Kaynanam baş belası

Sütun yok diyen kayınvalide çok iyi niyetli olsa bir tencere kompostu yapar önüne koyar.Burda amacı sadece seni üzmek değil.Mama içen bebek anneden uzaklastirilabilir, isteyen herkes biberonla onu besleyebilirsiniz.Anne olarak rolü kendi de uslenebilir o zaman.Bunlarin hemen hemen hepsini bu sitede üye olan pek çok anne yaşamıştır.Olay sicakken ve duygular yogunken yorumlayamiyor insan.

Sadece çocuk değil konu her fırsatta yemek olsun başka bir şey olsun moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor

Benim dert küpü kv de küçük kızım yeni doğduğunda emzirirken gelir tepeme dikilip beklerdi neymiş ; mememde boğulurmuş çocuk kontrollü olmalıymışım mememi tutmaya falan çalışırdı .Şimdi gülüyorum ama o zaman cinnet geçirmeme ramak kalmıştı.

Bende
Ya şu habire sus diyen basiretsiz adamları, baş belası analarını boşayın allah rızası için.
surekli bosayin diyen insanları anlamıyorum sanki evliliği uzun süren insanların kocaları dört dörtlük mude uzun suruyo saniyosunuz. herkes idare ederek evliliğini surduruyo herkesin sorunu sıkıntısı var lütfen artık insanların beynine yer etmekten vazgeçin.

Hamileyim bende şu an 35 haftalık.
Eskiden bebek hemşireliği de yaptım
Buna rağmen böyle şeyler yaşarsam kafayı yerim herhalde okurken bunaldım
Allah sabır versin Mayıs’a kadar çok zor

9

ya k.bakmayın ama hani bi söz var. ''eşşek olana semer vuran cok olur'' diye..
tok o cocuk kalk yemek hazırla ne demek. sen tek mi yiceksin o yemekleri, yapıversin bi zahmet

anlayabiliyorum seni bnm kv de aynı elinde telefon bütün gün
sende yapma o zaman ama kp e yazık olcak bu seferde.
ne zaman gidicekler hayırlısıyla ?
Yine kv konusu yine sen ve ben başrollerde ahahahahhaha

Kaynanayi boşver çocuğuna çare bul çocuğun ağlaması da öter kaynana milleti

Masaj tekniklerini öğrenmek gaz için ben kızım aglasiginda yapıyordum çocuk haz çıkartıp sesi kesiyordu saat yönünde yapılıyordu çok rahatlığıyla bebekler

Şu göğsü küçük süt olmaz tezini curuteyim gelinimiz var bir akrabanın yabancı ve hem zayıf hemde avuç ici kadar memeleri var ama 6 aylık çocuğunun maşallahı var resmen boğum boğum kolları ayakları tombis bisey çok yakiniminda memeleri büyük ama çocuğu çok zayıf sütü var yaramıyor kendine kızmıştı diğer gelini gördüğünde benimkilere bak onunkilere bak diye ahahahahha
O kadın hic normal değil bak cevabı şimdi verip sert durmazsan daha çok cozutur kocanada pes doğrusu sus ne demek ya sen laf söylesen anasına sus diyecekmi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…