- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
ahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracakyazlik mi kislik mi simdi aldigi, insallah iki ay sonra mevsime uuyacak biseydir
bari sat sonra geri valla yazik gunah yaaa
Canım kac kere dedim susturamıyorum oğluna telefon istedi benim kocamda 1000 tl alçak dedim bende ben 1 yıldır diğer odaya tv istiyorum ona yok delirdim canım ya
Icime öküz oturdu öküzBen çocuguma ayakkabi alirken babasina bile sormam hangisini alayim diye.
Zaten 170 tl ye ayakkabi alsam adamin icine oturur.. Bisey olur adama mazallah.
ooo iyi dayaniyorsun sen vallaahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak
Tek erkek ablası var bide o zaten fırsat buldukça oda tirtiklarooo iyi dayaniyorsun sen valla
bari çocuk için bekleseydin
kaynana olmeden sen rahat edemezsin ben sana soyleyim
bu isler nasil baslarsa oyle gider ..
baska erkek lardesi yokmu esiyin
11 aylik bebekayakkabi kime alindi anlamadim
çocuğa mi o kadarlik ayakkabi aldiniz
noramlde kaç para ki :) TR deki fiyatlari bilmiyorumdaayakkabi kime alindi anlamadim
çocuğa mi o kadarlik ayakkabi aldiniz
Kaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napimKaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
Ben 40 tl alirdimnoramlde kaç para ki :) TR deki fiyatlari bilmiyorumda
Yönetici yard. Kredi canım hep 1 karttan diğer karta o karttan diğerin e 20 bin tl borc bideEşiniz ne iş yapıyor ? 4 aydır kirayı odeyemiyorsunuz ama bu kadar pahalı şeyler alınıyor gelir nereden sorması ayıp ?
sende peygamber sabri fln var herhaldeTek erkek ablası var bide o zaten fırsat buldukça oda tirtiklar
Sizce hatalı benmiyimSiz neden bu kadar dert ettiniz o anda ?
Eşiniz odeyebilecegini düşünüyor ki alıyor. Hatta sizde kendinize birşeyler alsaydınız.
Böyle insanlara böyle davranilir.
" Şuan ben çalışmıyorum, evin kirası ve ihtiyaclarimiz içinde dardayiz. Eşimi ve yuvamıza düşünüyorum. Aksi olsa , fazlasını aldirirdim. Sizin bu sözünuzde benim kadar oğlunuza da dokunuyor .
Insanlar gördükleri kadardır. "
Bu v.b gibi bir konuşma yapmalı, eşinizle de asla tartışmamaliydiniz.
ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yersende peygamber sabri fln var herhalde
biyerde bi seyler ters ama çozemedim ben ya
esin seni yok sayip çalisip kazandiigni kendi aileisne mi yediriyor yani,ha parasi çok olur amenna
ee kira birikmis, belki evde çocuga dengeli beslencek mutfak alisverisi yok su an
sen yeterince tepkini koymuyor olabilirmisin butun bu olanlara ?
arkanda ailen varmi ? bu is omur boyu boyle devam eder biliyorsun demi sen dur demezsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?