- Konu Sahibi pelintoprak
-
kibarca söyle cnm...
tavrını koy .. ay ne ayıp ya .. ya hepsine alırsın yada hiç birine ...
ne çirkin davranış...
koskoca kadın yakışıyor mu hiç?? töbe töbeee
2,5 yıllık evliyim 2 eltim var bi de kaynanam ben ayrı şehirdeyim onlar ayrı. eltilerim hergün kaynanamın evindeler. beraber yiyip içiyolar, yatmaya herkes evine keseleride bir. kaynanamı çok severim oda bizleri sever. ama takıldığım bişey var o benim evime geldiğinde çarşı pazar gezer çok alışveriş yapar, mesela bi defa çatal kaşık takımı aldı eltime ... diğer eltime ve bana almadı bide telefonda aldığını şöyle söyledi . '' esen annen sana çatal kaşık tk. aldı'' böyle imalı 'anla işte yalnız değilim nasıl söyliyim ben aldım diye ' söyledi ben anlamayım diye güya eltimin annesi almışda kaynanamda ona götürecek yalan tabi yalan olduğu çıktı ortaya ben hiç bişey demedim . aradan 3 hafta geçti yine bize gelmişti. aldığı şeylerden bahsediyordu -esen de para gönderdi çatal kaşık tk. aldm- dedi. yani anladı benim anladığımı kıvırdı işte bunun gibi bi sürü şey .. bana almıyormu alıyor ama çok ufak tefek yani ona yemek tk. alıyosa bana şık bi tuzluk :) ona halı alıyosa bana kilim örneğin. keseleri bir belki ondan ama bilmiyorum yaa yinede canımı sıkıyor ama bide maddi imkanı olsa herşey alır bunu biliyorum en azından. ama şimdide eşit davranabilir yanlışmıyım kızlar?
gözden uzak olan gönülden ıraktır.ayrıca hergün o gelininin öyle yanında tutmak için pohpohlaması gerektiğinin farkında bence kaynanan.senzaten uzaksın diye sana böyle davranmıyordur.ama benim merak ettiğim sana gelirken ( sonuçta şehir dışına yatılı geliyor bi de hem de gurbetteki oğlunun evine) adam akıllı bir hediye falan getirmeimi hiç.
Sen gene iyisin benim kaynanam bana kaçmadıgım halde kaçmış muamelesi yapıyor düğün yaparken bile yardım etmediler eltimin düğününde 30bintl yardım ettiler şimdide evini aldılar onlar 20 bintl çıkardı sizde 30 bin çıkarın sizede alalım diyor para var mı diye hiç sormuyor2,5 yıllık evliyim 2 eltim var bi de kaynanam ben ayrı şehirdeyim onlar ayrı. eltilerim hergün kaynanamın evindeler. beraber yiyip içiyolar, yatmaya herkes evine keseleride bir. kaynanamı çok severim oda bizleri sever. ama takıldığım bişey var o benim evime geldiğinde çarşı pazar gezer çok alışveriş yapar, mesela bi defa çatal kaşık takımı aldı eltime ... diğer eltime ve bana almadı bide telefonda aldığını şöyle söyledi . '' esen annen sana çatal kaşık tk. aldı'' böyle imalı 'anla işte yalnız değilim nasıl söyliyim ben aldım diye ' söyledi ben anlamayım diye güya eltimin annesi almışda kaynanamda ona götürecek yalan tabi yalan olduğu çıktı ortaya ben hiç bişey demedim . aradan 3 hafta geçti yine bize gelmişti. aldığı şeylerden bahsediyordu -esen de para gönderdi çatal kaşık tk. aldm- dedi. yani anladı benim anladığımı kıvırdı işte bunun gibi bi sürü şey .. bana almıyormu alıyor ama çok ufak tefek yani ona yemek tk. alıyosa bana şık bi tuzluk :) ona halı alıyosa bana kilim örneğin. keseleri bir belki ondan ama bilmiyorum yaa yinede canımı sıkıyor ama bide maddi imkanı olsa herşey alır bunu biliyorum en azından. ama şimdide eşit davranabilir yanlışmıyım kızlar?
keseler bir diyorsunuz
yemek dahi birlikte yeniyor
yatmaya ayrılıyorlar
ne olursa olsun kayınvalide yanındaki gelin
babaanne,anneanne yanında büyüyen torun
daha gözönündedir..daha çok sevilir demiyeyim yanlış anlaşılır belki ama
bu her zaman böyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?