kaynanam altınlarımı borç istiyor

Evlenen çiftlere takilan altinin amaci nedir? Yeni bir hayata baslayan iki kisiye maddi destek olsun diye degil mi?Esiniz ve siz harici o paraya kimse dokunamaz.Sakin vermeyin
olurmu erkek analarının çoğu ogluna masrag ediyor diye ona sayıp almak istiyor sanki benim ailem hic masraf etmedi

Gramı beşyüzden alacakalr, onlar geri ödeyene kadar olacak 700
Sadece bir senede 230dan 500e çıkmış altın sonuçta.
Sana geri öderken neyden ödeyecekler??
Eğer aldığı paradan ödeyecekse alnınızda enayi mi yazior?
Eğer kaç Gr aldıysa o Gr fiyatından ödeyecekse beyinsiz mi bunlar, kredi çeksin daha ucuza denk gelir. Hem altinlariniz sizde durur.
Gerekirse kötü olun ama aslaaaa vermeyin

Krediye faiz ödemek altın borclanmaktan daha karlı...Asıl altın borcuna girince kredinin faizinin kat kat fazlasını ödüyorsun bencede vermeyin

Merhaba yazamadan edemedim. Ben tam 3.5 yıl once altın verdim para verdim geri odeyeceklerdi söz verdiler zor durumda idiler.
Eşim çok üzülüyordu bende verdim.
Şu an İnan esamasi okunmuyor borcun adı yok. Ödeyecek durumları da olmuyor bir türlü. Borç bankaya olsa borç bir esnafa olsa öderler ama bize olunca ödenmiyor. Bence vermemeniz gerektiğini eşinize düzgün biçimde açıklayın giden gelmiyor ya keşke gelse keşke

aynı bu hesabı yaptım dün esime dedim sence mantıklımı kayınpederimin kredi çektiği is yerinde duyulursa pnu ezerlermis ya yalana bak

Benim kaynana da böyle yapıştı yakamıza. Düğün için ne harcadıysa eksiksiz aldı bizden. Daha istedi, yoooohhh dedik. Ona borcumuz kalmadı, ama bizdeki bütün kredisini de bitirdi. O altınları şayet verirsen, git hafızanı sildir. Gelmeyecek geri çünkü, düşündükçe sinir hastası olacaksın.

annesine öyle güveniyorki verecekte verecek diyo

+1000000000

zaten oldum hamileligimin tadını çıkaramıyorum bu kadından sebep

annesine öyle güveniyorki verecekte verecek diyo
altın senede yüzde otuz getiriyor nasıl ödeyeceklermiş geriye laff.altını ödeyebilen kredi borcunu zaten kolayca öder ki.altınlarınızı verirseniz ömür boyu bir bardak soğuk su içersiniz üzerine demedi demeyin

Bence vermeyin. Verileni geri alabilmek zor, verdiğiniz halde kötü olursunuz;şahsen vermeyip kötü olmayı tercih ederim.

Düğün masrafı yaptılar, acısını çıkarmadan durmazlar.

Bir kere istenmiş hayir demişsin tekrar istemek nedir sakın verme canim o altın eşinin değil senin mehirin sana ait . O altın gelmez emin ol ben ölünce ev size kalacak der ödemez elinizin altında her zaman bi paranız olsun aman diyim

Düğün masrafı yaptılar, acısını çıkarmadan durmazlar.
çok masrafla evlenen çiftlere de kızıyorum ben 3 kuruşluk gelirleriyle hiç birşeyden eksik kalmıyorlar sonra da bu sorunlar yaşanıyor işte.nişanlar kınalar ev eşyaları balayılar abartıldıkça abartıldı geliri olanla olmayan aynı şeyleri ister oldu

Aile arasında bu tarz şeyler olur diye düşünüyorum, borç alınır, verilir.

Ama eşinizin ailesini siz bilirsiniz, o altınları borçtan görürler mi, altınin değeri gittikçe yükseliyor, ev almak onu ödeyecek maddi imkanları var mı? Birde daha önce de istemişler, akıllarında hep sizin altınlar var demek ki.
Bu durumda vermek ne kadar mantıklı olur siz karar verin.

aynı bu hesabı yaptım dün esime dedim sence mantıklımı kayınpederimin kredi çektiği is yerinde duyulursa pnu ezerlermis ya yalana bak
Ezsinler, altınlarını verdiğini duyarlarsa da yedi duvel size enayi der ki hak ederek alınmış bir sıfat olur
Ayrıca adam gevşek ağızlı mi? Söylemesin. Bir aile büyüğüm sağolsun borç verdi desin

Ay bakma, çiftlerden çok aileler istiyor. Erkek tarafı bir tanecik oğlumuz var diyor, kız tarafı kız almak kolay mı diyor. Hem çalım atmak istiyorlar, hem daha sonra gençlerin boğazına çöküyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…