Kaynanam baş belası

Kayinvalideler görev sanıyor galiba bu çocuk aç ya da sütün yetmiyor demeyi. Bir ara benim kayınpeder ve kayınvalide de diyordu aç bu açıdan diye. Hatta benimki inek sütü, pirinç unu ve şekerden mama yediricegim dedi de kıyameti kopardim. Eşim de bana destek olunca bi daha konu açılmadı. Hem siz susmayın hem de eşiniz karşılık versin ancak o şekilde susar.

Anne böyle davranmaya devam edersen kalbini kırarım deyin. Yemek için de siz beklersiniz çocuk beklemiyor deyin. Susmayın. Eşiniz yapmıyorsa siz müdahele edin ama direkt saygısız da davranmayın. İkaz edin önce. Anlamazsa o zaman sınırını çizersiniz.

ya ne densiz kayınvalideler var
annemi kessen geliniyle böyle konusmaz
ne kadar ayıp ya
kadın dogum yapmıs zaten hassastır, çeneni kapa sus dimi
ama yok
adı üzerinde kv

Saygini bozmadan soyle gerekeni..
Ne bu ya, surekli cocugun aglamasina sebep buluyor, sanki annesi onun kadar düşünmüyor çocuğunu..

ya ne densiz kayınvalideler var
annemi kessen geliniyle böyle konusmaz
ne kadar ayıp ya
kadın dogum yapmıs zaten hassastır, çeneni kapa sus dimi
ama yok
adı üzerinde kv
Benim annem de asla gelinlerin e bu şekilde davranmaz hatta bizden daha çok sever sayar danışır anlamıyorum bizimmi şansımız

Benim annem de asla gelinlerin e bu şekilde davranmaz hatta bizden daha çok sever sayar danışır anlamıyorum bizimmi şansımız
benim annem pek sevmez gelinini
ben de sevmem açıkcası ama
kardesımın eşidir
annedir
günah yazıktır yani
onlar mutlu olsun ister susarız iyi davranırız .
karısmayız .
böyle kv delerin yaptıgı şey cok haince

sütün yok , memen küçülmüş zayıflamıssın falan
bunlar benım asla aklıma gelmez
ayrı bir zeka gerekir bence

Esin pasif seni ezdiriyor. Normalde onun ezdirmemesi lazim. Yeni dogum yapmis kadinin evinde bir de kendilerine baktiriyorlar.
Gereginden fazla sabirli bizim kadinlarimiz. Niyeyse fazlasiyla kendinizi ezdiriyorsunuz, turlu turlu laf isitip susuyorsunuz. Ne icin kim icin?
Ya gereken cevaplari verin ya da durumu kabullenip oturun bence. Burada okuyanlarin bile siniri tepesine cikiyor.

Hemde nasıl zevk söylüyor kalbimi kırıyor üstüne bir de gülüyor sinirlerim çok bozuk

Sen anneliğinin tadını çıkar,bolca emzir ,kokla öp kuzunu sonra ilerde pişman olursun beş para etmez insanlar için kuzumu ihmal etmişim,gerilip onu da germişim diye...kayinvaliden bırak çocuğu yemek yap dediğinde ben acikmadim sağol anne de...ben acıktım derse peynir zeytin vardı dolapta anne de,bu saygısızlık değil inan. Senin evine kadar gelip senin her hareketini izleyen insan gayet sağlıklıdır.Ama iki aylık kuzun çaresiz sen emzirirken soyacak yoksa aç aç kalacak. Esinin de annesinin de sülalesinin de sana ihtiyacı yok ama bebeğinin sana senin de bebeğine ihtiyacıniz var. Bazi kayinvalideler bebekle anne arasındaki bu bağı kıskanarak huzursuzluk çıkarıyor,istiyor ki gelin hizmet etsin kendisi bebeğe baksın(kucağında pişti di pistidi yapmayi bakmak sayiyorlar) .Eşin annesine güler yüzlü olmanı istiyor ya cevaplarını gülerek söyle bırak onun siniri bozulsun.

Aynen öyle çocuğu emziriyorum uykusu hemen aç çocuğu ver kucağıma sıkılsın biraz uykusu yok diyor sen git işini hallet bende sinir oluyorum çocuğun uykusu var işim dursun çocuk önemli diyorum çıkıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…