• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Allaha havele ediyorum artk

direk tepki vermeliydin sen susarsan dahada çoğunu yapar.Diyecektin ki çocuğunu kucağına alıp sen benim çocuğumun canını her ne olur sa olsun yakarsan bende bi dahakine seninkini yakarım.sonra çekip gideceksin.Bırak debelensin

ne olursa olsun, kim olursa olsun ..kımse benim bebegime vuramaz..vurduğu vakit karsında beni bulur..
onu 9 ay karnında sen tasıdın..mustakbel kayınvalıdene de soyle terbıyesını de ben verırım de...eger ılla bır cocuk terbıye edecekse..bir tane dogurabılıyorsa dogursun onu terbıye etsın..dayakla terbiye edilseydi.eşekler terbiye konusunda uzman olmuştu..

Gestapo ben artık sana kızıyorum ...
Konu açıp duruyorsun ama her hangi bir tepki koyduğunu işitmedim hiç..Madem burda ki arkadaşları dinlemeyeceksin farklı bir yol dene artık.Günah o yavrucağa .
Benim çocuğuma vuracaklar ha yıkarım o evi başına...
Sen kimsin benim çocuğuma vuracaksın.Terbiyecilere bak gelinin odasına kapı çalmadan girer bide ahlak temsilcisi.
Sinirim oynadı gestapo lütfen biraz tepki göster artık.

canım arrkadaşım kavga ettik zaten agır konuştum eger bidaha bu çocuga vurursan görüşürük inş dedim kimse vuramaz dedim onun başında 24 saat ben varım dedim...ama kadın daha bildini okuyo

Valla heşley senin elinde..

ılk mesajında bebeğe vurduğu zaman kötü oldum yazmuşsın sadece..Sonradan da cevabını verdim yazmışsın.Bence sen sadece burda yazıp rahatlayanlardansın, fiili olarak önerileri yapmıyorsun, sadece rahatlıyorsun yazarak..

Benim bebeğime kimse vuramaz kusurabakma..Kayınvalideymiş kayınpedermiş pehhhh sıkar biraz..

Tamam kayınvalidelere karşı alttan alalım saygı da kusur etmeyelim diyoruz ama çocuklarımızın terbiyesi heleki dayakla terbiyesi onlara kalmadı..

Herkes haddini bilecek, kayınvalide de olsa bilecek..

Kendi çocuklarını vurarak terbiye etmeye doymamış mı sor bakalım?

Aklını başına topla, çocuğuna dokundurma..Kızarsa kızsın, laf söylerse sen de söyle.Kocandan da korkma hemen, bebeğe vurdu ben de konuştum de..
Başlarım öyle kaynanaya sabah sabah sinirlendim yine..

Çıkın o evden dicem ama durumunuz yoktur mutlaka, öyledir genelde çünkü..

Ya hangi hakla vurabiliyor el kadar bebeye,
tepkinizi koymalıydınız en başında,
sonrasında daha kötülerini görmemek için,
eşiniz ne dedi peki,bir tepki vermedimi oda,
büyükleri terbiye edemiyoruz el kadar bebe ne anlasın deseydin sende,
büyük konuşuyorum benim bebeğime vurduğu an karşısınnda,
başka bi ben bulur:kızgın:

Ayrıca da senin yanın da çocuğa vurması seni orada yok sayması sen kimsin demesi anlamına geliyor bilmem anlatabiliyor muyum.
Seni kafa da silmiş yani.

Bu da önemli bir ayrıntı..

Resmen sen yokmuşsun gibi, bebeğin terbiyesini (!) o veriyor..

İlk mesajında bebeğe vurduğu zaman kötü oldum yazmuşsın sadece..Sonradan da cevabını verdim yazmışsın.Bence sen sadece burda yazıp rahatlayanlardansın, fiili olarak önerileri yapmıyorsun, sadece rahatlıyorsun yazarak..

Benim bebeğime kimse vuramaz kusurabakma..Kayınvalideymiş kayınpedermiş pehhhh sıkar biraz..

Tamam kayınvalidelere karşı alttan alalım saygı da kusur etmeyelim diyoruz ama çocuklarımızın terbiyesi heleki dayakla terbiyesi onlara kalmadı..

Aklını başına topla, çocuğuna dokundurma..Kızarsa kızsın, laf söylerse sen de söyle.Kocandan da korkma hemen, bebeğe vurdu ben de konuştum de..

aslında bvurayıa anlatıp rahatladım dogru çünkü anlatacak kimsem yok ama sizlerin yorumları sayesinde kendime gelir oldum açıkcası ben nekadar eziliyomuş farkına vardım ve tepki veriyorum kocama anlatacaktım geldinde hemen kaynanam devriye girdi ben şöle yavaşça vurdum kızdım bebene diye söledi. çünkü tepki verince anladı eşimi yanıma çagırdım bidaha bu bebye ellersen ben karışmıyorum sonuca dedim.hiç bişey demedi....

aslında bvurayıa anlatıp rahatladım dogru çünkü anlatacak kimsem yok ama sizlerin yorumları sayesinde kendime gelir oldum açıkcası ben nekadar eziliyomuş farkına vardım ve tepki veriyorum kocama anlatacaktım geldinde hemen kaynanam devriye girdi ben şöle yavaşça vurdum kızdım bebene diye söledi. çünkü tepki verince anladı eşimi yanıma çagırdım bidaha bu bebye ellersen ben karışmıyorum sonuca dedim.hiç bişey demedi....

İyi yapmışsın..vereliniortak
Tepki vericen tabii..vereliniortakKorkma kimseden...cık cık cık:olmaz:

İlk mesajında bebeğe vurduğu zaman kötü oldum yazmuşsın sadece..Sonradan da cevabını verdim yazmışsın.Bence sen sadece burda yazıp rahatlayanlardansın, fiili olarak önerileri yapmıyorsun, sadece rahatlıyorsun yazarak..

kelimesi kelimesine katılıyorum..

sizede bu tarz olayların ardı arkası bitmiyor..

her gün yeni bir vaka çıkıyor..

üyelerin yorumları askıda kalıyor..

denizin söylediği gibi : sanırım sadece yazıp rahatlayanlardansınız..

birkaç üye hatırlıyorum.. hergün kocası şunu yaptı, gak dedi, guk dedi..konu açar, ama bldiklerini okurlardı..

bu konuların hiçbirinin sonuca bağlandığını görmedim.. konu açılıyor, yorumlar geliyor,3 gün sonra yeni bir konu açılıyor, yeni yorumlar, derken başka konu daha.. böyle sürüp gidiyor..

bu eşinizin ailesi hakkında açtığınız 7. konu.
görümcenizden ayrı şikayetçisiniz, kayıvalide kayınpederden ayrı..
o evde birlikte oturduğuınuz takdirde daha çoooookk konu açacaksınız gibi.
bugün bunun önüne geçersiniz, yarın başka problem çıkar.
sizin tek çözümünüz o evden ayrılmak.
kuru ekmek yersiniz kapınızı kapar kafayı dinlersiniz..
başka çaresi yok sizin durumlarınızın..

bu evden ayrılmayı bende çok istiyorum biara eşim ikna olmuştu şimdide borçlaı var bende şaşırdım artık bunalıma girmek üzereyim

ne demek yaa...:oklava:
sende susup kaldinmi??? :1shok:inanilir gibi degil ya...
kücücük cocuga vurmakta ne demek...niye agizlarinin payini vermedin...
onlara karsi herhangi bi cekincen mi var... evlerinde oturuyosun diye kendini ve cocugunu bunlara yasatmanin ne alemi var.....ben kendimi senin yerine koydumda asla tahammül edemezdim heralde....tek oda bi ev bulun gerekirse ac kalin ama bakmaaya kiyamadiginiz daha kücücük yavrunuzu kim olursa olsun el kaldirtmayin lütfen...size cok samimi söylüyorum...benim kizima babasi bile el kadiramaz...degilki babaannesi vursun...zindan ederim hayati valla....:oklava:
oh ne ala ya milletin cocugunun terbiyesini vermek onlarami kalmis......:kızgın:

Son düzenleme:
bu evden ayrılmayı bende çok istiyorum biara eşim ikna olmuştu şimdide borçlaı var bende şaşırdım artık bunalıma girmek üzereyim

Ee Allah yardımcın olsun o zaman güzelim ne diyebilirz ki..:delphin:

Klasik bir cümle olacak ama: takmamaya çalış..diycem sana..

Bence böyle gelmiş böyle gidersiniz siz....ıyi yönlerinden bak olaya madem....

a.sa.sa.s:kahve::delphin:Aynen...........
hakkınızda hayırlısı..

Konuya yorum yazmıştım ama diğer yorumları okuduktan sonra bir iki şey daha söylemeden geçemedim.
Bebeğin dayakla terbiye edilmesinin çok yanlış bir şey olduğu konusunda hemfikiriz.
Bu kesinlikle olmaması gereken birşey
Fakat bu kız uyarıyor kayınvalidesini,kadın bunu yeniden tekrarlıyor.
Şimdi insanın kendi hayatı üzerinden yorum yapması kolay.
Çünkü o senin hayatın,senin şartların
Karşındaki kişi senin şartlarını yaşamıyor,oda ister elbet kendi bildiği hayatı yaşamayı ama imkanları buna elvermiyorsa böyle kendi kendini yiyip oturuyor işte.
Bazı yorumlar çok fazla gaza getirici
Birdaha yaparsan bende sana yaparım aynısını şeklinde bile ifadeler var.
Bu kız o evde oturuyor,elinde 1.5 yaşında bir bebeği var,kocasının imkanları kısıtlı hadi bu dolmuşa gelipte kayınvalideye bu cümleyi sarfettiğini düşünün şimdikinden dahamı iyi olur yaşayacakları.
Güzel bir konuşmayla belki hallolacak meseleyi,fevri bir hareketle dahada çıkmaz sokmazmı
Karşısındaki kadın yaşlı ve cahil
ona bir şeyi ancak güzellikle anlatabilirsiniz bu saatten sonra.
Şöyle yapsaydın,böyle deseydin biraz hariçten gazel okumaya benziyor.
Tabiki tavrını koysun,bebeğine şiddet uygulatmasın ama
Kaynanasıylada saç saça baş başa kavgaya dökmesin işi
Şu yapılan yorumlardan en çok 2 sini kullansa bu kız inanın sonuç ona varır.
Mahalle kavgasına dönmüş bir aile ilişkiside kimseye huzur getirmez.
En ağır hasarıda yine o 1.5 yaşındaki bebek alır.

7 yaş altı çocuğa vurmak haramdır dinimizde
vurulacaksada yüzüne değil koluna poposuna olabilir tabi bu yaş çocuğa değil

Back
X