Kaynanam ayy benim oğlum yapmaz ayyyyy kocam benim yapmazz ben yaparım herşeylerini

işte Kazen'in bu üye ve konuları hakkında ki msjı kızlar;

"Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra kk'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.

kk kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum.... "

bence herkes site yöneticisinin uyarısını dikkate alsın..

Eşim yanında anahtar taşır kapıyı kendi açar, ne var ki kapının açılma sesini duyunca ben de oturduğum yerden kalkıp kocamı karşılamaya giderim, gün boyu görmediğim ve özlediğim için sarılırım, öperim. Aynı şekilde ben okuldan geldiğimde o evdeyse o kalkar beni kapıda karşılar, sarılır, öper..

Yalnız erkeklerin kapı açma hususunda sizinle hemfikir olmadıkları kesin. Hiç bir erkeğin karımı köle gibi kullanayım dur bir zili çalayım diye düşündüğünü sanmam, zira onlar da işten gelince güler yüzlü bir karşılama bekliyorlar, zil çalanların hemen hepsinin kapıdan girerken bir 'hoş geldin canım' cümlesini duymak için zili çaldığına eminim. Eşim de önceden çalardı, şimdi çalmamasının sebebi, hamileliğimin son aylarında olmam sebebiyle bana zahmet vermek istememesi.. Dediğim gibi onun öyle düşünmesine rağmen ben mutlaka onu karşılarım.

Son düzenleme:

Pardon görmemişim, daha da yazmam :)

Bak arkadasim;
Sen anlasilan bizi saldirip sinir atmak icin acmissin konuyu ama karavana atis olmus bu atis.
Sen en iyisi ne yap biliyormusun.
Simdi kalk, cami ac, biraz nefes al, biraz oksijen gitsin.
Yazik cok yazik, kayinvalideye, ese, varsa cocuga cok yazik.

natlus esinin seni sevdini hissediyormusun?

kaynanasi salak, gorumcesi k.pederi gerizekali,gorumcesinin cocuklari asalak seytan vs.olan iyi niyetli temiz kalpli mukemmel dort dortluk konu sahibi geri donmus

Kesinlikle!
Susuyorum..

Bu aile seni nasıl gelin diye kabul etti Natlus?
Birde senin ikinci eşinin ilk evliliğiymiş. Yazık adamın başını niye yaktın

insanın eşini kapıda karşılamasını çok güzel bulurum.bundan küçükseyerek bahsetmenizi anlayamadım gerçekten.

bir süre yalnız yaşadıktan sonra zile basıpta kapının açılması ne kadar güzel bir şeydir bilirim :d Cebimde anahtarım varıdr ama kapıyı annem açar bana bunun eşe, babaya, çocuğa köle olmakla da alakası yoktur. Eşinize ve tüm akrabalarınıza Allah sabır versin. Çocuğunuz olursa onu düzgün yetiştirirsiniz malum eşiniz kötü yetiştirilmiş kötü biri

Son düzenleme:
ee önceki konularından birinde de dalga geçenleri fırçalamıştı niye yardım etmiyosunuz diye.

ee önceki konularından birinde de dalga geçenleri fırçalamıştı niye yardım etmiyosunuz diye.

açığımı buldun tebrikler...

ben dalga geçin demiyorum bu kişiye cevap vermemek en güzeli diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…