Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ooo sizin probleminiz evinize gelen kardeşiniz değil. KV ile aynı evde oturma meselesi. Denilecek çok şey varda diyemezsiniz öyle anladım.
Neyse yapacak bir şeyiniz yoksa katlanacaksınız.

fesat değil olsa olsa şımarıktır..
ama kaynanada bir kıskançlık var gibi sanki..
ne oldu acaba kızkardeşiniz bebeklerini mi paylaşmak istemedi kaynanayla
Yok bakın kaynanam anlattı bnu ; geçen akşam ben mutfakta telfnda eşimle konuşuyordum kaynanam da yanıma gelmiş ben farketmedim bile . Kendine çay koymaya gelmiş kardeşim de kayınvalideme sen neden mutfağa gidiyosun ablama seslenseydin o getirirdi sana demiş . Kaynanamın iddiası sizi dinlemeye geldiğimi düşündü dedi . Bende anne saçmalama herzman benden isterdin şmdi kendin alınca çocuk şaşırdı tani uyardı seni dedim . Anlamıyosun dedi . Çok iyi düşünüyosun dedi . Anne kafayı yiyorsun dedim gülerk. Ya kaynanamdan kurtlmama az kaldı . Saygımı bozmak istemiyorm yardım edin ne yapabilirim

Bir arada yaşayınca böyle aptal saptal problemler olabiliyor işte.

Zavallı çocuk, kocaman bir kadın tarafından sürekli azarlanıyor demek. Resmen elin kızına bişey yedirmeyelim modunda kaynananız...

Kaynana paranoyak!!!!!!

Ooo sizin probleminiz evinize gelen kardeşiniz değil. KV ile aynı evde oturma meselesi. Denilecek çok şey varda diyemezsiniz öyle anladım.
Neyse yapacak bir şeyiniz yoksa katlanacaksınız.
Kaynım da bizimle yaşıyor. Ben kaynıma hiç eksiklik yapmadm bi kez dahi şikayet etmedim. Ama Benm kardeşm fazla geldi sanırm . Kesnlkle kaynanam kıskanıyor , kaynanam fesat düşünüyor.. Ama saygısızlk edemem az kaldı inşallah ayrı eve çıkacağım..

Anket gereksiz olmuş, buradan kardeşin kıskanıyor sonucu çıksa ne yapacaksın, çocuk bu her şeyi herkesi kıskanabilir, ki kaynananın nesini kıskansın Allah aşkına. Sormandın mı kv ne yapıyor, hangi sözünden ya da hangi tavrından bu sonuca vardın diye, belki kardeşinin doğru bildiği yanlış bir hareket vardır, kv de bu hareketi bu şekilde yorumluyordur. Keşke ayrıntıları sorsaydınız, ne yaptı da böyle düşündün diye, tıpkı dizilerde işleyecek konu kalmaz diye olayların çözümünü geciktiren senaristler gibi bazıları, bir seferde birkaç soru ile çözülecek sorunlar uzayıp gidiyor.

Ay inanmıyorum, küçücük çocuk için söylediklerine bak ya ahahhaha
kayınvalide çok komik

Normalde inadına kardeşine hak ver derdim ama çocuğunda canı sıkılmıştır hisseder istenmediğini en iyisi çocuğu yollamak sanırım. Hatta emanet çocuk bende onla gidiyim bari annemleri de göriyim der kaçardım evden

bence kardeşiniz mutsuzsa gönderin ailenizin yanına.
yazıktır çocuğa.
Şuan bile kardeşime soruyorm burda mutsuz musun? Nedn sordun ki abla diyor . annemlerin yanına gtmek istiyo musun dedim bilmem diyor..

Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .

Şuan bile kardeşime soruyorm burda mutsuz musun? Nedn sordun ki abla diyor . annemlerin yanına gtmek istiyo musun dedim bilmem diyor..

sanırım çalışmıyorsunuz,
siz de kardeşinizle birlikte gidin, biraz da orada birlikte vakit geçirin bence.

eğer ki çalışıyorsanız da kardeşinizi gündüz tek başına kv niz ile bırakmayın, tez elden gönderin.

siz çalışıyor musunuz?yani kardeşiniz o evde , gündüzleri o kadınla yalnız mı kalıyor,en çok bunu merak ettim

Asla tek bırakmıyorum onu . Kv çalışıyor gündüz 10da gidip 3te geliyor yarım gün çalışıyor. Genelde kardeşmle vakit geçiriyorm. Kaynanam yokken mutlu ..

Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .

Niye kendisi gitmiyor hastaneye?
Siz olmasanız ne yapacaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…