Kaynanam başımın etini yedi yedi sonunda dün gece ipler koptu...

evet sadece bana yüklenmek için sadece işinize yarayan yerleri okuduğunuz sözlerinizden belli. çünkü kayınpederimin yanında çalışıyorum... kaynanamın kayınpederimi doldurup beni işten attırmaihtimaline karşı benim onurlu bir şekilde önceden istifa etme amacım olabilir mi acaba????

canımcım kaynanamlar yaklaşık 2 ay önce bizden bayaaa bi uzağa taşındılar zaten şu an uzağız birbirimize ama onlar tüm sülalece her gün her gün olmazsa 2 günde bir görüşürler... ve bizi de mecbur kılarlar. ama artık keyfimin peşinden gidicem sadece... sorun çözülmüştür. kafasını yoran arkadaşlara teşekkürler

canım ben seni çok iyi anlıyorum.eşinle arandaki farkı ifade ettiğin cümlen yanlış anlaşılmış bence.ama yapabileceğin tek şey kendine güvenmen ilkeli ve kararlı olman ve hatalarını tekrarlamaman.olumsuz yorumlara takılma derim çünkü yazdıklarından anlıyorumki çok streslisin daha da canını sıkma.olur el der tabi yapar tabi de geç.yoksa ömrün pişmanlıklarla geçer.

konu çözülmüştür... düşünen arkadaşlara teşekkürler...

benim sorunum kıskançlık değil çünkü halamın gelini benim okul arkadaşım ve kendisini çok seviyorum...( okuldaykende iyiydik ... ikimiz hemen hemen beraber başladık çıkmaya... ben evlendim 2 sene oldu şimdide onlar inşallah evlenecekler...) onun herşeyinin benimkinden kat kat daha güzel olmasını canı gönülden istediğime yemin ederim... sorun bana alınmayanların ona alınması değil benim zamanında kıyamadığım eşimin alilesinin parası benim paramdır diye pahalı şeylerden hep kaçtığım ve düğünümüzün maliyeti düşürdüğümün kıymeti bilinsin istemiştim... çok şey istemiştim...hepsi bu... artık istemiyorum...

mutlumusunuz???

eminim hala gocunanlar olacaktır , konunun çözüldüğü kısmını okumayıp hala taaaa ilk mesaja yorum yazanlar da...

kendinize çok ii bakın... allah kötü kaynanaın şerrinden hepinizi korusunkaydirigubbakcemile2

amin

başta yazman gerekeni sonda yazmışsın
bu nesajın ilk mesajlardan olsaydı yorumum farklı olurdu

kendinizi tam anlamıyla ifade edemediniz bence

çözülmesine sevindim canım ben seni çok iyi anlıyorum boşver ya her yorumu takma kafana ama ilk cümlende dediğin yanlış anlaşılmış olabilir ama ben o konuda da sana katılıyorum görgü sonradan asla olmaz görgü aileden gelir tabiki bütün köylüler aynı diye bişey yok yine millet alınmasın ama köylü yada kentli farketmez görgü çok önemli rabbim görgüsüz insanlarla deil anlayışlı ve görgülü insanlarla karşılaştırsın herzaman inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…