evi üstüne alırlarsa neden olmasın de tapuyu iste. Kaç milyarlık altının var peki.kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
çiftler istiyor bence kız tarafı özellikle.geçen burda bir konu vardı erkek ailesi trabzon seti takmış bir de işlemeli blezik gelin hanım değerim az mı ucuza mı gittim acaba diye konu açmış yahuu.o kadar kolaysa bir sette kendi ana babası takaydıAy bakma, çiftlerden çok aileler istiyor. Erkek tarafı bir tanecik oğlumuz var diyor, kız tarafı kız almak kolay mı diyor. Hem çalım atmak istiyorlar, hem daha sonra gençlerin boğazına çöküyorlar.
E bi salak benim o zaman.çiftler istiyor bence kız tarafı özellikle.geçen burda bir konu vardı erkek ailesi trabzon seti takmış bir de işlemeli blezik gelin hanım değerim az mı ucuza mı gittim acaba diye konu açmış yahuu.o kadar kolaysa bir sette kendi ana babası takaydı
Verme kız sakın verme.Sana güvenipte mi ev alıyorlar.kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
ÇoookkkkKayınvalide de pek uyanık
kadın ironi yapmış nesine katılmıyorsunuz anlamadım?vermeyin demek istemiş o daÇoookkkk
Evet ironi olduğunu sonradan anladımkadın ironi yapmış nesine katılmıyorsunuz anlamadım?vermeyin demek istemiş o da
Merhaba, kesinlikle vermeyin. Bende 1 senelik evliyim 3 aylik hamileyim ancak altinlarima paralarima asla dokundurtmam. Esim araba aldi kredi borcuna girdi onlarda bile vermedim. Imam nikahinda ozellikle soyledim dugunde takilan altin ve paralar benim diye. Allah gostermesin basiniza bisey gelse teminatiniz. Hem kayinvalidenize de harcadik deseydiniz keske.kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
o altınlarınızı eger normalde takmıyorsanız yani fiziken olduklarını bılmıyolarsa biz onları bozdurduk altın hesabına yatırdık kredi için deyin sanki bankada gercekten o kredinin teminatı gibi ..bankaya rehinli yani böyle söylerseniz bence birdaha ısteyemezler eşinizde yok demeyı daha kolay halleder böylece ama bencede vermeyin yani..kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Yani insandan insana da değişir elbette ödeyen öder de. ama ben altın verdiğimde altın 900 TL idi 5 tane verdik cumhuriyet altını şimdi 3000 bini geciyorannesine öyle güveniyorki verecekte verecek diyo
Altın borcunu ödemek kolay değildir. Bence vermeyin siz bu durumdayken. Verirseniz de gitti bilin bir bardak soğuk su için.kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Benimde aklıma konuyu okuyunca bu geldi inşallah öyle birşey yapmaz.Umarım eşiniz gizlice vermez. Siz sakın vermeyin. Ne demişler " malım seni vereyimde mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım"
geri ödeyen koca bile yok kaldı ki kayınvalideverme konu sahibi verme
Geri ödeyen kv hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?