Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardimcin olsun canim, kardesin belki de bu tesptlerinden kv bahsettiyse ondan icerlemistir, gercekten kardesin yasina gore akilli ve dikkatli, ee bu da kv isine gelmedigi icin fesat olarak yorumluyor, her ne kadar kardesinin yaninda konusmasan da o bircok seyin farkinda sanirim, insAllah en kisa surede evini ayirirsin, o zaman kardesini rahat rahat agirlarsin, bence kardesini hemen gonderme, kv alisir, onun tepkisinin ardindan gonderince hep bunu bekler, rahatsiz oldugumu soyleyim o da uygulasin diye. Rahatsiz oldugunu bile bile gondermemen bile ona cevaptir aslinda.

Kaynanalar bence gelinin misafirini sevmiyor benimde 5 yaşında bi kardeşim var benim yanımda gayet iyi ben gidince niye geldin ki sen der gibi davranıyor evimizi alt üst eden bir çocuk daha var ona gülüm balım benim kardeşime surat yok huysuz demeler. Bende inadına kardeşimim her istediğini yapıyorum

Sen kimi kime şikayet ediyorsun haddini bil diyeceksiniz kv ye! Asıl fesat kötü kalpli dengesiz o! Çok sinirlendim ya.

Güzel fikir kardeşinizle beraber sizde gidin ailenizin yanına, eşiniz dönene kadar.

Oy kuzum benim kıyamam ona yaa daha 8 yaşında o çocuğun kime ne zarı olur ya arkadaş ne insanlar var bu dünyada ??? İnsan utanır el kadar çocuma fesat demeye!!!! Çok sinirlendim ve çok üzüldüm. Benimde bneden 15 yaş küçük kız kardeşim var biri benim canıma bitaneme o lafı diyecek onu yerin dibine sokar ım. O benim elimde büyüdü.Lütfen sende tavrını koy

Kayınvalidenin zeka yaşı kardeşinle aynı. Akranlar bazen anlaşamazlar. Aralarına girme. Küser küser barışırlar

Şaka bir yana kardeşi uzak tutun bu durumdan kıyamam onun 8 yaş güzelliğine.☺

Somut bı olay anlattı mı? Aman ya anlatsa ne olur. Daha 8 yasında cocuk. Bence kv kıskanıyor. Jv kac yasında? Demans alzeimer gıbı bı durumu var mı? Benım anannne de aynı sekılde de fakat demans

Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .
Sen
o gelene kadar,işinizi yapın,o geldikten sonra da,kardeşinizi dolaştırma bahanesiyle evden ,çıkın gezin.akşam dönün.

ne saçma bir kadınmış kayınvalideniz ,kusura bakmayın da...
dalgasına kv hak verılmıstır sanki ne olcak

Kv tam bir manyak 8 yasindaki cocuga demedigini birakmamis, sen calisiyormusun ? o yuzden mi cocuk gunduz onla birlikte vakit geciriyor, kardesine tembihle cok fazla konusup kadinin agzina laf vermesin kim bilir cocuga neler anlatiyor bu kafayla neler diyor yada agzindan laf mi almaya calisiyorsa artik. Tamam simdiki cocuklar akilli gozu aciklar ama kv tamamen cocuga baska iftiralar atiyor hic yakismayan seyler. Bence sana sikayet ettiginde lafi agzina tikayip kucucuk cocuk hakkinda dedikodu yapmasina izin vermeyecektin.

Kadin okadar eminse eger mutlaka biseyleri yakalamistir
oyle cocuklar varki animallah yetiskinden daha beterdir
var benimde tanidigim
hatta demistirimki bunu ben bile dusunemem
abarticak bisey yok
demekki kardesinin IQcok yuksekki oyle bir izlenim verriyor
jardesinle acikca konus kayinvaliden hakkinda ne dusunuyor

Gercekten suan size yuh diyorum 8 yasindaki cocugun neyini gorebilr ki ya gercekten yuh ve bide cocuk katiller diyorsunuz ya bisey diyemiyorum evladiniz varsa dikkat edin onunda yanlis biawyini gormesinler.

Bu durumda cocuga suc bulanlara sadece....yuh yani sanki hic birimiz cocuk olmadik . O kadini hakli cikartanlar o cocukta digerini kardesi ya.ve 8 yasindaki cocuga suc yukleyenler gercekten hic iyi degilsiniz.. Yazik ya cocuga yazik nasil bi toplumda yasiyoruz saf masum yavrucaklari bile yargilar olmussunuz.

Minnacık kardeşimi bana kötüleyecek, yastığa yatırmayacak kadının dilini kopartırım. Başlarım saygısına, kardeşine sahip çıksana. Kardeş bu kardeş, kayınvalide ile saygımı bozmak istemiyorum ne demek? Kusura bakma da sen de normal değilsin.

Helal valla aynen katiliyorum sana benim kardesime laf konusacak adam dogmadi daha..bide 8 yasindaki cocugun hatali oldugunu dusunenler yok mu onlarda ayri bi dert.

Kardeşin herşeyin farkında. Senin mutsuz olduğunu biliyor. O çay mevzusunda olduğu gibi seni korumak istiyor. Haklıda. Bunu kaynanan görmüş olmalı. O nedenle fesat diyor. Şikayet ediyor. Senin gözün açılmasıni istemiyor belkide.

Eşinin yanına gidesiye kadar ailenin yanına git.

Belki Eniştemle özel konuşuyorlardır dememiş ki? Her zaman ablası hizmet ediyormuş KV bu defa kendisi alınca çocuk aklıyla ablamdan isteseydin demiş.

Belki Eniştemle özel konuşuyorlardır dememiş ki? Her zaman ablası hizmet ediyormuş KV bu defa kendisi alınca çocuk aklıyla ablamdan isteseydin demiş.

Evet kayınvalide denen şahsa dememiş ama ablasına demiş , mutfakta eniştemle özel konuşuyorsundur , sizi dinlemesin diye öyle dedim demiş . O yaşta oğlum var , bu cevap o yaşa uygun gelmedi bana .
Ve ekledim zaten ne olursa olsun kayınvalide olmuş yaşta bir insanın, 8 yaşındaki çocuğu diline dolamasına sebep olmaz .

Affedersiniz, o kısmı görmedim. Çok bilmiş bir çocuk da olsa gidip ablasına fişteklemesine, yastığın taşı düşer demesine ayar oldum. Tam bir cadaloz kadın.

Affedersiniz, o kısmı görmedim. Çok bilmiş bir çocuk da olsa gidip ablasına fişteklemesine, yastığın taşı düşer demesine ayar oldum. Tam bir cadaloz kadın.

Yastık meselesini de ben okumamışım :) Evet fena dozda bir cadı orası kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…