• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam baş belası

1-2 hafta kalcaklarsa idare et umursama eşin için .. bi aydan fazlaysa eşine söyle o konuşsun annesiyle.. karışmamasını söylesin.. siz hiç muhatap olup emzirme döneminde huzursuz olmayın.
Mayıs a kadar burdalar eşime söylüyorum ama fayda etmiyor sua alttan diyor dün tartıştık beni anlamayan bir eşe sahibim

Konu sahibi sen kendi annene git orada kal bi süre hiç ayıp falan olmaz merak etme.
Kalamam diyorsan da o zaman kv nın üstüne iş yık yemek bulaşık temizlik yapsın anne şunu da yapıver bunu da yapıver şeklinde iş buyur sürekli.
O ev senin evin unutma patronluk taslamasina izin verme.
Eşini de sakin dinleme ver herkese ağzının payını asla saygı falan gösterme böyle insanlara.
Sen sustukça tepene geliyor geri püskürt.
Annem uzakta düşünüyorum gitmeyi yoı dinlemiyorum artık eşimi ezil diyor resmen dün tartıştık konuşmuyorum

benim annem pek sevmez gelinini
ben de sevmem açıkcası ama
kardesımın eşidir
annedir
günah yazıktır yani
onlar mutlu olsun ister susarız iyi davranırız .
karısmayız .
böyle kv delerin yaptıgı şey cok haince

sütün yok , memen küçülmüş zayıflamıssın falan
bunlar benım asla aklıma gelmez
ayrı bir zeka gerekir bence :KK70:
Zeka değil fenalık pislik gerektirir bence:)

Aynen öyle çocuğu emziriyorum uykusu hemen aç çocuğu ver kucağıma sıkılsın biraz uykusu yok diyor sen git işini hallet bende sinir oluyorum çocuğun uykusu var işim dursun çocuk önemli diyorum çıkıp gidiyor
Kıskanç maalesef kendiyle barışık bir insan değil sorunlu bir tip, tabiki etrafı da mutsuz edecek. Mesafe mesafe mesafe en sevdiğim şeydir

Mayıs a kadar burdalar eşime söylüyorum ama fayda etmiyor sua alttan diyor dün tartıştık beni anlamayan bir eşe sahibim

Yok artık ya, ev tutsalarmış ya o zaman. Öyle gelinin oğlun evinde aylarca yıllarca kalanı da anlamıyorum. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Misafir misafirliğini bilir de çekersin o ayrı. Ama senin kaynana bir değişik. Senin yerinde olsam çeker anneme giderdim sanırım. Evde tepinsin dursun kendi başına. Kaynana dırdırı çekeceğime yol çekerim :)

hemen sütün yok hayır olmayadabilir neden bunu sanki suçmuş gibi söyleme ihtiyacı hissediyorlar sütün olsa yaramıyo derler hiç takma muhatap bile olma yüzüne güldükçe daha çok yüz bulur

Annem uzakta düşünüyorum gitmeyi yoı dinlemiyorum artık eşimi ezil diyor resmen dün tartıştık konuşmuyorum
Uzaktaysa daha iyi alın biletinizi gidin.
Bu günler birdaha geri gelmeyecek bebeğiniz birdaha bu cağlarda olmayacak doya doya tadını cikarin.
Gerekirse mayıs a kadar gelmeyin.

En zoru da onlarin yaptiklarindan sonra eşe surat yapmamak. Onun sucu yok ama annesinin hincini ondan cikartasim gekiyo
Çıkart çıkart çünkü önünü onunda alması lazım boştan korkuluğu gibi durmasın bigün misafire o gelmesin insan kendi evinde arkadaşlarını ağırlayacak onca gencin arasında bir yaşlı yaşadım bilirim en iyi ben anlarım

Onlar caresiz vakalarimiz :) hani evine düzenine karismayip seni üzmezlerse bir taraflarina agri girer.gidecegi günü sabredip bekliyeceksin baska caren yok canim:KK43:
Sadece onla iş bitmiyor ki, hayat boyu görcek bu kaynananın yüzünü. Her gördüğünde yine bebeğine karışacak, kendimden biliyorum. Allahtan farklı şehirdelermiş, biraz daha az görür belki kaynanasını.

Kocan konuşmuyorsa sen konus aç agzini uzuntuden sutun giderse napicaksin bosver kendi kendini koru tamam büyüge saygida bazilarida o saygiyi haketmiyor benim esimin annesiyle biz birbirimize girdik etmedigimiz küfur kalmadi daha o gun dedim bana saygisi olmayanin benim hic saygim olmaz diye simdi 3 aylik bebegim var hele bi karissin bakiyim benim canim ne zamn isterse giderim o benimevimi 5 sene oldu adim atamadi açin agzinizi ezdirmeyin kendinizi annembabam ben ezileyim diye dogurmadi beni onla ezileyim diye evlenmedim kocan konusmuyorsa ac agzini gecen gun gittik cocuk terlicek ustunu cikartalim dedi sert bi sekilde hayir dedim bisey diyemedi benim sutum 1 ay oldu sonra mamaya basladim niye mama veriyosun verme dedi keyfim ole istiyor dedim birdaga bisey demedi benm kucagimdayken cocugu gelsin alsinbakiyim biseye karissin yok ole bi dunya siz sustukca daha cok ustunuze gelir

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?
Iskelete dönmüssun ne demek ya? 'Sen de maymuna dönmussun moruk' deseydiniz. Ne kadar gicik. Tobe tobe . Ïlla agzi durmayacak hep konusacak kaynanalar.

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. 2ay önce doğum yaptım. Eşimin ailesi ile akraba oluyoruz kendileri başka şehirde yaşıyorlar. Kayınpederim rahatsız o yüzden yanımıza tedavi için geldi Kayınpederim ile hiç bir sorunum yok ama kayınvalidem tam bir baş belası. Herşeyime karışır evime çocuğuma bıktım artık çocuğumu emziriyorum yemek vaktinde geliyor çocuk tok emzirme gel yemek hazırla diyor çocuk tok olsa emmez. Çocuğumun gaz sorunu var bazen öyle ağlıyor ki bilen bilir ne yapsam susturamıyorum kaynanam geliyor uzakta duruyor aç bu çocuk eminim sütün yok çocuk o yüzden ağlıyor sürekli bunu söyleyip durur saygımdan yine susarım. Göğüslerim biraz küçük annem hep derdi senin göğüslerin daha çok süt alır diye kaynanam tam tersine göğüslerin küçük süt yok içinde dedi bende artık dayanamadım allah vergisi estetik mi olayım dedim o zaman dan beri sütüm ile ilgili konuşmuyor. Şimdide çocuk ağladığında bahane bulamıyor sıcak o yüzden ağlıyor sıkıyorsun çocuğu diyor bana. O benim evladım nasıl sıkabilirim. Dün yine ağladı yavrum emzirirken bir anda ağladı ağrısı var anlıyorum. Kaynanam anlamıyor yine gelip çocuğu susturmayı beceremiyorsun dedi bende ağrısı var bir anda ağlıyor susmuyor ne yapabilirim ağzı dili yok ki söylesin de susturayım dünden beri konuşmuyorum. Eşime anlatıyorum sus idare etmeye çalış diyor artık idare edilemeyecek duruma geldi hamileliğim o kadar sorunlu geçti bir gün arayıp da nasılsın kızım demedi bugün gelmiş çocuğıma karışıyor. Kendi ağzıyla anneme ben çocuk bakmayı unutmuşum beceremem diyor ama car car da konuşuyor daha çok yaşadığım sorun var yazamıyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım eşim güler yüzlü davran diyor ama nereye kadar yüzüne gülünce daha çok karışıyor. Doğumdan sonra zayıfladım geçen gün bana iskelete dönmüşsün dedi çok zoruma gitti resmen hakaret ediyor. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum?
eşler kukla zaten bisey beklemiyceksin kocadan senin ki yine iyi benim koca annesinin agzina baktida bana kotu davranmisti cok.kvalidem annemi istemiyordu ogluna duygu somurusu yapiyordu ogluda bana çatiyordu.cok zor bu surec gidene kdr sabredeceksin baska caren yok yada guzellikle konuscaksin

Eşinin annesi ya
ANNE yani bak sende anne olmussun
Benim annem beter bir kayinvalideydi 4 ay önce toprağa verdik benim yengem melek gibi nelerini idare etti
Bu anlattığın olayda birsey yok ki
Biraz karışmış yorum yapmış kadın
Büyük istiyor ki küçük biraz lafımı dinlesin
Biraz bilmem ne geç çok mu zor
Eşine annesini asla kötüleme
Bak kaybeden sen olursun bunu asla unutma
ANNE BABAna nasıl eşin saygı göstersin istiyorsan sende göstereceksin En kötü anne baba olsun
Sen o kadının dogurdugunun hakkını veremezsin
SEN ESİNDEN CİKARSİN ama o annesi cikmaz
Bak bende 2 yillik evliyim kaynanam neler etti
Ya annem öluyor beyin ölümü gerçekleşti kadın bana neden anneler günü hediyesi almadın diye tutturdu
Annem 3 ay hastanede süründü bir kez gelmedi
Tutmuş bana neden hediye almadin
Ben her gün ağlıyorum içim disima çıktı
Sonuçta eşimin annesi ANNEEEEE ya
Ne kaynanalar var hiç sabırlı değilsiniz insani idare edin biraz lütfen
Allah rızası için bunu yaparsanız diğer dünyaya birikiminiz olur
Hataları görmezden gelin

Hemde nasıl zevk söylüyor kalbimi kırıyor üstüne bir de gülüyor sinirlerim çok bozuk
Uzun zamandır yoktum buralarda ,cevabım da gecikti biraz :)

Madem zevk alıyor ,kırmaktan korkma ! Lütfen dışarı çıkar misin, sinirlerimi bozuyorsun, de.. bir iki bir iki daha gelmez herhaldr ..

bence sakin ol peki anne de gene bildiğini yap ama üzme.bu devirde kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz o yüzden boşver kırma değmez onlar büyük kocanla arana girip açmaya çalışmadığı sürece ,nifak sokmaya çalışmadığı sürece bişey deme.kötü anlamda anlama dünya gelip geçici gerçekten.bişeylerle uğraşmak istiyorlar bu gibi yaşta insanlar annemden biliyorum annemde ben mutfağa girip yemek yapmaya başlayım hemen odadan yanıma gelir oturur sandalyeye bakim bu kız napıyor der bende hadi anne başla 1 2 3 derim güleriz.çünki biliyorum mutlaka bişey der.karışır.canım sıkılıyor napim diyor.:))))kırma kalplerini bi gün annemle dertleşiyoruz annem diyorki evde bi baban bi ben kaldım bizde napalım tv izleyip birimiz bir kanepeye birimizde diğer kanepede yatıyoruz.yapacak bşey yok siz gelince güzel oluyor diyor ama karışmaktanda geri kalmıyor.mutlaka ya çocuğa karışır ya yemeğe yda ev işine.bende söyle yapıyorum o tuvalete gidiyor bende kapısına ggidip anne diyorum noldu diyor tuvaletten ,bende napıyorsun orda bakacam diyorum gülüyoruz.sonrada bende sana bulaşıyorum diyorum:))))hayatı gülümseyerek geçirin arkadaşlar.ömrümüz geldi geçiyor.gülün geçin mümkün olduğunca.KENDİNİZİ GÜLÜMSEMEYE ENDEKSLEYİN.

Back
X