kaynanam ben yokken benım evımde

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
kızlar dun aksam saat dokuza kadar annemlerdeydık.eve bı geldımkı bızım evın ısıgı yanıyo.yukarı cıktım kaynanam ve gorumcem oturmus tv ızlıyorlar.kendı televızyonları gostermıyormus dızı ızlemeye yukarı cıkmıslar.yedek anahtarımız var kendılerde.ama yedek anahtarın amacı bu mu.ay bı sınır oldumkı sormayın.benım yerımde o olsa hıc benım gıbı dusunmez emınım.ama benım huyum ıste.benım evımde ne ısı var ben yokumkı.oyle karıstırma huyu falan yoktur allah var.oturmus tv ızlıyolardı.allahım bı sınır oldumkı ne dıyecegımı sasırdım.bırsey demedım ama bı aha boyle bırsey olmasını ıstemıyorum .bana akıl verın kızlar nasıl soylemelıyım.esım soylemez sımdı .en mantıklısı o rahatsız olmus gıbı gostermek ama o boyle bıse demez.ben soylıycem yada ıma edecemkı bı daha boyle bıse olmasın nasıl yapayım kızlar...hadı akıl verın nnnolur...

Gerçekten rahatsız edici bir durum,haklısın ama ben olsam hiç bir şey söylemem,ya da ima etmem.Onlarda düşünce olsa yapmazlar zaten.Sen ima edip,onlara anlatmaya çalıştıktan sonra bunun önemi yok,hem üstüne bir de kötü olacaksın,bence hiç gereği yok...

Güzelim bunda birsey yokki be!! Yani oturmus tv izlemisler!!

Gerci tatili dil ile anne keske haber verseydiniz isigi yanik görünce korktum dersen belki anlar rahatsiz oldugnu!!yerimseniben

Ama bence üstünde durma fazla cidden o kadarda rahatsiz olunacak birsey degil kanimca...

su an seninle aynı olayı yasıyoruz
aslında kayınvalidemi severim sayarım
evimde esyalarımı karıstırmaz buna eminim ama
rahatsız oluyorum girmesinden
tamam anahtar kalsın ona lafım yok
cünkü bende eşimde içerde sık sık unuturuz anahtarı

hatta dün eşim yine unuttu aldın kayınvaliden
sonra ben anahtarı sakladım
eşimde anahtarı götüreyim dedi
ben oyaladım kaybettim falan dedim ama yemedi :roflol:
anahtar vermek istemiyormusun dedi
ses etmedim yoo dedim
cünki eşim benim ailem geldiğinde öyle iyi davranıyor ki
yatağını bile onlara vermek istiyor
düşündün tasındım cıkardım anahtarı verdim

ama bi şekilde eve her zaman girmesin die nası ima etsem bende kara kara düşünüyorum
kalp kırmadan nasıl denirki

iide arkadaşım bunda ne kötülük varki, bi kötülügü yoksa oglunun evi izlesin nolcakki kendi annen aynısını yapsa kızarmıydın yine bunu merak ettim.. bir erkek annesi olarak gelecegimle korku duymaya başladım

bende oyle dedım zaten hayırdır korktum ısık yanık gorunce dedım.suratımda asıldı baya....ama nerde ...anlamazkı

ay bi kere ne gerek var kaynanada olsa annede olsa ev anahtarının bir başkasında olmasında ben ve benim gibi gurbette birçok tanıdığım varanahtar tek evde herkeste sorumluluğunu bilir bence canım sen en kısa zamanda anahtarı almaya bakbide ne münasebetsizlik ev sahibi yok tv. izlemeye gel ev dağınık mı müsait mi yok kocan halletsin derim ben sende hiç karışma

ama bunda ne kotuluk varki.....onlarda aile degil mi?
hep zaten anahtari vermisiniz siz,tamam veris sebebin belki baskadir ama
kaynanan evde yokken simdi sen hic onun evine girmiyomusun,dert edilcekk bisey degil bbu

bende sever sayarım ama böyle bir şeyle karşılaşsaydım bende kızardım sinirlenirdim ama birşey söyleyemezdim herhalde

iyiki seninki görümcenle gelmiş ben başıma geleni anlatayımda bizim yemek odasının masasında arıza vardı servise haber verdik bunlarda gelemden önce eşimin mobilyaları adlığı zaman adres ve telfonu kaynanmların evi olduğu için onu aramışlar oda çıkmış biizm eve haberimiz yok beklemiş adamları gelemyince eşimi armaış ben sizdeyim adamlar gelmedi diye neyse bu arkaşaınıda davet etmiş bize oturmuşlar eşim banabunu söyleyhince kıyameti kopardım çünkü ogün evi dağınık bırakmıştım yani çamaşırlar falan ortalıkta idi sen geliyosun bide erkadaşını nneden çağırdın evini durumuna bakmadan deli oldum zaten eşimde uygun bi dille söledi anne eve çıkmana bişey demem ama biz çalışn insanlarız evi dağınık bırakabiliriz arkaşlarınla gelince olmaz falan dedi ama anlamışmıdır acaba böyle işte direk söylemek lazım aslında ama

Canım bence mühim olan olur olmaz zamanlarda gelmesi. Sana karışması, karıştırması. Alışkanlık haline getirmesi... senin rahatsız olduğunu ima edeceksen çok dikkatli olmanı öneririm cnm. gelin batar bilirsin böyle durumlarda bence oğlu şaka yollu ima etsin, kırmadan. Zaten düşünceli insanlar davranışlarına dikkat ederler ya. Çok sıkışmazsa gelmezler.

ben olsam kızardım. evi insanın özelidir. kayınvalide ve görümce canı istediği an o eve dalamazlar. siz yokken nasıl girip,kendi evleri gibi bir de tv izlerler... ne bileyim,eviniz de başkalarının görmek istemeyeceği bir şey olabilir yada eviniz dağınık olabilir. sütyeninizi bırakmışsınızdır bir tarafta, vs vs... eşinizle sizin özelinize saygısızlıktır bu....

canımmm
benım kayınvalıdemınde gırıyordu ben yokken evıme
allaha sukur aldım anahtarımı elınden
suan evden cıkarken
acaba evımde ortalık yerde uygunsuz bısey bıraktım mı dıye dusunmuyorum..
ben dustayken kayınvalıdem zılı calardııı
ben duymayıncaa kapıyı acıp eve gırmek ısterdıı
allahtan kapının ust zıncırı vardı gıremıyorduu
bornozla kapı acıyordum kendısıne
suan cok rahatım
evırdım cevırdım aldım kalp kırmadan anahtarımı kendısınden
suanda anahtarım sadece kendı kardesımde var.
oda 2 yıldır bırkez acıp kapıyı evıme gırmemıstır
zaten bana gelmesı 2 vesaıt yaklasık 1 saat.kaydirigubbakcemile

bende olsam sinir olurdum,kim olursa olsun izinsiz kapinin esigine basilmaz der büyüklerimiz...
ya sende alemsin kizma ama,ne diye yedek anahtar veriyorsun ki,tatile falan giderken tamam derim belki ama geregi yok bence...
rahatsizligini birgün sakayla karisik diyebilirsin kirmak istemiyorum diyorsan...
karistirmasi falan sorun degil en azindan telefon acardi yani...buna kizdim ben

Olmuş bitmiş o anda tepki verecektin, "beni neden aramadınız, evine giriyoruz haberin olsun" demediniz dicektin...Şimdi desen sen suçlu, agrasif gelin olursun.Bir daha olursa hemen tavrını al, ben yokken girmeyin hoşlanmıyorum diyin.Gerekirse bir bahaneyle evin anahtarını değiştirin ve onlara vermeyin.Özel hayata biraz saygı lütfen...Şu medeniyeti ne zaman öğrenecek kayınvaldelerimiz çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
İnsanları değiştiremiyeceğimize göre oldugu gibi kabul edicez.Eşinizin hatırı için bazı şeleri yiyip yutucaz.Evlilik böle bişey ,büyükler bazen kendilerine doğru gelen şeylerin etrafdakileri üzebileceklerini düşünmeden haraket ederler.Unutmayalım ki biz de günün birinde yapmak istemediğimiz şeleri yapmış olabiliriz.Herzaman için muhakkak ortak bir payda da buluşulabilir.Annemde bazen gelinimize (kardeşimin eşine) alınabiliyor ,gelinimizde anneme .Her ikiside benimle paylaşıyor.Anneme o genç anne hoş gör,gelinimizede annem iyidir bazen bizim gibi düşünemez hoşgör derim.Sonuçta ikiside derdini bana döker gider.Ortak payda bu durumda hep ben olurum:))Hoşgörü anlayış saygı oldukça aşılmadık hiçbir sorun kalmaz, tatlı dil güleryüz herşeyin kapısını açar.Mutluluklar.

bilemiyorum bende istemezdim böyle birşeyi.bu kaynanamın kötü olmasıyla yada iyi olmasıyla alakalı değil.tamam bi aileyiz oğlunun evi.ama düşünün belki işe giderken çok acelem vardı iç çamaşırım ortada biryerde bıraktım.neden görsün canım ben yokken.istemem.sanki herkesin yedek anahtarı birilerindemi duruyor.

bende kayınvalidemi çok severim ama bu konu başka birşey..zaten saolsun oda yapmaz böyle birşey,ben evdeyken bile odama bile girmezkiiii ben yokken gelicek.çok saygılıdır ALLAH razı olsun....
ama öyle birşey olsa bende bozulurdum çünkü evim mahremimdir saygı duyulmasını isterim kim olursa olsun....uygun diildir dağınıktır ne gerek varkiiiii......bende kimsenin evine habersiz ve izinsiz gidemem zaten..................

Ee kotu bise yapmamislar ki ne var bunda alti ustu
tv seyretmeye gelmisler, sagi solu karistirmak gibi kotu huylari da yokmus
bu kadar buyutme bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…