kaynanam anahtarımı almışş ( çalmış )

girip neyi kurcalıyor acaba? allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir yha..... hem ona ne senin evinden?...ben olsam laf çarpa çarpa kırardım kalbini ..azcık saygı yha....

Bence kilidi toptan değiştirin ve eşinize anahtar falan vermeyin. Kocaman kadın ayıp yaptığı.

Bence laf sokun.
Geçen gün evin yedek anahtarını buldum. Nereleri aramıştımda bulamamıştım birden çıktı ortaya falan diyin.
Şaşırmış gibi yapın. Bilsin sizin ordan bulduğunuzu..

Ne pis insanlar var ya hu.. Ben anne babamın odasına bile girmiyorum..

Çilingir çağırın anahtarı değiştirin.
Bişey demeyin kayınvalidenize de...
Değiştirince birdaha vermeyin anahtarınızı.
Eşinizi tembihleyin o da vermesin.

Kayınvalideler tür tür desen desen renk renk.
Size de eli uzun desenlisi denk gelmiş.
Nasip kısmet .

bu iyi fikir yarın aynen böyle söylücen ama genede arkadaşların dediği gibi kiliti değiştircem çok rahatsız oluyorum 3 kuruşluk şeyler için kendisini küçültüyo kiliti değişrmesem evde yokken sürekli giriyo zannederim içim rahat etmez şimdi bi kere huylandım

demek ki hic birsey gizli kalmiyor:)
karistirmak icin almis belli ki
bence hic birsey söyleme canim zaten gelip sanada söyleyemez gizledigi icin
iyi oldu böylesi senin icin :)

bence söyleyin anahtarı onun evinde buldugunuzu
hatta tekrar aynı yeri siler gibi yapın ve

aaaaa bu bizim evin kayıp anahtarı ne arıyor burda deyin,şok olsun

ya da demeyin,aslında iki çift lafı hakediyor ama
laf sokun ya da sokmayın onu siz bilirsiniz fakat kesinlikle yeni kilit taktırın ve anahtarını da ona vermeyin

yerinde olsam hic lafini etmezdim ve herkesin dedigi gibi cilingir cagirip yeni anahtar yaptirirdim, belki bir tane daha yedekte vardir onun diye. Birakin kendi kendine kivransin.

Iyı olmus aldıgın anahtarı soleme ısallahlahhh yedek yoktur
Esınede bence soleme ne olucak fılan fılan der!

bence de kilidi değiştirin sen de hiç bişey söyleme .. herkesin bir evi vardır otursun kendi evinde tavuk mu alcak napcak.. boşuna dememişler doğurdum oğlum oldu everdim komşum oldu diye.. komşunun evine giriliyo mu öyle hırsız gibi.. terbiyesizz !!

Resmen hirsizlik yapiyo kv. Anahtarini sakla ve bir daha verme sakin evinden tirtiklamaya devam eder. Bu tip insanlar var biliyorum benim kv yapmaz ama gorumcem yatak odami karistirmisti sinir olmustum. Benim hem kendi annemde hemde kv de ne olur ne olmaz diye yedek anahtarim var. Kendi annemde bana verdi ama kv vermedi. Zaten kiraciyim baska eve gecersemde hayatta vermem anahtar falan.

Yok artık yaaaaa

Yorum yazmakta zorlanıyorum cidden insan kendi evladının evindende çalarsa:44:

ayy inanamadım vallaa.anahtarı geri yerıne koyup,kapının kilidini değiştirin derim.ama kımseye de soylemeyın

sende onun anahtarını çal bakalım hoşuna gidicekmi
bence böyle bir şeyde tepki verilmeli ya yaptığına bakarmısın saygısızlığın bu kadarı
ne arıyor evde amacı ne ayıp ya

telefon sapıklığı yap ya da imzasız mektup yazsana, "görüntülerin elimizde ne yaptığını biliyoruz, yakında herkes bir cd ile öğrenecek" gibi mesela korkudan ölsün

Nasıl bir saçmalıktır ya sizin evinizden ona ne?
Ben olsam kilidi değiştirir anahtarı da sadece kendim için tek bi tane yaptırırdım eşin zaten kullanmıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…