Güzelim bunda birsey yokki be!! Yani oturmus tv izlemisler!!
Gerci tatili dil ile anne keske haber verseydiniz isigi yanik görünce korktum dersen belki anlar rahatsiz oldugnu!!yerimseniben
Ama bence üstünde durma fazla cidden o kadarda rahatsiz olunacak birsey degil kanimca...
kızlar dun aksam saat dokuza kadar annemlerdeydık.eve bı geldımkı bızım evın ısıgı yanıyo.yukarı cıktım kaynanam ve gorumcem oturmus tv ızlıyorlar.kendı televızyonları gostermıyormus dızı ızlemeye yukarı cıkmıslar.yedek anahtarımız var kendılerde.ama yedek anahtarın amacı bu mu.ay bı sınır oldumkı sormayın.benım yerımde o olsa hıc benım gıbı dusunmez emınım.ama benım huyum ıste.benım evımde ne ısı var ben yokumkı.oyle karıstırma huyu falan yoktur allah var.oturmus tv ızlıyolardı.allahım bı sınır oldumkı ne dıyecegımı sasırdım.bırsey demedım ama bı aha boyle bırsey olmasını ıstemıyorum .bana akıl verın kızlar nasıl soylemelıyım.esım soylemez sımdı .en mantıklısı o rahatsız olmus gıbı gostermek ama o boyle bıse demez.ben soylıycem yada ıma edecemkı bı daha boyle bıse olmasın nasıl yapayım kızlar...hadı akıl verın nnnolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?