- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
- 103
Canim yapacagin sey cok basit hemen valizini toparlayip kardesinide alip annenin evine gideceksin. Esinide arayip annen kardesimden rahatsiz olup olur olmaz kavga cikarmaya calisiyo kalirsam aramizdaki saygi bozulacak diceksin ve esin gelene kadar o eve donmiceksin.Yok bakın kaynanam anlattı bnu ; geçen akşam ben mutfakta telfnda eşimle konuşuyordum kaynanam da yanıma gelmiş ben farketmedim bile . Kendine çay koymaya gelmiş kardeşim de kayınvalideme sen neden mutfağa gidiyosun ablama seslenseydin o getirirdi sana demiş . Kaynanamın iddiası sizi dinlemeye geldiğimi düşündü dedi . Bende anne saçmalama herzman benden isterdin şmdi kendin alınca çocuk şaşırdı tani uyardı seni dedim . Anlamıyosun dedi . Çok iyi düşünüyosun dedi . Anne kafayı yiyorsun dedim gülerk. Ya kaynanamdan kurtlmama az kaldı . Saygımı bozmak istemiyorm yardım edin ne yapabilirim
Haklısınız . Zatn kardeşme göndereym mi seni deyince bilmem diyor ama beraber gidelm mi deyince süper olur abla diyorSaygi gostermek icin buyuk olmaya gerek yok.
O niye kardesine sayvi gostermiyo?
Yastiga bile yatirmiyo sacmaliga bakya benim kardesime kv boyle dicekkk saygi maygi isini otelerdim haddini bilsin.
Bide fesaaaat diyecek he ohooo..
Al git kardesini ailenin orda gezdir sinemaya tiyatroya guzel zaman gecir onun icin guzel olur. Bu sekilde zehir olmus yazik kim bilir naisl uzuluyodur.
Eşim de annesine katlanamıyor.. Bana burdayken her gece anneme bugün de katlandığın için Allah senden razı olsun demesi yetiyordu. Şmdi de sürekli teselli ediyor alıcam seni az kaldı diyerek.borcumuz çok var borç olmasaydı ilk gittiğinde alırdı yanına ama malsef ki para için sabretmek gerek. Çalışmamı da kv kp istemiyor.. Bekarken çalışıyordm. Ayrı eve çıkınca çalşıcam tekrar..Ay vallaa bu nasil sabir yaa benim asla yapmiyacagim bisey. Bende esimi coooook seviyorm o evde katlaniyosanda yukun bu kadr agir olmamali yazk.
Anket sorunuz diyor ki kv mi kiskaniyor kardesim mi? Kv demis herkes. Yani herkes kadini haksiz goruyor. Sanirim yanlis yorumladiniz siz.Resmdeki benm evet haklısınız değiştirsem iyi olucak
Bende artık böyle düşünüyorum gitsem ancak rahat ederimCanim yapacagin sey cok basit hemen valizini toparlayip kardesinide alip annenin evine gideceksin. Esinide arayip annen kardesimden rahatsiz olup olur olmaz kavga cikarmaya calisiyo kalirsam aramizdaki saygi bozulacak diceksin ve esin gelene kadar o eve donmiceksin.
Kayınvalidenin istediği zaten kardeşinizi göndermeniz.
Böylece eşinize, kayınvalidenize (varsa kayınpederinize) ve kaynınıza tam zamanlı hizmet vermeniz. Tüm enerjinizi onlara harcamanız.
Ben olsam göndermem kardeşimi. Kv ekmeğine yağ süremem o istiyor diye.
Anket sorunuz diyor ki kv mi kiskaniyor kardesim mi? Kv demis herkes. Yani herkes kadini haksiz goruyor. Sanirim yanlis yorumladiniz siz.[
yanlız hiç bırakmadım onları. Zatn kimseye güvenip de kardeşimi bırakmam .öyle de arada üzülen çocuk olacak işte. kv mutsuz olsun diye çocuğu ezdirmenin alemi yok. konu sahibinin yanında bu kadar yapıyosa yalnızken kim bilir nasıl davranıyor çocuğa.
öyle de arada üzülen çocuk olacak işte. kv mutsuz olsun diye çocuğu ezdirmenin alemi yok. konu sahibinin yanında bu kadar yapıyosa yalnızken kim bilir nasıl davranıyor çocuğa.
Kardeşimin hiç bişeyden haberi yok. Asla onu kırmam . Kv böyle düşündüğünü söylemem asla . Kv aklamaya asla çalışmıyorm. Nedn böyle birşey yapaym ? Sadece ömrüm boyunca mecbren katlanacağm kv hep hayatmda olucak . Ankette kv haklı bulanlar olrsa kardeşmi göndermeyi düşünüyorm çnkü kv evi. Ama kardeşmi haklı bulanlar çoğnlukta ise saygımı da bozar kardeşmle ailemin yanına giderim..
Madem bu kadar is yapiosun annenede torpl gec biraz kaynanan rahatliktan kafayi yemis. Anneni rahat ettir madeeem..Haklısınız . Zatn kardeşme göndereym mi seni deyince bilmem diyor ama beraber gidelm mi deyince süper olur abla diyor
biliyorum ama suan ailene gitmemek icin engelin varmi?Eşim de annesine katlanamıyor.. Bana burdayken her gece anneme bugün de katlandığın için Allah senden razı olsun demesi yetiyordu. Şmdi de sürekli teselli ediyor alıcam seni az kaldı diyerek.borcumuz çok var borç olmasaydı ilk gittiğinde alırdı yanına ama malsef ki para için sabretmek gerek. Çalışmamı da kv kp istemiyor.. Bekarken çalışıyordm. Ayrı eve çıkınca çalşıcam tekrar..
Çok sinirlenince çok şey diyemiyorm ona malesf çnkü şaşkın kalıyorm hiç beklemediğim zamanda hiç beklemediğim bir şikayet aldım ama zamanla sakin sakin söylüyorm laflarımı..kaynana fesat dedikçe aaa olur mu öyle şey demişsiniz. fesatı ben olsam hakaret olarak algılar hayırdır? ne iş? derdim. yumuşak olmayın.
Doğru söylemişsiniz. Ama kardeşim hiç birşey anlatmıyor soruyorm söylemiyor bişey ..Ben sizin yerinizde olsam, kardesimi alirim karsima onu kirmadan sorarim, zaten yalan söylemez cocuk, olani biteni anlatir size, kafanizdakileri anket sonucuna göre degil, kardesinizden aldiginiz cevaplara göre açıklıga kavuşturursunuz. Anlatmak istediğim bu.
Çok sinirlenince çok şey diyemiyorm ona malesf çnkü şaşkın kalıyorm hiç beklemediğim zamanda hiç beklemediğim bir şikayet aldım ama zamanla sakin sakin söylüyorm laflarımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?