- 24 Mayıs 2019
- 2.434
- 7.589
- 158
- 29
Ohoooo hiç takma köylü kurnazları lafını söyle geç. Esas altınları verirsen tadın kaçarzaten oldum hamileligimin tadını çıkaramıyorum bu kadından sebep
kendi eniştemin kuyumcusu var onun kasasında benden gizli altınları verme gibi bi hata yaparsa onu bosuyacagımı biliyo onu yapamazEşinin o altınlar üstünde bi hakkı yok altınlar kadına aittir, senin altınını kafasına göre anasına babasına veremez. Sakın verme verirsen bidaha o altınların yüzünü göremezsin ben sana soyliym. Ay kkda bi tane kadın yoktur heralde altınlarımi verdim geri ödediler diycek. Kasa senin adına mi eşinin adına mi?
gizlice verirse haberim olur enistemin kuyumcu kasasında altınlar onu bosucagımı adı gibi biliyor böyle bişeydeUmarım eşiniz gizlice vermez. Siz sakın vermeyin. Ne demişler " malım seni vereyimde mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım"
sakın verme verirsen daha gelmezkızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
kızlar eşimle konuştuk yarın kayınvalideme vermiyoruz diyecek altınları ama bir trip bir tripki sormayın bende hic yüz vermiyorum haklı olan benımkızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Aferin ablacım böyle kök söktür işte. Bir de trip atıyormuş boşver atsın.gizlice verirse haberim olur enistemin kuyumcu kasasında altınlar onu bosucagımı adı gibi biliyor böyle bişeyde
hemde 2 kere yüzsüzce istiyorverme altınlarıni onlar kaynananin evinin kredisinin degil senin güvencen.
kendilerine baska guvence kapisi arasinlar
gelinden altin borcu istemek nedir ya.
kızlar eşimle konuştuk yarın kayınvalideme vermiyoruz diyecek altınları ama bir trip bir tripki sormayın bende hic yüz vermiyorum haklı olan benım
istemez onun evinide bana karısmasınZaten takılan paraları aldınız madem alınacak evi üstüme yapın bende altınlarımı vereyim derdim
Asla geri ödeneceğini sanmıyorum asla ve kata vermeyin vermek zorunda değilsin gerekirse kullanmak istediğinizi söyleyin kullanın hiç çıkarmayın. Bu kadar söylüyorum.kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?