neler duyucaz şu fani ömrümüzde. Kv dedikodunun fesatlığın nirvanasına ulaşmış. Bir kv tarikatı olsa lideri olabilecek potansiyeli var.

Ne alakası var şimdi. Bu kararı oturup kendin alacaksın. Burda ne yuva yıkıcı yorumlar oluyor her kafadan bir ses çıkıyor kimi zaman. Kimi zaman insanlar toplanıp konu sahibine mantıklı yol sunuyor. Sen şimdi yaşadığın olayı içeriden cozemeyip burdaki oy oranına göremi hareket edeceksin. Kv ye söylediklerimi geri alıyorum şu andan ittibaren. Gönder kardeşini sen evine en iyisi. Kv ile senin olaylara bakış açınıza bakınca kızcağız icin en hayırlısı bu gibi

Bence mevzu fesatlik ya da kıskançlık değil kayinvaliden kardeşinin varlığından rahatsız olduğu için bunları uydurmuş.

He,dunyayi ele gecirme planlari yapiyordur kesin 8 yasindaki ucube. Manyakmi bu kadin ya?

kaynanamı bu kadar konuşturmazdım bile, o benim kardesim sen yorum yapamazsın, kötü düşüncelerini kendine sakla der; geçerdim. he illa ki uzatıyor ben de çirkinleşirdim. 8 yaşında bir çocuk var ortada.
kardesimi de erken yollamaktansa mumkunse onun benim yanimda daha uzun kalmasini saglardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…