Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gestapo ben artık sana kızıyorum ...
Konu açıp duruyorsun ama her hangi bir tepki koyduğunu işitmedim hiç..Madem burda ki arkadaşları dinlemeyeceksin farklı bir yol dene artık.Günah o yavrucağa .
Benim çocuğuma vuracaklar ha yıkarım o evi başına...
Sen kimsin benim çocuğuma vuracaksın.Terbiyecilere bak gelinin odasına kapı çalmadan girer bide ahlak temsilcisi.
Sinirim oynadı gestapo lütfen biraz tepki göster artık.
Ayrıca da senin yanın da çocuğa vurması seni orada yok sayması sen kimsin demesi anlamına geliyor bilmem anlatabiliyor muyum.
Seni kafa da silmiş yani.
Valla heşley senin elinde..
İlk mesajında bebeğe vurduğu zaman kötü oldum yazmuşsın sadece..Sonradan da cevabını verdim yazmışsın.Bence sen sadece burda yazıp rahatlayanlardansın, fiili olarak önerileri yapmıyorsun, sadece rahatlıyorsun yazarak..
Benim bebeğime kimse vuramaz kusurabakma..Kayınvalideymiş kayınpedermiş pehhhh sıkar biraz..
Tamam kayınvalidelere karşı alttan alalım saygı da kusur etmeyelim diyoruz ama çocuklarımızın terbiyesi heleki dayakla terbiyesi onlara kalmadı..
Herkes haddini bilecek, kayınvalide de olsa bilecek..
Kendi çocuklarını vurarak terbiye etmeye doymamış mı sor bakalım?
Aklını başına topla, çocuğuna dokundurma..Kızarsa kızsın, laf söylerse sen de söyle.Kocandan da korkma hemen, bebeğe vurdu ben de konuştum de..
Başlarım öyle kaynanaya sabah sabah sinirlendim yine..
Çıkın o evden dicem ama durumunuz yoktur mutlaka, öyledir genelde çünkü..
aslında bvurayıa anlatıp rahatladım dogru çünkü anlatacak kimsem yok ama sizlerin yorumları sayesinde kendime gelir oldum açıkcası ben nekadar eziliyomuş farkına vardım ve tepki veriyorum kocama anlatacaktım geldinde hemen kaynanam devriye girdi ben şöle yavaşça vurdum kızdım bebene diye söledi. çünkü tepki verince anladı eşimi yanıma çagırdım bidaha bu bebye ellersen ben karışmıyorum sonuca dedim.hiç bişey demedi....
Valla heşley senin elinde..
İlk mesajında bebeğe vurduğu zaman kötü oldum yazmuşsın sadece..Sonradan da cevabını verdim yazmışsın.Bence sen sadece burda yazıp rahatlayanlardansın, fiili olarak önerileri yapmıyorsun, sadece rahatlıyorsun yazarak..
Benim bebeğime kimse vuramaz kusurabakma..Kayınvalideymiş kayınpedermiş pehhhh sıkar biraz..
Tamam kayınvalidelere karşı alttan alalım saygı da kusur etmeyelim diyoruz ama çocuklarımızın terbiyesi heleki dayakla terbiyesi onlara kalmadı..
Herkes haddini bilecek, kayınvalide de olsa bilecek..
Kendi çocuklarını vurarak terbiye etmeye doymamış mı sor bakalım?
Aklını başına topla, çocuğuna dokundurma..Kızarsa kızsın, laf söylerse sen de söyle.Kocandan da korkma hemen, bebeğe vurdu ben de konuştum de..
Başlarım öyle kaynanaya sabah sabah sinirlendim yine..
Çıkın o evden dicem ama durumunuz yoktur mutlaka, öyledir genelde çünkü..
bu eşinizin ailesi hakkında açtığınız 7. konu.
görümcenizden ayrı şikayetçisiniz, kayıvalide kayınpederden ayrı..
o evde birlikte oturduğuınuz takdirde daha çoooookk konu açacaksınız gibi.
bugün bunun önüne geçersiniz, yarın başka problem çıkar.
sizin tek çözümünüz o evden ayrılmak.
kuru ekmek yersiniz kapınızı kapar kafayı dinlersiniz..
başka çaresi yok sizin durumlarınızın..
bu evden ayrılmayı bende çok istiyorum biara eşim ikna olmuştu şimdide borçlaı var bende şaşırdım artık bunalıma girmek üzereyim
bu eşinizin ailesi hakkında açtığınız 7. konu.
görümcenizden ayrı şikayetçisiniz, kayıvalide kayınpederden ayrı..
o evde birlikte oturduğuınuz takdirde daha çoooookk konu açacaksınız gibi.bugün bunun önüne geçersiniz, yarın başka problem çıkar.
sizin tek çözümünüz o evden ayrılmak.
kuru ekmek yersiniz kapınızı kapar kafayı dinlersiniz..
başka çaresi yok sizin durumlarınızın..
elinin tersıyle bıtanede sen vursaydın kayınvalideneklava: