- Konu Sahibi pelintoprak
-
nesi ayrımcılık arkadasım? sonucta birlikte yasayan onlar bir yiyorlar aldıgı catal, kasıgı birlikte kullanıcaklar! Evlerine aldıkları herseyden konu sahibine de alması gerekmiyor ki!
konu sahibi onlardan ayrı sonucta!
padon bayanda nasıl okuyosunuz siz konuyu,ayrı yaşıyolarmış herkesin evi ayrı yolu ayrı yemeye içmeye birlikteler yatmadan yatmaya evine gidiyolar.e o geline al buna alma olurmuymuş öle şey,ayıp bence.gözden ırak olan gönüldendemi ırak oluyo.ayy siz demek iki gelininiz olsa ayırımcılık yapçaksınız.e valla pes.siz gelin deyilsiniz herhalde.yada kaynanan eltine alsa seneltimgilin eksiği varsa al anne benim evdekileride götür dicen herhal.
padon bayanda nasıl okuyosunuz siz konuyu,ayrı yaşıyolarmış herkesin evi ayrı yolu ayrı yemeye içmeye birlikteler yatmadan yatmaya evine gidiyolar.e o geline al buna alma olurmuymuş öle şey,ayıp bence.gözden ırak olan gönüldendemi ırak oluyo.ayy siz demek iki gelininiz olsa ayırımcılık yapçaksınız.e valla pes.siz gelin deyilsiniz herhalde.yada kaynanan eltine alsa seneltimgilin eksiği varsa al anne benim evdekileride götür dicen herhal.
Gelin degilim ama siz gelin olmadan beni anne, üstüne üstlük kayınvalide hatta 2 de gelin sahibi yaptınız konuyu ayrımcılık yapmama kadar getirdiniz pes!
Hayal dünyanıza hayran kaldım!
Herkesin evi ayrı, yolu ayrı diyorsunuz ama yemek icmek az mı sey? Keselerin bir olması az mı sey? Böyle bir ayrılık ne kadar ayrılık sayılabilir sizce? Karı, koca yemek yemiyorlar, evlerine yapılan alısveris ayrı degil!
Bence siz biraz daha genis düsünün bayan..
Düzenleri nasıl bilemiyorum yani sürekli sadece kayınvalidede mi yeniyor yemek? Yoksa sırayla birinde mi? Yoksa hic önemli degil nasıl denk gelirse mi?
Ama eger gelinlerde de yeniyorsa, kayınvalide de kullanıcak o tabagı, canagı, bıcagı!
Bilmem anlatabildim mi?
Hem kayınvalideme ne benim evimin eksiklerinden? Evim ayrı sonucta degil mi?
keşke bazı kk üyelerine diksiyon,okur-yazarlık,Türkçe gibi dersler verilse:97:
Gelin deyilseniz anlayamazsınızki bayan,bu iş annenizin size birşey almayıp kardeşinize almasına benzemez.o anneniz olur çünki.ama kaynana iki ayrı gelinine bşka başka davranıyorsa ister istemez alınıırsınız.düzenleri aynı değil sonuçta birlikte yiyip içselerde.hem kaynana telde eltisigile demiş''esiiiiiin annen sana kaşık çatal biçak takımı aldı ''demiş ne olmuş yalanı çıkmış ortaya.ne olmuş ortak düzenlerine değilde eltisigile özel huhusi alınmış olduğu çıkmış.
alenen yapmamış dikat edersen neden yapmamış alenen demekki bi art niyet var.bu arada hayal dünyan geniş demişin ya bana,pardon gülümde ben empatik yapman için örnek verdim gelin olaydın o zaman sende içerlerdin benceeee.
ayy neyse tartışmıcam sizinle.sevmiyorum böyle gerginlikleri ben.
evliliğinde mutluluk istiyorsan kimseden birşey beklememeyi, kimseye de layık olduğundan fazla şey yapmamayı öğrenmen lazım...
evin yolun ayrı, kesen ayrı...
eltinin yerinde olmak istermiydin...
kaynananın haberi ve belki de onayı olmadan evine gönlüne göre kaşık çatal takımı bile alamamak iyi birşey mi sence...sen onu bunu boşver de eşine seni de o duruma sokmadığı için yat kalk dua et....
evliliğinde mutluluk istiyorsan kimseden birşey beklememeyi, kimseye de layık olduğundan fazla şey yapmamayı öğrenmen lazım...
evin yolun ayrı, kesen ayrı...
eltinin yerinde olmak istermiydin...
kaynananın haberi ve belki de onayı olmadan evine gönlüne göre kaşık çatal takımı bile alamamak iyi birşey mi sence...sen onu bunu boşver de eşine seni de o duruma sokmadığı için yat kalk dua et....
ewet çok haklısın asla onların yerinde olmak istemezdim ama benim demek istediğim onlara bişeyler alırken beni ayırması sonuçta onlarda görüyorum aa güzelmiş diyorum anne aldı diyolar o zaman kendimi çok kötü hissediyorum üvey evlatmış gibi hissediyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?