noramlde kaç para ki :) TR deki fiyatlari bilmiyorumda
Yaptım canım bağırdı çağırdı gittiBu kadar uçuk fiyatlar el kadar bebeğe ben mi yanlış okuyorum rakamları acaba.kaynana okadar gösterişli cömertse evin kirasını ödeseydi yaaaa.kibiri bi tek size mi bence oğlundan güç destek alıyor eşinizle ciddi bi konuşma yapın.
esin bunu kabul ettimiise gircem ev kredisi çektir cem babama canım ev babam üzerin e kira öder gibi oducem 1500 tl aklıma tek yatan bu yoksa bunlar beni yer
Yönetici yard. Kredi canım hep 1 karttan diğer karta o karttan diğerin e 20 bin tl borc bide
Sizce hatalı benmiyim
Evi babamın üstüne yapcam cnm oturduğum evi alırım ailem verir önden bankaya paraesin bunu kabul ettimi
kv den biliyirmu,ogluna oyle degul boyle ytaptir derse
bu seni dusunmeyen saymayan kocayi bide ev sahibi yapmis olacaksin, bosansan yarisini alcak vs
konu adamin 4 aydir kirasi birikmis onu odemek yerine gitmis anasini dinleyip 300 lira harcamis ayakkabi ve dogum gunu elbisesinevalla yeni fiyatlari bilmiyorum. ilk adim ayakkabisini cok pahaliya almamistim sanirim. 3-4 yil once 50-70 arasi bisi almistim. sonradan yurumeye baslayonxa iyi ayakkabilar aldim da konuyu anlamadim ucuzdan pahaliligindan ziyade.
anladimda esine konustun ve bunu kabul ettimi diyorumEvi babamın üstüne yapcam cnm oturduğum evi alırım ailem verir önden bankaya para
su kısıma bir el atılamaz mı yası gencmı hani kendi kocasını yonetirken sizi unutur belkiahh cnm sanki koç torunuyuz evine çamaşır makine aldırdı klima aldırdı 1 yılda benim kocama dulum ben diye beni dul biracak
sonucta yine de kendi cocuguna alinmis. konu sahibi cok uzulmus ya belki kayinvalide kendine de ayakkabı aldirmistir sandim.konu adamin 4 aydir kirasi birikmis onu odemek yerine gitmis anasini dinleyip 300 lira harcamis ayakkabi ve dogum gunu elbisesine
kv dede konu sahibine ustun basin çarsamba paazarindna gibi laflar etmis, çocuga oseyleri almak istemedi diye sanki sen çokmu guzel giyiniyon fln demis
aslinda kadincaz parasi yok diye almak istememis onlari ama baska tarafa çekilmis konu
valla o kdr borç harç içindeyken gereksiz yere sanki parayi sokaktan topluyor gibi savurganlik yapilirsa sirf "kv dedi " diyesonucta yine de kendi cocuguna alinmis. konu sahibi cok uzulmus ya belki kayinvalide kendine de ayakkabı aldirmistir sandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?