Kaynanam avm de rezil etti

Söyleseydiniz ya kiramızı zor ödüyoruz, çocuğun en fazla 1 ay giyeceği şeye o kadar para veremeyiz, istiyorsanız siz alın diye. Pasif kalmayın bu kadar, bunca zaman hep şunu gördüm: Ezdireni ezerler. Lafınızı esirgemeyin, sonra kendinizi üzüyorsunuz böyle.

yazlik mi kislik mi simdi aldigi, insallah iki ay sonra mevsime uuyacak biseydir
bari sat sonra geri valla yazik gunah yaaa
ahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak

ahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak
ooo iyi dayaniyorsun sen valla
bari çocuk için bekleseydin
kaynana olmeden sen rahat edemezsin ben sana soyleyim
bu isler nasil baslarsa oyle gider ..
baska erkek lardesi yokmu esiyin

ooo iyi dayaniyorsun sen valla
bari çocuk için bekleseydin
kaynana olmeden sen rahat edemezsin ben sana soyleyim
bu isler nasil baslarsa oyle gider ..
baska erkek lardesi yokmu esiyin
Tek erkek ablası var bide o zaten fırsat buldukça oda tirtiklar

ayakkabi kime alindi anlamadim
çocuğa mi o kadarlik ayakkabi aldiniz

Eşiniz ne iş yapıyor ? 4 aydır kirayı odeyemiyorsunuz ama bu kadar pahalı şeyler alınıyor gelir nereden sorması ayıp ?

Eşiniz ne iş yapıyor ? 4 aydır kirayı odeyemiyorsunuz ama bu kadar pahalı şeyler alınıyor gelir nereden sorması ayıp ?
Yönetici yard. Kredi canım hep 1 karttan diğer karta o karttan diğerin e 20 bin tl borc bide

Siz neden bu kadar dert ettiniz o anda ?

Eşiniz odeyebilecegini düşünüyor ki alıyor. Hatta sizde kendinize birşeyler alsaydınız.

Böyle insanlara böyle davranilir.

" Şuan ben çalışmıyorum, evin kirası ve ihtiyaclarimiz içinde dardayiz. Eşimi ve yuvamıza düşünüyorum. Aksi olsa , fazlasını aldirirdim. Sizin bu sözünuzde benim kadar oğlunuza da dokunuyor .
Insanlar gördükleri kadardır. "

Bu v.b gibi bir konuşma yapmalı, eşinizle de asla tartışmamaliydiniz.

Tek erkek ablası var bide o zaten fırsat buldukça oda tirtiklar
sende peygamber sabri fln var herhalde
biyerde bi seyler ters ama çozemedim ben ya
esin seni yok sayip çalisip kazandiigni kendi aileisne mi yediriyor yani,ha parasi çok olur amenna
ee kira birikmis, belki evde çocuga dengeli beslencek mutfak alisverisi yok su an
sen yeterince tepkini koymuyor olabilirmisin butun bu olanlara ?
arkanda ailen varmi ? bu is omur boyu boyle devam eder biliyorsun demi sen dur demezsen

Sizce hatalı benmiyim

Eşinde anneside tam kaldırıp çöpe atmalıkmış,kusura bakma lütfen..
Boşver eşin çeksin sıkıntısını,iki fazla al sende bundan sonra,iyilikten anlamayana böyle davranacaksın..

ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer

Bu kadar uçuk fiyatlar el kadar bebeğe ben mi yanlış okuyorum rakamları acaba.kaynana okadar gösterişli cömertse evin kirasını ödeseydi yaaaa.kibiri bi tek size mi bence oğlundan güç destek alıyor eşinizle ciddi bi konuşma yapın.

Yeeee ne var ne yoksa üzerine birde talepkar ol.Düşününce yaranamıyorsan sakin sakin düşünmeyince ne olduğunu göster niye kızıyorsun ağlıyorsun ha sana değilde çocuğa mı acımıyor en pahalısı en kalitelisini aldır kira çıksın 8 aya adam dayansın kapınıza bir mahkemelik olun kocan için etrafta bir ailesine bakamadı söylentisi çıksın senin ailen söylenmeye başlasın (bir ilk adım ayakkabısına sülalece gittiğinize göre bu tarz konular kaldırılamaz elaleme rezil olduk diye) bak nasıl anlıyor o zaman ana yı danayı anlamayana da narin narin :) öğret anlat derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…