Onun adam gibi yetiştirmediği adamı niye eş olarak seçtiniz?
Böyle gelini Allah kimseye vermesin, eşinizde ve ailesinde peygamber sabrı varmış, Allah yardımcıları olsun.
Şimdi tek tek buraya şunu yapmaz bunu yapmaz diyemi yazayım bu sadece bir örnek maşallah sizin kaynanalar ve kocalar melake :)
ben sahsim adina cevabimi aldim burda zaman kaybetmenin bir anlami yokkızlar kazen dünkü kilitlenen konusunda ne yorum yaptı,okuyun
Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra kk'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.
Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.
kk kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....
Şimdi tek tek buraya şunu yapmaz bunu yapmaz diyemi yazayım bu sadece bir örnek maşallah sizin kaynanalar ve kocalar melake :)
yazikkkkkk
sen o bir poh ogrenememis adamla ayni yastikta uyuyacaksin degilmi
peki yastiga basini koydunda gunduz annesi ve kendisi icin dusuncelerin aklina gelecekmi merak ettim
benimde esimin anahtari var ama kapiyi ben acarim
hem o ne bicim bir tabir ya hazir kita bekleme cok ayip inankiiiiiiii
senin yetistigin ev nasildi bilmiyorum ama kendini egitip esine ve ailesine sahip cik derim
sofra toplama.kurma, saalata yapma vs. vs.ne kadar basit hesap bunlar
amin böyle gelin kimselere vermesin çünkü normal insanı deli eder böyle adamların aileleri :) haklısın düşman başına vermesin bencede, ama kader işde benim gibi insanı verdi, peygamber sabrı bana değilde neden eşime ve ailesine vermiş kısaca anlatırmısın anlamadımda
ben sahsim adina cevabimi aldim burda zaman kaybetmenin bir anlami yok
anlayana sivri sinek saz demislerrrrrrrrrrr
natlus gercek kisiligin buysa hemen duzeltmeye bak kendini
yok hayal urunlerinden biriyse allah yar ile yardimcin olsun senin
Kızım işden gelip yemek kurarken kocan ayak ayak üstüne atmış elinde kumanda keyif yap sen yorgun argın gel işden oda sende çalışıyorsa yardım edicek mecbur, hem evde hem işde çalışıyorsa bir kadın kocası öyle eline kumanda alıp keyif yapamaz, insanlık varsa azcık anasından eğitim almışsa, bir bardakda koyar, koymasada yağmasada gürler, bu aileden gelir, ailede bir halt yoksa sen öğretir adam edersin edebildigin kadar sinir sistemin bozulur o ayrı
Aşık olduğun,ayıla bayıla evlendiğin kocanı o kadın 9 ay karnında taşıyıp ne zorluklarla doğurup bu günlere getirdi farkında mısın?
Sana kimse "salak" deme hakkını vermez ki Rabbim o kadın için cennet ayağının altındadır demiş!
Yakışmadı size.
baban demek önündeki su bardağı ile duran sürahiyi annenden istiyor, sonracıma kapı anahtarı neden yapılmış neden taşıyor insan yanında kapı açmak içni dimi, madem kapıyı başkasının açmasını bekliyorsun anahtarın oldugu halde ne diye anahtar taşıyorsun yanında :) kapıda bekleyip anahtarı cebine atmayıpda kapının açılması beklemek bencillik değilde karısını köle gibi kullanmak değilde nedir, ne yani erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizmet içinmi yaratmış kadınları,ev işi yapsın diyen kim nerde yazmışım ??? göremedim
benim öyle sorunum yok demek senin eşin sorunlu canımve anahtar konusu sen bi kapı açtım diye kendini köle hissediyosan ne diyim ki sana ayrıca ben sana sen dedin kadınlar ev işi yapsın erkekler yapmasın diye bi cümle kullanmadım.. senin niyetin belli milleti kızıştırmak
baban demek önündeki su bardağı ile duran sürahiyi annenden istiyor, sonracıma kapı anahtarı neden yapılmış neden taşıyor insan yanında kapı açmak içni dimi, madem kapıyı başkasının açmasını bekliyorsun anahtarın oldugu halde ne diye anahtar taşıyorsun yanında :) kapıda bekleyip anahtarı cebine atmayıpda kapının açılması beklemek bencillik değilde karısını köle gibi kullanmak değilde nedir, ne yani erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizmet içinmi yaratmış kadınları,ev işi yapsın diyen kim nerde yazmışım ??? göremedim
Bizim anamız başkalarının yetiştiremediği ve evlendikden sonra eğitmemizi istediği çocuklar içinmi doğurdu, bizim anamızın ayaklarının altında cennet yokda, erkeklerin analarının altındamı var, hem unutma sende bende bayanız, bizim anamız 9 ay taşımadıda erkek analarımı taşıdı bu nasıl bir tez dir ?
Kız saf ben kendi eşimden bahsetmiyorum :) kayınpeder kaynana dan bahsediyorum :)bunları yapan kayınpeder benim eşim değil :) iyi oku akşam olduya uykun geldi galiba iyi okuyamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?