- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi dolores_rose
Merhaba geçen gün kayınvalidemin evindeyken annem aradı kayınvalidemede selam söyledi bende ilettim kaynanam cvp vermedi zaten gördüğü yerdede surat yapıyo anneme aralarında bi kavga vs bişey yok sadece 5 sene önce ben doğum yaptığımda annen yanımda kalıyodu annemi istemiyodu ufak tefek anlaşmadıkları oluyodu ama kinlicek bişey yoktu büyük çapta bişey olmadı sevmeyebilir kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı önemli en başta bana saygısızlık bence bu yaptığı ve günah allağın selamını almamak bizi küçük görmeye çalışıyo elinden geldiği kadar kompleksli biri bana karşıda öyle eşim çocuklarla gidiyoruz mesela çıcukları seviyor vs bana soğuk bi hoşgeldşn diyo adımı söyleyerek dese yada hoşgeldin kızım dese yok ben kendinş övmek için demşyırum herkes bana saygılı ve iyi niyetli bi insan olduğumu söylerler bilirler ama ben bu kadına yaranamıyorum nasıl davranıcamıda bilmiyorum gitme diceksiniz şimdi gitmeyincede gelmedi oluyo gelmiyo diyolar 1 hafra çocukları göndereyim kendim diğer hafta birlikte gidiyim yani 2 haftada 1 gidiyin diyorum senedimde oda gözlerine battı ne istiyolar bilmiyorum nefret ettim artık sevmiyorum gerçekten eşim tek erkek çocuğu ondan mı böyle gözlerine batıyorum 2 tanede kızları var .eşimde ben karışmam artık aranıza çok upraştım zamanında onlara söyledim konuştum kızdım ama olmuyo bi kulaklarından girip öbüründen çıkıyo diyo siz ne dersiniz fikirlerinizi alıyım kızlar benşm gibi bu durumu yaşayanlar var mı
Son düzenleme: