Kaynanam ayy benim oğlum yapmaz ayyyyy kocam benim yapmazz ben yaparım herşeylerini

Onun adam gibi yetiştirmediği adamı niye eş olarak seçtiniz?

Böyle gelini Allah kimseye vermesin, eşinizde ve ailesinde peygamber sabrı varmış, Allah yardımcıları olsun.

amin böyle gelin kimselere vermesin çünkü normal insanı deli eder böyle adamların aileleri :) haklısın düşman başına vermesin bencede, ama kader işde benim gibi insanı verdi, peygamber sabrı bana değilde neden eşime ve ailesine vermiş kısaca anlatırmısın anlamadımda

Natlus senın ıkıncı evlılıkmıydı bu bnmı yanlıs hatırlıyorum ?

Şimdi tek tek buraya şunu yapmaz bunu yapmaz diyemi yazayım bu sadece bir örnek maşallah sizin kaynanalar ve kocalar melake :)

Kayın valide adayım var canım henüz resmiliğe kavuşamadık, kader :)
Konularını az çok hatırlıyorum natlus, bu kadarcık şeylerden böyle terbiyeni bozarsan kimse seni haklı göremez, şuncacık mevzuyu bile nasıl abartmışsın, kadın sanki sen otur, gelinin işi ne demiş, oğlunu doldurmuş sana karşı hoş öyle dese kayın validen şimdi nefes almazdı herhalde..
Herkes pireyi deve yapmadığı için evet kayın valideleri de, kocaları da melake canım.
Kusursuz insanı bulanı görmedim de.

Son düzenleme:
ben sahsim adina cevabimi aldim burda zaman kaybetmenin bir anlami yok
anlayana sivri sinek saz demislerrrrrrrrrrr
natlus gercek kisiligin buysa hemen duzeltmeye bak kendini
yok hayal urunlerinden biriyse allah yar ile yardimcin olsun senin

Kızım işden gelip yemek kurarken kocan ayak ayak üstüne atmış elinde kumanda keyif yap sen yorgun argın gel işden oda sende çalışıyorsa yardım edicek mecbur, hem evde hem işde çalışıyorsa bir kadın kocası öyle eline kumanda alıp keyif yapamaz, insanlık varsa azcık anasından eğitim almışsa, bir bardakda koyar, koymasada yağmasada gürler, bu aileden gelir, ailede bir halt yoksa sen öğretir adam edersin edebildigin kadar sinir sistemin bozulur o ayrı

Size dayandıkları için peygamber sabrı var dedim, hem bu kadar gıyabında (belki yüzüne de) hakaretleri, tavırları yiyip hem de efendiliklerini bozmuyorlarsa vallahi bravo onlara..

kocasından korktuğu için değilde kocasını sevdiği için kapıyı açıp bekliyor olamaz mı ?
sofrayı yemeği herşeyi sevdiği için hazır edemez mi ?
benim eşiminde anahtarı var ama bende pencerede kapıda bekler ben açarım eşime kapıyı
sofrayıda hazır ederim yedikten sonra toplamaya yardım eder
bir adamın adamlığını ev işine yardım etmekte arıyorsanız yanılıyorsunuz..

ben sahsim adina cevabimi aldim burda zaman kaybetmenin bir anlami yok
anlayana sivri sinek saz demislerrrrrrrrrrr
natlus gercek kisiligin buysa hemen duzeltmeye bak kendini
yok hayal urunlerinden biriyse allah yar ile yardimcin olsun senin

istesen sayfamı terket arkana bakmadan zorla yorum yaptıran yok dimi

Ne yapalım kayın validen eşini yetiştirmediyse natlus?
Ya da sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Üslubunu bozmadan yazmayı bir becerebilsen, çok şey değişecekte sende o çabada yok.
Adam değişmediğine göre sen istediğin gibi birini bul o zaman?
Zira bu saatten sonra eşin çocuk olup annesi onu sil baştan yetiştiremeyeceğine göre?

Bizim anamız başkalarının yetiştiremediği ve evlendikden sonra eğitmemizi istediği çocuklar içinmi doğurdu, bizim anamızın ayaklarının altında cennet yokda, erkeklerin analarının altındamı var, hem unutma sende bende bayanız, bizim anamız 9 ay taşımadıda erkek analarımı taşıdı bu nasıl bir tez dir ?

benim öyle sorunum yok demek senin eşin sorunlu canım ve anahtar konusu sen bi kapı açtım diye kendini köle hissediyosan ne diyim ki sana ayrıca ben sana sen dedin kadınlar ev işi yapsın erkekler yapmasın diye bi cümle kullanmadım.. senin niyetin belli milleti kızıştırmak

Kız saf ben kendi eşimden bahsetmiyorum :) kayınpeder kaynana dan bahsediyorum :)bunları yapan kayınpeder benim eşim değil :) iyi oku akşam olduya uykun geldi galiba iyi okuyamadın

Bu bakış açısı tuhafıma gitti.
Bana göre,evde birisi varsa anahtarla girilmez,kapı çalınır.
Evde kimse olmayabilir diye anahtar taşınır.
Hem eşi-babayı karşılamak bir aile adabıdır diye düşünüyorum.
Üstelik sen yeni evlisin.Eşini karşılamak zul gelmemeli.

Eşinin evde yardım etmesini istiyorsan,tatlı dille rica edip ufak ufak alıştırabilirsin.

............................................

Son düzenleme:
Bana kalırsa sen can sıkıntısından bu şekilde konusup konuyu patlatmak ıcın yapıosun..
Ama oncekı konularınada bır goz attımda konusma tarzın bana yalan ya da gercek onemlı olmamakla beraber okadr itici geldi ki o küçük çocuklar ıcın yazmıssınız ya tuylerım urperiyor dıe asıl ben yazdıklarınızı okuyunca ürperdım
aslında size hic cvp vermek ıstemezdım
ama yazmadan geçemedım
dun haberlerde ızlemıstım rus bır bakıcı 10 aylık bebegı dovuyordu
bıan aklıma sız geldınız şuan sankı o sızsınız ve tiksindim sizden......

natlus seni eşinle silah zoruyla mı evlendirdiler ?
kendi isteğinle severek evlenmedin mi ?
nikah kıyılırken iyi günde kötü günde diyerek imza atmadın mı ?

Kız saf ben kendi eşimden bahsetmiyorum :) kayınpeder kaynana dan bahsediyorum :)bunları yapan kayınpeder benim eşim değil :) iyi oku akşam olduya uykun geldi galiba iyi okuyamadın

yok saf kız türkçen bozuk ondan anlayamamışımdır. noktaya , virgüle dikkat et. zar zor okunuyo yazdıkların.

Konu sahibine ufacık bişey söyleyip çıkacam.
Arkadaşım karşında ki insanlar her ne kadar kötü de olsa hakareti hak etmiyor.
Madem sen onlara karşı iyi olmayı beceremiyorsun onlara karşı kötüde olma.
Varsa ortada bir haksızlık Rabbim bunun hesabını soracaktır .
Allah katında kötü olma duâ et Allah a havale et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…