- Konu Sahibi birtutamzencefil
-
hiç takılma bile.böyle konuşanlar çok olurben kendimi kimseyle kıyaslamıyorum...ama onlar bizi sürekli yarıştırıyorlar... dediğin doğru aynen sidik yarışı.... seninki şöyle benimki böyle... ben yapmıyorum bunu... bana yapa yapa işlediler beynime...
seni anlıyorum canım haklısın aslındabenim derdim düğün dernek diil canım ben öz dedem gibi ağladım da okudum da .... asıl acının en büyük gününde bir gün önce yani daha tazeyken onların gitmeleri sorun diil iki gün sonra benim gitmem sorun. konu bu canım....
ya kızlar arkadaş kaynanadan muzdarip konu ünv .mezunu köylü olayı degil hepimiz köylüyüz ona bakılırsa şahsen ben 6 yıldır köyde yaşıyordum daha 3-5 ay oldu taşınalı ..
kız diyor kaynanam benim iyi niyetimi sömürdü başkaları gibi yapmadıgım için benimki göze görünmedi..peşinden nere giderse sürükledi beni diyor ..takılmışşınıs bi ünv.mezunu köylü olayına.
zaten kk da adettendir ilk mesaj ne türlü yazılırsa geriside öyle gelir..
kayınvalidem yok ama sizi iyi anlıyorum .allah kolaylık versin..
hiç takılma bile.böyle konuşanlar çok olur
duyma gül geç.sinir bozucu doğru insan etkileniyor ama umursamamak en etkili cevap bence
seni anlıyorum canım haklısın aslında
o zaman hiç kimsenin hayatınızda bu kadar söz sahibi olmasına izin vermeyin
böyle durumlarda eşin versin gereken cevabı sen hiç karışma
Gitmeseydiniz o zaman, bu işin zorlası olur mu?
Üniversiye mezunu biriymişsiniz ve madem köylü biriyle evlenmişsiniz,
bir üniversite mezunu olarak korusaydınız hakkınızı.
Kayınvalidenizin peşinden koşup durmasaydınız.
Madem dert ediyorsunuz şimdi, zamanında aldırsaydınız herşeyinizi.
Millet sizin gibi davranmıyor diye, isteklerini yaptırıyor diye suçlu mu?
Bak sizin kıymetinizi bilmiyorlarmış, onların kini bilirler işte.
Demek ki bu işler üniversite mezunu ya da köylülükle olmuyormuş.
Kafanızı kullansaydınız o zaman.
Mecbur olmadığınız, dur diyemediğiniz şeyler için kimsenin suçu yok.
Ayrıca üniversite mezunu olduğunuzda şüpheli açıkçası, bu yazım tarzıyla.
Ne üniversite mezunu, ne köylüler var ki, sizden daha özenli ve daha özenli kelimelerle yazıyor.
Ellerinize saglik ne guzel yazmissiniz ....
öncelikle teşekkür ederim.ayrıca kusura bakma canım bu haldeyken yazım kurallarına dikket ederek yazamadığım için beni bağışla... bu sene 2. üni ye başlıyorum. diplomamı gömderiim mi...
arkadaşlar çoğu konuda dikkatimi çekiyor,sorunlardan ziyade konu sahibine takıyoruz.
ben esfanın sinirli bir şekilde kendi kendine söylenmesini aktardığını düşünüyorum.
baştan çok uysal ve sessiz kalmış,kötü olmamaya çalışmış.
ama bu arada hep yönlendirilmiş eşinin ailesi tarafından.
bir diğer mesele eşinin halaları ve diğer akrabalarla çok içli dışlılar,tüm sülale esfanın aile meselerine çok müdehale etmiş.
şimdi kendi gelinine hoşgörü göstermesine bu yüzden kızıyor.
kendisiyle kıyaslaması bu yüzden.
sanırım askerlik meselesini hala oldu bittiye getirip,kaynanasında kalmasına karar verdirmiş.
esfa günler vs. olaylarında çok fazla taviz vermiş,uyumlu olayım diye.
köylü vs. yorumlarında da,onları olduğu gibi kabul etmiş ama zihni hep layık olmadığım şekilde davranıyorlarla meşgul...
iç sesi sürekli yoruyor onu.
evet evet deyip,insanları alıştırmış.
ve birgün kendinden başka bir gelin ortaya çıkınca ve ona farklı davranınca sülale bazı şeyler dank etmiş.
birden koparmak olmaz,zaten yapamazsın.
biriktirip patlama.
zamanında tepki göster,kendini ortaya koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?