Kaynanam avm de rezil etti

noramlde kaç para ki :) TR deki fiyatlari bilmiyorumda

valla yeni fiyatlari bilmiyorum. ilk adim ayakkabisini cok pahaliya almamistim sanirim. 3-4 yil once 50-70 arasi bisi almistim. sonradan yurumeye baslayonxa iyi ayakkabilar aldim da konuyu anlamadim ucuzdan pahaliligindan ziyade.

Yaptım canım bağırdı çağırdı gitti

ise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer
esin bunu kabul ettimi
kv den biliyirmu,ogluna oyle degul boyle ytaptir derse
bu seni dusunmeyen saymayan kocayi bide ev sahibi yapmis olacaksin, bosansan yarisini alcak vs

Sizce hatalı benmiyim

Teknik olarak evet. Biraz politik olmalısınız.

Borç içinde olunca ,düşünceli kadınların içine taş oturur bilirim ama böylesi de sizi yıpratır.

Aldirmamayi öğrenmeli, sözlerinizi o anda söylemeli ve kavga etmeden eşinizi alttan alttan işlemelisiniz.
Ve yine en büyük oyunumuz , eşinizin ailesinin yanında olsun. Rahat ve sakın görünmeye, eşinize yakın olmaya çalışın.

esin bunu kabul ettimi
kv den biliyirmu,ogluna oyle degul boyle ytaptir derse
bu seni dusunmeyen saymayan kocayi bide ev sahibi yapmis olacaksin, bosansan yarisini alcak vs
Evi babamın üstüne yapcam cnm oturduğum evi alırım ailem verir önden bankaya para

valla yeni fiyatlari bilmiyorum. ilk adim ayakkabisini cok pahaliya almamistim sanirim. 3-4 yil once 50-70 arasi bisi almistim. sonradan yurumeye baslayonxa iyi ayakkabilar aldim da konuyu anlamadim ucuzdan pahaliligindan ziyade.
konu adamin 4 aydir kirasi birikmis onu odemek yerine gitmis anasini dinleyip 300 lira harcamis ayakkabi ve dogum gunu elbisesine
kv dede konu sahibine ustun basin çarsamba paazarindna gibi laflar etmis, çocuga oseyleri almak istemedi diye sanki sen çokmu guzel giyiniyon fln demis
aslinda kadincaz parasi yok diye almak istememis onlari ama baska tarafa çekilmis konu

Ah o kaynanalar nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ben anlamıyorum ya birde benim başımda var ama benim ki tam tersi oğlu bize para harcamasın diye bakıyor herşeye karışıp burnunu sokuyor eve onu alma şunu alma şunu şurdan al fazla alma doğalgazı kapat onu yap bunu yap aklına ne gelirse kaynanam daha torunlarına bir çorap bile almamış insan ona sadece oğlu olsun yeter bırak canım sen kafana takma eşin de zaten annesini dinleyen biri olmasaydı almazdı o lafıda etmezdi sen kendini üzdügünle kalırsın onlar aynı devam eder benim kendi annem taşıyor poşet poşet yemeklik getiriyor ben ve çocuklar aç kalmayalım diye çocuklarım dünyaya geldiğinden beri herşeylerini annem aldı allah ondan razı olsun o olmasa naparim bilmiyorum

Kvniz tam patavatsiz
Ama cocuklarin da herseyi pahali olur. Ilk adim ayakkabisi da sart,alinmasa olmaz. Gerekirse ciplak gezersiniz yine de alinir. Ama tabiiki dogumgunu kiyafeti falan gereksiz. Ayrani yok icmeye hesabi.

ahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak
su kısıma bir el atılamaz mı yası gencmı hani kendi kocasını yonetirken sizi unutur belki

sonucta yine de kendi cocuguna alinmis. konu sahibi cok uzulmus ya belki kayinvalide kendine de ayakkabı aldirmistir sandim.

sonucta yine de kendi cocuguna alinmis. konu sahibi cok uzulmus ya belki kayinvalide kendine de ayakkabı aldirmistir sandim.
valla o kdr borç harç içindeyken gereksiz yere sanki parayi sokaktan topluyor gibi savurganlik yapilirsa sirf "kv dedi " diye
bende uzulurdum ama o adamida uzerdim burnundan getiridim iftil fitilll:)

gereksiz derken tamam ayakabbi intiyaç ama 50 ye vardur demii

Bebeğe bir ayakkabı almak için sülalece avm ye doluşma bölümünde başlıyor tuhaflık zaten... ne işiniz var cümbür cemaat gidiyorsunuz altı üstü bir tane ayakkabı alınacak yahu...

Özel hayatınıza bu kadar sokarsanız insanları onlar da hadlerini bu kadar çirkin bir şekilde aşmakta sakınca görmezler , şaşırmadım.

İlk evlendiğimiz zamanlarda kayınvalidem bazen böyle bizden habersiz görümcemin çocuklarına dayınız artık çok para kazanıyo size tablet alacak tarzında bir cümle kurmuştu iki çocuğa ayrı ayrı tablet düşünün.. Sonra ben eşime bundan bahsettim o bana yanlış anlamışsındır dedi.. Peki dedim.. Akşam çocuklardan biri geldi dayıııı yarın bize tablet almaya gitcez dimi dedi o an gözgöze geldik eşimle sonra eşim hayır dayıcım ben sadece seçmenize yardımcı olcam size tableti anneannenle deden alacak dedi benim de içimin yapları eridi.. Çünkü bundan önce dayın size şunu alacak bu u alacak okula gidecekler ayakkabı dayıdan falan.. Sonra dedik hooop. O gün bugündür tırtıklamak bitti.. Konu sahibi arkadaşım sizde böyle bir eş varken bşraz hayat zorlaşır.. Çalışıyorsanız asla maaşınızdan bir lira ev kirasına vermeyin.. Bırakın ödesin..kayınvalideniz size bunları söylerken neden susutunuz susmayın ağzının payını bir kere verin tavrınızı belli edin.. Mesela ben olsam bana böyle ukalaca konuşan bir kişiye cevabım çok sert olurdu ve asla bir daha görüşmemek üzere kalkardım o masadan evime de gelemzdi.. Asla.. Ne bayram ne seyran yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…