kaynanam altınlarımı borç istiyor

Eşinin o altınlar üstünde bi hakkı yok altınlar kadına aittir, senin altınını kafasına göre anasına babasına veremez. Sakın verme verirsen bidaha o altınların yüzünü göremezsin ben sana soyliym. Ay kkda bi tane kadın yoktur heralde altınlarımi verdim geri ödediler diycek. Kasa senin adına mi eşinin adına mi?

kendi eniştemin kuyumcusu var onun kasasında benden gizli altınları verme gibi bi hata yaparsa onu bosuyacagımı biliyo onu yapamaz

sakın verme verirsen daha gelmez

kızlar eşimle konuştuk yarın kayınvalideme vermiyoruz diyecek altınları ama bir trip bir tripki sormayın bende hic yüz vermiyorum haklı olan benım

Zaten aranızda çok güvene, sevgiye dayalı bir ilişki yok sanırım, verip de durduk yere niye dert sahibi olasınız? Kredi çektiği duyulursa ezik denileceğinden çekinen kp acaba hamile ve borçları olan gelinden altın aldığı duyulursa hiç utanmayacak mı? Utanmayacak çünkü oğlumdan aldık diye düşünüp üstüne yatacaklar.

Vermeyin. Karşınıza alın ve diyin '' annecim bizde size destek olmak isterdik yardim etmek ama hamileyim kredimiz var ve ben dogum yaptıktan sonra ne olacak hic bilemeyiz belki bir süre çalışamıycam veya allah korusun cocuk dogunca bi aksilik olursa hastane masrafı olursa diye kötü günleri de hesaba katarak torunun icin ayırdık o parayı veremeyiz'' diyin . Gercekten de öyle dogum ozel hastanede veya ozel doktorda olunca aksi bi durumda allah korusun cok uçuk fiyalarla karşılaşıyor insan herseye hazırlıklı olmak lazım.

Asla geri ödeneceğini sanmıyorum asla ve kata vermeyin vermek zorunda değilsin gerekirse kullanmak istediğinizi söyleyin kullanın hiç çıkarmayın. Bu kadar söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…