Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim yapacagin sey cok basit hemen valizini toparlayip kardesinide alip annenin evine gideceksin. Esinide arayip annen kardesimden rahatsiz olup olur olmaz kavga cikarmaya calisiyo kalirsam aramizdaki saygi bozulacak diceksin ve esin gelene kadar o eve donmiceksin.

Haklısınız . Zatn kardeşme göndereym mi seni deyince bilmem diyor ama beraber gidelm mi deyince süper olur abla diyor

Kayınvalidenin istediği zaten kardeşinizi göndermeniz.
Böylece eşinize, kayınvalidenize (varsa kayınpederinize) ve kaynınıza tam zamanlı hizmet vermeniz. Tüm enerjinizi onlara harcamanız.

Ben olsam göndermem kardeşimi. Kv ekmeğine yağ süremem o istiyor diye.

Ay vallaa bu nasil sabir yaa benim asla yapmiyacagim bisey. Bende esimi coooook seviyorm o evde katlaniyosanda yukun bu kadr agir olmamali yazk.
Eşim de annesine katlanamıyor.. Bana burdayken her gece anneme bugün de katlandığın için Allah senden razı olsun demesi yetiyordu. Şmdi de sürekli teselli ediyor alıcam seni az kaldı diyerek.borcumuz çok var borç olmasaydı ilk gittiğinde alırdı yanına ama malsef ki para için sabretmek gerek. Çalışmamı da kv kp istemiyor.. Bekarken çalışıyordm. Ayrı eve çıkınca çalşıcam tekrar..

Bende artık böyle düşünüyorum gitsem ancak rahat ederim

öyle de arada üzülen çocuk olacak işte. kv mutsuz olsun diye çocuğu ezdirmenin alemi yok. konu sahibinin yanında bu kadar yapıyosa yalnızken kim bilir nasıl davranıyor çocuğa.

kayınvalıden senınle kardesın hakkında boyle konusabılıyorsa sorun ıkısınde de degıl sorun sende oncelıkle
konusana degıl konusturana bak derler adama
nerden yuz bulmus bu ne curret ne haddıne 8 yasındakı kucucuk kardesınız ıcın sıze boyle dıyor ???

kardesınızı annenızın yanına bunun ıcın gondermenıze gerek yok eger kardesınızın yanlıs davranısları varsa onu kazanmaya calısın elın agzına laf vererek ona ınanarak burda anket acarak degıl

yahu 8 yasında cocuk o ınsaf yanı

Anket sorunuz diyor ki kv mi kiskaniyor kardesim mi? Kv demis herkes. Yani herkes kadini haksiz goruyor. Sanirim yanlis yorumladiniz siz.[
öyle de arada üzülen çocuk olacak işte. kv mutsuz olsun diye çocuğu ezdirmenin alemi yok. konu sahibinin yanında bu kadar yapıyosa yalnızken kim bilir nasıl davranıyor çocuğa.
yanlız hiç bırakmadım onları. Zatn kimseye güvenip de kardeşimi bırakmam .

kv gündüz işteymiş zaten
Zaten çocuğun pek hissettiği yok bence bu kötü niyeti
O yüzden dedim.
Konu sahibine gelip bir şey şikayet etmemiş kardeşi. Ya da mutsuzum dememiş. Şikayet kv tarafından gelmiş

çocuğu idare etmek gerekir. ne olursa olsun biz yetişkiniz, yeri gelir alttan alırız, yeri gelir duymazdan geliriz

Ben sizin yerinizde olsam, kardesimi alirim karsima onu kirmadan sorarim, zaten yalan söylemez cocuk, olani biteni anlatir size, kafanizdakileri anket sonucuna göre degil, kardesinizden aldiginiz cevaplara göre açıklıga kavuşturursunuz. Anlatmak istediğim bu.

Haklısınız . Zatn kardeşme göndereym mi seni deyince bilmem diyor ama beraber gidelm mi deyince süper olur abla diyor
Madem bu kadar is yapiosun annenede torpl gec biraz kaynanan rahatliktan kafayi yemis. Anneni rahat ettir madeeem..
Bencede hemen gt gez kafani dagit esinede cok uzuldugunu kardesine yaptiklarini anlat.

kardesıne sor mutlumusun burda de kayınvalıden kucuk cocugun ruhunu zehırlemesın onla basbasa bırakma
sahsen kayınvalıdem kardesımden rahatsızsa cehennemın dıbıne gıdebılır ama asla kardesımı gondermem cunku bellıkı kucuk cocuga tahammulu yok gondermek ıcın boyle salakca davranıslara basvuruyor

cok sinirlendım kucuk cocuk o ya daha

biliyorum ama suan ailene gitmemek icin engelin varmi?
K.bakma ama ben ailene gidecek cesareti sende goremiyorum.. cunku kaynanan trip aticak seni avcunun icine almis ble..

kaynana fesat dedikçe aaa olur mu öyle şey demişsiniz. fesatı ben olsam hakaret olarak algılar hayırdır? ne iş? derdim. yumuşak olmayın.
Çok sinirlenince çok şey diyemiyorm ona malesf çnkü şaşkın kalıyorm hiç beklemediğim zamanda hiç beklemediğim bir şikayet aldım ama zamanla sakin sakin söylüyorm laflarımı..

Doğru söylemişsiniz. Ama kardeşim hiç birşey anlatmıyor soruyorm söylemiyor bişey ..

Çok sinirlenince çok şey diyemiyorm ona malesf çnkü şaşkın kalıyorm hiç beklemediğim zamanda hiç beklemediğim bir şikayet aldım ama zamanla sakin sakin söylüyorm laflarımı..

tekrar üstelerse bu konuda bişey demeyin daha fazla deyin o zaman. sussun. ne saçma şey ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…