Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim

Bakmak zorunda mi yahu yaptiklari yeterli. Herseyi kv yapsa sen ne yapacaksin yatacak misin? Millete baktiracaksaniz veya kendiniz bakmayi basaramiyorsaniz niye cocuk yapiyorsunuz ben anlamiyorum, kime sordun dogurdun ki bakmadi diye kizma hakkini kendinde goruyorsun.
Kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil bir de "neren bakiyor" diye yukselmeyi dusunuyorsunuz.

Aynı evdeyseniz bence müdahale etmemesi daha iyi. Bence şanslısınız.

Ancak ihtiyaç duyduğunuz şeyler oluyorsa Kv ye bunları söylemenize rağmen yardımcı olmuyorsa haklısınız. Bence çok yüzgöz olmayın. Bebeğinizin altını siz alın zaten. Evde yemek temizlik işlerinde size yardımcı olması, ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olması yeter.

Bebeğe annesi bakar zaten
Ha konuşmalara atlamasına dertleniyorsanız eşinizin içi rahat etsin diye diyordur boşverin bence
Eğer sizi dağlayıp bunaltıyor huzur bozmuyorsa daha ne idare ediverin gitsin

Dolduruşa geliyorsun. Yemek yerken bile bebekle birinin ilgilenmesi nimet.
Yemeğini rahat rahat yapıyorsun. Daha nasıl baksın kadın.

Sürekli ilgilense bu defa da " annesi ben miyim o mu belli degil " diyerek kıskançlık tiplerine gireceksin.

Odanızda sizi rahat bırakmak istiyordur , pat pat gelip dursun mu ?

baksa bu seferde kayinvalidem bana firsat vermiyor hep cocugumu o yikiyor, uyutuyor, altini degistiriyor diye kafaya takardiniz.

kendi degiminizle seytanın dolduruşuna gelmeyin.

Aahh ah sezaryenli halimle bebelerimi tek başıma yıkarken biri su dökseydi de ben de şükretseydim

Gerçekten hayat şikayet etmek için çok kısa o beğenmediğiniz bi taş suyu dökecek kimsesi olmayanlar var

Anlamaya çalışıyorum eşiniz yanınızda değil biraz nazlanmak istersiniz olmaz
Loğusalık derdi zaten ayrı
El kadar bebek birde ya misafirsibiz ya da kvsize misafir
Her türlü düzeniniz değişti

Ama bunları takıp bebeğinizin en tatlı en masum günlerini kaçırmayın.. Sevgiler..

Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Ne güzel işte destek oluyormuş komple bakımını üstlenmesi mi gerekiyor o zamanda çocuğumu sahiplendi odamda bebegimle yalnız kalamiyorum derdiniz bebek sağlığınız elverdikce sizin sorumluluğunuzda Allah razı olsun kv demelisiniz

Başka ne yapacaktı ? Ne yapsın isterdiniz mesela ? Genelde her konuda gelinleri haklı bulurum ama bu konuda kesinlikle haksız buluyorum. Çocuğu doğurduysan bakacaksın o çocuğun kayınvalidene değil sana ihtiyacı var, ilk sana, en çok sana. Kaynanan çok baksaydı bu sefer de her şeye karışıyor derdin. Rahatsız olurdun ki haklı olarak. Sinir oluyorum çocuğu doğurup çin malı gibi ortaya atanlara. Bebeğinle olabildiğince güvenli bağ kurmaya çalış !

Back
X