• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam baş belası

Birebir aynı durumdayız
El üstünde tutulası bir kayınpederim var
Seninkiyle aynı model kv
2 aylık oğlum
Yazdığın herşeyi bende yaşadım
Ama ben cevap veriyorum kimi zaman ciddi kimi zaman espriyle karışık
Ha bu onu durduruyormu malesef hayır ama en azından benim içimde kalmıyor
Kendilerini böyle tatmin ediyorlar
Kendince seni yetersiz gösterip kendisinin ön plana çıktığını zannediyor
Tamamen seni hazmedemediği için
Söylediği hiçbirşeyi ciddiye alma

Şu göğsü küçük süt olmaz tezini curuteyim gelinimiz var bir akrabanın yabancı ve hem zayıf hemde avuç ici kadar memeleri var ama 6 aylık çocuğunun maşallahı var resmen boğum boğum kolları ayakları tombis bisey çok yakiniminda memeleri büyük ama çocuğu çok zayıf sütü var yaramıyor kendine kızmıştı diğer gelini gördüğünde benimkilere bak onunkilere bak diye ahahahahha
O kadın hic normal değil bak cevabı şimdi verip sert durmazsan daha çok cozutur kocanada pes doğrusu sus ne demek ya sen laf söylesen anasına sus diyecekmi hayır
Eskiden ses çıkarmazdım o yüzden iyice üstüme geldi artık veriyorum cevabını

Birebir aynı durumdayız
El üstünde tutulası bir kayınpederim var
Seninkiyle aynı model kv
2 aylık oğlum
Yazdığın herşeyi bende yaşadım
Ama ben cevap veriyorum kimi zaman ciddi kimi zaman espriyle karışık
Ha bu onu durduruyormu malesef hayır ama en azından benim içimde kalmıyor
Kendilerini böyle tatmin ediyorlar
Kendince seni yetersiz gösterip kendisinin ön plana çıktığını zannediyor
Tamamen seni hazmedemediği için
Söylediği hiçbirşeyi ciddiye alma
Aynen öyle birebir aynı kayınpederim kıyamıyor bana bir bardak su istesin ama kv durdurak bilmiyor allah sabır versin bize

Bende

surekli bosayin diyen insanları anlamıyorum sanki evliliği uzun süren insanların kocaları dört dörtlük mude uzun suruyo saniyosunuz. herkes idare ederek evliliğini surduruyo herkesin sorunu sıkıntısı var lütfen artık insanların beynine yer etmekten vazgeçin.
Evet, aynen öyle; Eşim dört dörtlük. Bir kere boşandım, birincisi dört birlikti ama. ikincide hiç sorun yaşamıyorum. İdare de etmiyorum. Neden benim için politik olma zorunluluğu doğuran bir evliliği sürdüreyim ki? Eziyet çekmeye, milletin ağzını, lafını çekmeye mi geldim dünyaya dedim ve kınadığınızı yaptım. Kocası eziyet ederken, kv si dırdır ederken beyni yıkanmadan susan insanların, boşanın diyenlerin tek sözü ile mi beyni yıkanacak? Bence en çok şu idare et, he de geç diyenler yüzünden Türk kadınları eziliyor. Yaşlanınca da gelinlerine aynı eziyeti çektiriyorlar. Çünkü hayatlarında gördükleri o. Başka bir ihtimale, mutlu bir evliliğin olabileceğine inançları yok.

Back
X