BİR ANIMI anlatayım biri konu yazınca aklıma geldi ,geçmiş zamanlar kaynana bana oturmaya gelmişti, sofra kurmuştum neyse yiyoz içiyoz :) eşim yardım etti kavga dövüşle öğretttiğim şeyleri uygulamaya geçtiği marifetlerini sofrayı kaldırırken yardım edince aaaa yardım ediyormu sana dedi evet bende inadına, sofra kurar kaldırır, salata bile yapıyor diyorum ağzı açık kaldı. Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası ALLAH c.c verir belasını elbet bir şekilde cezasını da.
k.validenin yetiştirdiğini beğenmiyorsan sen daha güzelini yetiştir canım, aman dikkat et de gelininden bir "salak" lafı da sen yeme
zekası seviyesi yüksek arkadaşım salak lafını yemek için bunları yapmak lazım diyorum, hem bunların yanlış olduğunu savunup hemde ileride bunları uygulayacak kadar salak olmadığımı gayet iyi anlamışındır da işine gelmiyordur illa natlus78 e boş boş laf sokulşturalımda banlattılarım yada, laf kalabalığı yapalım adına yazdıgının kanısına vardım :) sizler gibi burdaki insanlara ön ayak olup sizler yetiştirmeyin çocukları olanlara sesleniyorum, sonra mazallah ben gibi salak derler sizlerede denmesini istemiyorsanız eğitimli yetiştirinki gelinlerden hakaret yemeyeniz.
BİR ANIMI anlatayım biri konu yazınca aklıma geldi ,geçmiş zamanlar kaynana bana oturmaya gelmişti, sofra kurmuştum neyse yiyoz içiyoz :) eşim yardım etti kavga dövüşle öğretttiğim şeyleri uygulamaya geçtiği marifetlerini sofrayı kaldırırken yardım edince aaaa yardım ediyormu sana dedi evet bende inadına, sofra kurar kaldırır, salata bile yapıyor diyorum ağzı açık kaldı. Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası ALLAH c.c verir belasını elbet bir şekilde cezasını da.
Salak demenizde ki tek sorun ay benim oğlum yapmaz, kocam yapmaz demesi mi Allah aşkına?
Pes!
Hele ki bela mevzusuna getirilecek bir konu hiç değil, millet ne dertlerle uğraşıyor..
Herkesin bir eksiği oluyor, size de terbiye konusunda bir şey öğretememişler demek ki.
Allah akıl ihsan eylesin ne diyelim..
BİR ANIMI anlatayım biri konu yazınca aklıma geldi ,geçmiş zamanlar kaynana bana oturmaya gelmişti, sofra kurmuştum neyse yiyoz içiyoz :) eşim yardım etti kavga dövüşle öğretttiğim şeyleri uygulamaya geçtiği marifetlerini sofrayı kaldırırken yardım edince aaaa yardım ediyormu sana dedi evet bende inadına, sofra kurar kaldırır, salata bile yapıyor diyorum ağzı açık kaldı. Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası.
niye bela okuyosun ki durup dururken.. benim annemde öyle babama karşı hizmet için ayakta bekler.. ama oğullarına suyu bile kendi taşır.. öyle gelmiş öyle gider. benim eşim de yardım eder arada sırada.. ev işi yapmak bizim milli görevimiz değil, tabi yardım edecekler, ama kaynananın yetiştirme tarzını eleştirme. belki kendi çocuğun olsa sen de öğretemiceksin bişeyler.. erkekler zaten ev işi öğrenmeye pek meraklı da değiller
Şimdi tek tek buraya şunu yapmaz bunu yapmaz diyemi yazayım bu sadece bir örnek maşallah sizin kaynanalar ve kocalar melake :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?