Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizkardesim fesat dahi olsa biri hakkinda böyle konussa sinirden deliye dönerim herhalde. Kayinvalideniz kizkardesinizi bariz istemiyor ve göndermeye calisiyor bana göre ondan böyle yapyiro. Dikkat edin sizi fena halde doldurmaya calisiyor. Asil fesat ve kötü niyetli olan kendisi ki bahsi gecen kisi 8 yasinda bir cocuk. NAsl sinir oldum kayinvalidenize.

kvaliden nasıl senin bir aile bireyine, hele ki 8 yaşındaki bir çocuğa fesat der, buna asla müsade etme. lütfen saygı sınırını aşmayalım yoksa ben de kırıcı olacağım de. bu ne yahu? bende olsa o kv saçını eline veririm.

Verdiğiniz cevaplardan zaten belli değil mi kimin fesat olduğu ? Büyük büyüklüğünü bilecek, çocukta çocukluğunu, sizin sorununuz çocuktan yana değil, büyükten yana. Ayrıca zaten cevap veriyormuşsunuz kayınvalidenize, demek ki siz de biliyorsunuz kim hatalı, ankete açmaya gerek yokmuş bence bu durumu.

Asla tek bırakmıyorum onu . Kv çalışıyor gündüz 10da gidip 3te geliyor yarım gün çalışıyor. Genelde kardeşmle vakit geçiriyorm. Kaynanam yokken mutlu ..

tamam da abla olarak bir karar vermeniz gerekir, kardeşiniz bir aydır sizde ise yeterli bence, madem kv nizle de anlaşamıyorlar. artık evine dönsün, yoksa bu yaşananlar içinde dert olacak kardeşinizin, belki annenize anlatacak, anneniz de size kızacak ve haklı olacak.

Saygımı kaybetmeden verebileceğim sert cevapları veriyorm zaten ..

Ama ankette kaynanamı haklı bulanlar da çıktı.. Ben merk ettim en ufak haklı bir yanı var mı dye.

o gelene kadar,işinizi yapın,o geldikten sonra da,kardeşinizi dolaştırma bahanesiyle evden ,çıkın gezin.akşam dönün.

ne saçma bir kadınmış kayınvalideniz ,kusura bakmayın da...

Kaynanalar illa anlasamacak ya biriyle. O zavallida 8 yasinda kizi bulmus anlasamayacak. Kardesini ne gonderiyon? Kv postala gitsin. Anne simdi kardesimle kaliyorum. Senin evde isin gucun vardir hadi yallah.. tevbe ya...

8 yasindaki cocugun pesine dusmus. Belliki koca kadin 8 yasindaki kizi kiskaniyor. 8nyasinda bir kizla ugrasan ruh hastasidir herhalde.
8 yasindaki kiz kiskanio ne yapiyor mesela. Fesat olacak ne yapiyor mesela.evet cocuklarin bazilarinda maalesef fesatlik kiskanclik olur ama kendi yasitlari arasinda olur bu. Ben hic bir cocugun koca kadinla yaristigini, koca koca insanlara karsi fesatlik yaptigini gormedim. Butun kv dediklerini kardesin yapsa bile yasitlarina karsi yapar. Koca kadina neden yapsin.
Tevbe ya...

Bence tepkin daha sert olmal. Bir seferinde izmire gitmekten falan açıldı konu. Kv bizde. Yegenim ozaman 5 yasindamiydi neydi. Telefonda hep hala gel diyordu, bende anlatmistim esim ve kv vardi. Kv artik yegen megen yok, unutuacaksin artik herkesi. Ben kendimden gecmissim. Neler dedigimi bile hatirlamiyorum ama sesim yükselmiş. Esim birsey demedim kv. Git nereye gidersen git nekadar kalirsan kal dedi. Dedim zaten gidecegim.
Ne karisiyon sen. Sen bub
yasina gelmissin her hafta kardesine gidiyorsun ama. Birseyi ciddiye alip cevap verincede saka yaptim oluyor. Benim safta inaniyor. Kadin her lafi diyor sonra nnem.kotu niyetli degil oluyor. Artik canima tak etti.
Dedim senin 50 yasinda koskoca kadin herseyi diyor iyi niyetli oluyor. Ben 32 yasinda kadin diyince fesat oluyorum. Ben neden cahil yada iyi niyetle demis olmuyorumda koskoca kadin cahil ve iyi niyetli oluyor. Cok sinirlendigim vakit demistm.

Kaynananıza deyin fesatsa fesat sanane.. bir daha lütfen kardeşim hakkında yorumda bulunma. Ona da Karışma. .bişey varsa söyle gerekirse ben uyarırım de. Bu arada kaynanada sadece zehirli guatr yok birde zehirli dili var. Ama tedavisi var mı bilmem.

Ama ankette kaynanamı haklı bulanlar da çıktı.. Ben merk ettim en ufak haklı bir yanı var mı dye.

8 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz, çocuk akıllı derler bilir misiniz ? Var sayalım çok ufakta olsa hatası var, nokta kadar hata için kardeşinizi mi kırmayı düşünüyorsunuz, yoksa her lafın altından bir mana bulan kayınvalidenizi mi aklamaya çalışıyorsunuz ?

Kardeşm şikayetçi biri olsa bana söylerdi zatn . Ben ona naslsın mutlu musun diye sorunca mutluyum diyor. Aslnda ailemin yanında da çok sıkılıyor pek arkadaşı yok orda . Benmle gerçekten mutlu. Daha önce hiç yapmadığı hiç gitmediği yerlere götürüyorm onu . O mutlu olunca Bende onnla beraber mutlu oluyorm. Ama işte kv sözleri Beni çok üzdü. Napacağmı şaşırdm

Kaçmak güzel fikir. Ama kv de zehirli guatr çıktı hastane hastane dolaşıyorm onnla beraber . Malsf ki onu bırakıp da kardeşmle gidemem ki. Ben hastaneye götrmesem kmse getirmez kendi de gitmez .
Senin kv genc degilmiydi? Oyleyse gitmezse gitmesn sanami dustu tasasi kocaman kadin . Esin ankarada gitsene ailenle zaman gecir.
Bikmadinmi kayninin utulerinden ev islerinden bikmadnmi

Kardeşimin hiç bişeyden haberi yok. Asla onu kırmam . Kv böyle düşündüğünü söylemem asla . Kv aklamaya asla çalışmıyorm. Nedn böyle birşey yapaym ? Sadece ömrüm boyunca mecbren katlanacağm kv hep hayatmda olucak . Ankette kv haklı bulanlar olrsa kardeşmi göndermeyi düşünüyorm çnkü kv evi. Ama kardeşmi haklı bulanlar çoğnlukta ise saygımı da bozar kardeşmle ailemin yanına giderim..

Senin kv genc degilmiydi? Oyleyse gitmezse gitmesn sanami dustu tasasi kocaman kadin . Esin ankarada gitsene ailenle zaman gecir.
Bikmadinmi kayninin utulerinden ev islerinden bikmadnmi
Bıkmaz mıyım öyle zor geliyor ki. Eşimin bu kadr ütüsü çıkmazdı. Kaynm her yemeği yemez kaynanam da öyle.. Yemek ütü temizlik derken hayatmı bitiyor. Ama tek sabrım eşimi çok seviyor olmam . Eşim ilk iki maaşıyla beni yanına alıcak başka paramız olmadığı için erkenden eşimin yanına da gidemedim. İnşallah az kaldı sabırla..

Saygımı kaybetmeden verebileceğim sert cevapları veriyorm zaten ..
Saygi gostermek icin buyuk olmaya gerek yok.
O niye kardesine saygi gostermiyo?
Yastiga bile yatirmiyo sacmaliga bakya benim kardesime kv boyle dicekkk saygi maygi isini otelerdim haddini bilsin.
Bide fesaaaat diyecek he ohooo..

Al git kardesini ailenin orda gezdir sinemaya tiyatroya guzel zaman gecir onun icin guzel olur. Bu sekilde zehir olmus yazik kim bilir naisl uzuluyodur.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım profil resmindeki sen misin bilmiyorum ama sensen sıkıntı yaşama diye uyarmak istedim konudan dolayı.
kaynanan fesat bence küçücük çocuktan ne istiyor acaba
Resmdeki benm evet haklısınız değiştirsem iyi olucak

Ay vallaa bu nasil sabir yaa benim asla yapmiyacagim bisey. Bende esimi coooook seviyorm o evde katlaniyosanda yukun bu kadr agir olmamali yazk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…