- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Kv ile yaşıyorum . Diyebileceklerimi dedim zaten . En basiy örneği. Dün akşam oturma odasında oturuyorduk kızkardeşmde arkasına koltuk üzerindeki taşlı bir minderi aldı . Baktm hemen kızdı kardeşime . Zeynep o mineeri yerine koy taşı çıkar dedi . Bende baktm kayınvalideme ters ters . Kayın validem de taşlı minderi kafasının altına almş yatıyordu . Dedim anne o taşlı mindere yatma taşı düşer ! Güldü anladı ne deöel istediğimi ben ona yatmıyorm zatn ya , düzeltiyorm dedi tabi tabi dedim .
Yok bakın kaynanam anlattı bnu ; geçen akşam ben mutfakta telfnda eşimle konuşuyordum kaynanam da yanıma gelmiş ben farketmedim bile . Kendine çay koymaya gelmiş kardeşim de kayınvalideme sen neden mutfağa gidiyosun ablama seslenseydin o getirirdi sana demiş . Kaynanamın iddiası sizi dinlemeye geldiğimi düşündü dedi . Bende anne saçmalama herzman benden isterdin şmdi kendin alınca çocuk şaşırdı tani uyardı seni dedim . Anlamıyosun dedi . Çok iyi düşünüyosun dedi . Anne kafayı yiyorsun dedim gülerk. Ya kaynanamdan kurtlmama az kaldı . Saygımı bozmak istemiyorm yardım edin ne yapabilirimfesat değil olsa olsa şımarıktır..
ama kaynanada bir kıskançlık var gibi sanki..
ne oldu acaba kızkardeşiniz bebeklerini mi paylaşmak istemedi kaynanayla
Yok bakın kaynanam anlattı bnu ; geçen akşam ben mutfakta telfnda eşimle konuşuyordum kaynanam da yanıma gelmiş ben farketmedim bile . Kendine çay koymaya gelmiş kardeşim de kayınvalideme sen neden mutfağa gidiyosun ablama seslenseydin o getirirdi sana demiş . Kaynanamın iddiası sizi dinlemeye geldiğimi düşündü dedi . Bende anne saçmalama herzman benden isterdin şmdi kendin alınca çocuk şaşırdı tani uyardı seni dedim . Anlamıyosun dedi . Çok iyi düşünüyosun dedi . Anne kafayı yiyorsun dedim gülerk. Ya kaynanamdan kurtlmama az kaldı . Saygımı bozmak istemiyorm yardım edin ne yapabilirim
Kaynım da bizimle yaşıyor. Ben kaynıma hiç eksiklik yapmadm bi kez dahi şikayet etmedim. Ama Benm kardeşm fazla geldi sanırm . Kesnlkle kaynanam kıskanıyor , kaynanam fesat düşünüyor.. Ama saygısızlk edemem az kaldı inşallah ayrı eve çıkacağım..Ooo sizin probleminiz evinize gelen kardeşiniz değil. KV ile aynı evde oturma meselesi. Denilecek çok şey varda diyemezsiniz öyle anladım.
Neyse yapacak bir şeyiniz yoksa katlanacaksınız.
Şuan bile kardeşime soruyorm burda mutsuz musun? Nedn sordun ki abla diyor . annemlerin yanına gtmek istiyo musun dedim bilmem diyor..bence kardeşiniz mutsuzsa gönderin ailenizin yanına.
yazıktır çocuğa.
Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .Normalde inadına kardeşine hak ver derdim ama çocuğunda canı sıkılmıştır hisseder istenmediğini en iyisi çocuğu yollamak sanırım. Hatta emanet çocuk bende onla gidiyim bari annemleri de göriyim der kaçardım evden
Şuan bile kardeşime soruyorm burda mutsuz musun? Nedn sordun ki abla diyor . annemlerin yanına gtmek istiyo musun dedim bilmem diyor..
Asla tek bırakmıyorum onu . Kv çalışıyor gündüz 10da gidip 3te geliyor yarım gün çalışıyor. Genelde kardeşmle vakit geçiriyorm. Kaynanam yokken mutlu ..sanırım çalışmıyorsunuz,
siz de kardeşinizle birlikte gidin, biraz da orada birlikte vakit geçirin bence.
eğer ki çalışıyorsanız da kardeşinizi gündüz tek başına kv niz ile bırakmayın, tez elden gönderin.
Hayır ben çalışmıyorm çalışsam kardeşmi almazdm ki yanıma ..siz çalışıyor musunuz?yani kardeşiniz o evde , gündüzleri o kadınla yalnız mı kalıyor,en çok bunu merak ettim
Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?