Sonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .Kaynananı Nur Yerlitaş mı giydiriyor? İlla pahalısını istiyorsa babaannesi olarak sen öde madem deseydin, arsız insanlara karşı arsız olun, susmak çare değil.
Kocana da anlayışlı olmamak lazım demek ki, harca borca batır aklı başına gelsin
Biliyor zaten cnmBiz 4 aydır kiramızı ödeyemiyoruz, 170 TL'lik ayakkabıyı ile 140 Tl'lik elbiseyi nasıl alalım diye neden söylemediniz kayınvalidenize?
Ödeme canım, ödersen para hesabını bilir mi? Sıkışsın aklı başına gelsin, Durumuna göre hareket etmeyi öğrensin.Sonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .
Biliyor zaten cnm
6 ay neymiş ilk adımmış int 50 tl var annesi ne derse o biktim vallaEşine cok sinir oldum neyse..
170 lira ayakkabi nedir ya otuyomu o.
Bide onu begenmeyip daha pahalisinimi alalim dediler.
Yani kac ay giyecek bebek onu.
Canım kac kere dedim susturamıyorum oğluna telefon istedi benim kocamda 1000 tl alçak dedim bende ben 1 yıldır diğer odaya tv istiyorum ona yok delirdim canım yaBildiği halde bu kadar ısrar ediyorsa siz de maddi anlamda zor durumdayken alamayız deyip neden kestirip atmalıydınız.
yazlik mi kislik mi simdi aldigi, insallah iki ay sonra mevsime uuyacak biseydir6 ay neymiş ilk adımmış int 50 tl var annesi ne derse o biktim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?