- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Allah yardimcin olsun canim, kardesin belki de bu tesptlerinden kv bahsettiyse ondan icerlemistir, gercekten kardesin yasina gore akilli ve dikkatli, ee bu da kv isine gelmedigi icin fesat olarak yorumluyor, her ne kadar kardesinin yaninda konusmasan da o bircok seyin farkinda sanirim, insAllah en kisa surede evini ayirirsin, o zaman kardesini rahat rahat agirlarsin, bence kardesini hemen gonderme, kv alisir, onun tepkisinin ardindan gonderince hep bunu bekler, rahatsiz oldugumu soyleyim o da uygulasin diye. Rahatsiz oldugunu bile bile gondermemen bile ona cevaptir aslinda.Çok haklısın.. Ama kv ve kayın pedr çalışmama izin vermiyor . Ayrı eve çıkınca çalışacağım . Eşimin de elimden birşey gelmiyor. Az daha sabredersem kurtuluyorm zatn inşallah. Hemde başka şehre gideceğim. Anlamadan kendmi gerçekten ezdirdim , çok kez kırdı başlarda daha da sessiz kalıyordum. Zamanla öyle kırdı ki benim bile cevap vermeme sebep oldu. Sonuçta eşimin annesi dedim hep saygı duydum,sustum. Çevremizdekilere laf vermemek için de dışardakilerim yannda daha bir dil döküyor yalakalık yapıyor bana.benden de aynısını bekliyor.. Ama ben yapmıyorm yalakalık yapamıyorm . Bu yüzden de onunla ilgileneyim diye rol yapıyor çoğu kez tabi rol yaptığının sonradan farkında oluyorm . Anlatsam bitmez . Bugün kardeşime duş aldırdım bana duşta iken sessiz sessiz abla bana soruyosun mutlu musun diye ben mutluyum ama sen mutlu musun burda eniştemsiz diye sorması kendimi sıfırlattı bana .. Daha 8 yaşında ama herşeyin benden çok farkında . O kadr masum ve akıllı ki. Kv bunu farkettiği için zatn kötü konuşuyor. Bugün de bana neyin var diye soruyor kv . tavırlıyım çnkü. Kardeşim sürekli yanmda olduğu için cevap vermiyorm. Kardeşim uyuyunca vereceğim cevabımı net bir şekilde..
Kaynanalar bence gelinin misafirini sevmiyor benimde 5 yaşında bi kardeşim var benim yanımda gayet iyi ben gidince niye geldin ki sen der gibi davranıyor evimizi alt üst eden bir çocuk daha var ona gülüm balım benim kardeşime surat yok huysuz demeler. Bende inadına kardeşimim her istediğini yapıyorummerabalar
8 yaşındaki kızkardeşim bana 1 aylığına kalmaya geldi , eşimde ankaraya iş için gidince benle kalması bana destek oldu. Kayınvalidem de çok istemişti gelmesini . Ama geldiğinden beri anlaşamıyorlar . Kızkardeşimi hiçbirşeye tutturmuyor. Sürekli kızıyor ona ve akşamında kızlardeşimi bana şikayet ediyor çok fesat diye .
Diyor bana senin kardeşin kıskanç bizi kıskanıyor diyor .
Kıskanması normal anne çocuk o dedim
Hayır o çocuk değil 23 yaşındaki gibi davranışları var diyor
Yani benm gibi mi dedim
Hayır o çok farklı sen safsın o fesat diyor
E o zman anne sende fesat düşünüyorsun dedim
Büyüdüğünde anlarsın beni kaynanam demişti dersin diyor
Şakayla karışık anne inanamıyorm sana küçük çocuk hakknda neler diyorsun dedim
Bana sen onun hareketlerini görmüyosun dedi
Sen nasl görüyosun anne dedim
Ben görürüm dedi
Sende onun gibi olsan senle anlaşamazdık dedi
Abartıyosun dedim
Abartmıyorm ciddiyim o çok fesat dedi
...
Çok üzüldüm kaynanamın bu şekilde kardeşimden bahsetmesi çok ağrıma gitti . Kardeşimi bi an önce annemin babamın yanına gönderesim geldi. Sizce ne yapmalıyım ? Kaynanm mı kardeşimi kıskanıyor , yoska kardeşşm mi kaynanamı kıskanıyor ?
(Bu arada Kardeşimden en ufak bi şikayet duymadım .)
Sen kimi kime şikayet ediyorsun haddini bil diyeceksiniz kv ye! Asıl fesat kötü kalpli dengesiz o! Çok sinirlendim ya.Yok bakın kaynanam anlattı bnu ; geçen akşam ben mutfakta telfnda eşimle konuşuyordum kaynanam da yanıma gelmiş ben farketmedim bile . Kendine çay koymaya gelmiş kardeşim de kayınvalideme sen neden mutfağa gidiyosun ablama seslenseydin o getirirdi sana demiş . Kaynanamın iddiası sizi dinlemeye geldiğimi düşündü dedi . Bende anne saçmalama herzman benden isterdin şmdi kendin alınca çocuk şaşırdı tani uyardı seni dedim . Anlamıyosun dedi . Çok iyi düşünüyosun dedi . Anne kafayı yiyorsun dedim gülerk. Ya kaynanamdan kurtlmama az kaldı . Saygımı bozmak istemiyorm yardım edin ne yapabilirim
Güzel fikir kardeşinizle beraber sizde gidin ailenizin yanına, eşiniz dönene kadar.Normalde inadına kardeşine hak ver derdim ama çocuğunda canı sıkılmıştır hisseder istenmediğini en iyisi çocuğu yollamak sanırım. Hatta emanet çocuk bende onla gidiyim bari annemleri de göriyim der kaçardım evden
Oy kuzum benim kıyamam ona yaa daha 8 yaşında o çocuğun kime ne zarı olur ya arkadaş ne insanlar var bu dünyada ??? İnsan utanır el kadar çocuma fesat demeye!!!! Çok sinirlendim ve çok üzüldüm. Benimde bneden 15 yaş küçük kız kardeşim var biri benim canıma bitaneme o lafı diyecek onu yerin dibine sokar ım. O benim elimde büyüdü.Lütfen sende tavrını koymerabalar
8 yaşındaki kızkardeşim bana 1 aylığına kalmaya geldi , eşimde ankaraya iş için gidince benle kalması bana destek oldu. Kayınvalidem de çok istemişti gelmesini . Ama geldiğinden beri anlaşamıyorlar . Kızkardeşimi hiçbirşeye tutturmuyor. Sürekli kızıyor ona ve akşamında kızlardeşimi bana şikayet ediyor çok fesat diye .
Yani benm gibi mi dedim
Ben görürüm dedi
Abartıyosun dedim
...
Çok üzüldüm kaynanamın bu şekilde kardeşimden bahsetmesi çok ağrıma gitti . Kardeşimi bi an önce annemin babamın yanına gönderesim geldi. Sizce ne yapmalıyım ? Kaynanm mı kardeşimi kıskanıyor , yoska kardeşşm mi kaynanamı kıskanıyor ?
Somut bı olay anlattı mı? Aman ya anlatsa ne olur. Daha 8 yasında cocuk. Bence kv kıskanıyor. Jv kac yasında? Demans alzeimer gıbı bı durumu var mı? Benım anannne de aynı sekılde de fakat demansmerabalar
Yani benm gibi mi dedim
Ben görürüm dedi
Abartıyosun dedim
...
Evet. Ayrıca bu konu da tuhaf. Kv kardesın hakkında neler dıyor ve sen açıklama yapmaya calısıyorsun. Cıddı safsın8 yaşındaki çocuk ne kadar kötü olursa olsun kayınvalidenin bu şekilde konuşmasına müsade etmemeliydin.
Haddini bilmesi gerek...
SenKaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .
dalgasına kv hak verılmıstır sanki ne olcako gelene kadar,işinizi yapın,o geldikten sonra da,kardeşinizi dolaştırma bahanesiyle evden ,çıkın gezin.akşam dönün.
ne saçma bir kadınmış kayınvalideniz ,kusura bakmayın da...
Kv tam bir manyak 8 yasindaki cocuga demedigini birakmamis, sen calisiyormusun ? o yuzden mi cocuk gunduz onla birlikte vakit geciriyor, kardesine tembihle cok fazla konusup kadinin agzina laf vermesin kim bilir cocuga neler anlatiyor bu kafayla neler diyor yada agzindan laf mi almaya calisiyorsa artik. Tamam simdiki cocuklar akilli gozu aciklar ama kv tamamen cocuga baska iftiralar atiyor hic yakismayan seyler. Bence sana sikayet ettiginde lafi agzina tikayip kucucuk cocuk hakkinda dedikodu yapmasina izin vermeyecektin.merabalar
Yani benm gibi mi dedim
Ben görürüm dedi
Abartıyosun dedim
...
Gercekten suan size yuh diyorum 8 yasindaki cocugun neyini gorebilr ki ya gercekten yuh ve bide cocuk katiller diyorsunuz ya bisey diyemiyorum evladiniz varsa dikkat edin onunda yanlis biawyini gormesinler.Kaynananiz haklı ola bilir.malumki birşeyini görmüş yoksa koskoca kadin nesini kiskanacak 8yaşindaki cocugun.ve bazi arkadaslar o yasdaki cocuk nebilir falan yazmislar ama buna ben katilmiyorum.youtubeda seri katillere taş cikartacak cocuk katillerle ilgili videolar var arasdirin bi.onlarda cocuk idiler ama
Helal valla aynen katiliyorum sana benim kardesime laf konusacak adam dogmadi daha..bide 8 yasindaki cocugun hatali oldugunu dusunenler yok mu onlarda ayri bi dert.Minnacık kardeşimi bana kötüleyecek, yastığa yatırmayacak kadının dilini kopartırım. Başlarım saygısına, kardeşine sahip çıksana. Kardeş bu kardeş, kayınvalide ile saygımı bozmak istemiyorum ne demek. Kusura bakma da sen de normal değilsin.
Çok haklısın.. Ama kv ve kayın pedr çalışmama izin vermiyor . Ayrı eve çıkınca çalışacağım . Eşimin de elimden birşey gelmiyor. Az daha sabredersem kurtuluyorm zatn inşallah. Hemde başka şehre gideceğim. Anlamadan kendmi gerçekten ezdirdim , çok kez kırdı başlarda daha da sessiz kalıyordum. Zamanla öyle kırdı ki benim bile cevap vermeme sebep oldu. Sonuçta eşimin annesi dedim hep saygı duydum,sustum. Çevremizdekilere laf vermemek için de dışardakilerim yannda daha bir dil döküyor yalakalık yapıyor bana.benden de aynısını bekliyor.. Ama ben yapmıyorm yalakalık yapamıyorm . Bu yüzden de onunla ilgileneyim diye rol yapıyor çoğu kez tabi rol yaptığının sonradan farkında oluyorm . Anlatsam bitmez . Bugün kardeşime duş aldırdım bana duşta iken sessiz sessiz abla bana soruyosun mutlu musun diye ben mutluyum ama sen mutlu musun burda eniştemsiz diye sorması kendimi sıfırlattı bana .. Daha 8 yaşında ama herşeyin benden çok farkında . O kadr masum ve akıllı ki. Kv bunu farkettiği için zatn kötü konuşuyor. Bugün de bana neyin var diye soruyor kv . tavırlıyım çnkü. Kardeşim sürekli yanmda olduğu için cevap vermiyorm. Kardeşim uyuyunca vereceğim cevabımı net bir şekilde..
Belki Eniştemle özel konuşuyorlardır dememiş ki? Her zaman ablası hizmet ediyormuş KV bu defa kendisi alınca çocuk aklıyla ablamdan isteseydin demiş.O yaş insanı , küçük çocuklarda çok bilmişlik dediğimiz lafları sevmez . Bu çocuk hiç terbiye almamış , her şeye karışıyor diye sızlanıp dururlar .
8 yaşında bir çocuğun , mutfağa gitme belki eniştemle özel konuşuyorlardır , ablam sana su getirir düşüncesini , çok yaşına uygun bulmadım bende .
Bunu fesatlık olarak yaftalamakta kaynananızın yaşına yakışmamış .
Söylediği sözler çok art niyetli . Niyeti iyi olsa , amenna . Kimsenin çocuğu ya da kardeşi dokunulmaz değil sonuçta . Tatlı bir üslupla da dile getirebilirdi .
Neyse , ankette çok yersiz bu arada . Saçımı siyaha mı sarıya mı boyatayım sorusu mu bu ?
Kardeşini bu kadının iğneleyici sözlerine karşı koruyamıyorsan , onu eve göndermem daha iyi . Arada sıkıştırıp , çocuğun dengesini sözleri ile bozabilir .
Belki Eniştemle özel konuşuyorlardır dememiş ki? Her zaman ablası hizmet ediyormuş KV bu defa kendisi alınca çocuk aklıyla ablamdan isteseydin demiş.
Affedersiniz, o kısmı görmedim. Çok bilmiş bir çocuk da olsa gidip ablasına fişteklemesine, yastığın taşı düşer demesine ayar oldum. Tam bir cadaloz kadın.Evet kayınvalide denen şahsa dememiş ama ablasına demiş , mutfakta eniştemle özel konuşuyorsundur , sizi dinlemesin diye öyle dedim demiş . O yaşta oğlum var , bu cevap o yaşa uygun gelmedi bana .
Ve ekledim zaten ne olursa olsun kayınvalide olmuş yaşta bir insanın, 8 yaşındaki çocuğu diline dolamasına sebep olmaz .
Affedersiniz, o kısmı görmedim. Çok bilmiş bir çocuk da olsa gidip ablasına fişteklemesine, yastığın taşı düşer demesine ayar oldum. Tam bir cadaloz kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?