kaynanam ben yokken benım evımde

Karistirma huyu olsun olmasin
Kaynanayla iyi anlasiyim anlasmiyim
orasi benim evim
tv mi bozuldu ? diziyi mi kaçiriyorlar ? beni arar "kizim, biz sana inecegiz, dizi bakmaya haberin olsun" desin, canimi yesin
ama bana sormadan etmeden inmesine bende çok kizarim
yedek anahtar vardi ilk ev serilirken, esime dedim ya sen alirsin, ya ben
gitti aldi
kimse kirilmasin, kimse uzulmesin, kimse laf etmesin
herkesin evi kendine
ben nasil bir yere gidecegimde (abimin evi olsun, anneme olsun) tel açarim
benimde evime gelecek gidecek varsa, arasin.
oglunun evi, basimin ustunde yeri var
istedigi zaman gelsin, yesin, içsin
ama bana sormadan evime gelip oturmasin. bana ters. kizarim

o an tepki verecektin sevgili dolphins, simdi birsey soylersen senden kotusu olmaz

bende ağustos 2007 de evlendim canım, çocuk için uğraşıyoruz bizde :S allah olmayanlara versin canımm, olmazsa da doktoruna görün çok gecikmeden tedavi uygulasın bilinçli anne ol

senın gene kaynanamış benım kayınpederım aynı seyı yaptı ben evde yokken evdekı eşyalar yer değişiyordu tabı bıde oğlu evdeymiş değilmiş fark etmedı onun için kapıdakı zıle basmadan anahtarla ac gir nereye giriyosa oğlunun evıyse boyle mı olması gerekır eşimle tartıştım anahtarı değiştirdım eğer verırsen aılene tekrar değişirim ve de ayrılırız dedım simdılık sorun yok..... kendı evınde rahat olmak gayet iyi diğer türlü ne zaman basılacaz acaba dıye heran kuskuda kalıyodum .... büyükler fark etse kendı evlatlarını arada bırakıyolar. ALLAH sabır versın sekerım sanada.....

sinir olmakta haklısın ben olsam delirirdim.yani senin televizyonun olmasa ne yapacaklardı ne rahatlık.kendi anahtarımı kaybettim de al yedekleri onlardan ve bir daha da izin verme.kötü olma onlarla ama mesafeli ol.benim anahtarımın yedeğide vardı eşimin ailesinde böyle bir durum yaşanmadan aldım anahtarımı.çünkü onlarla anlaşabilmem söz konusu değil en iyisi mesafeli ol..

ya ne cahil insanlar insanlık hali ev hali dağınık olabilir
bu ne düşüncesizlik yaaa
bence direk söyle...
imayla falan uğraşma çocuk gibi söylemezsen yine yapar
+ seni evde yok diye sanıp anahtarla kapıyı açar sen kocanla uyguunsuz bir vaziyette de olabilirsin
çekinme söyle

amin inş. isteyenlere versin gerçi ben daha istemiyordum yani korunuyorduk 1 ay önce korunmayı bıraktım bakalım ne olacak inş. allah sanada en kısa zamanda verir tüm isteyenlere

bunda ne kötülük varki kadin yabancinin evine degilki oglunun evine girmis
hemde tvleri bozuk oldugu icin tvlari bozuk yazik canlari sikilmis
gercekten cok büyük tepki gösteriyorsunuz
kayinvaldenizin kalbini kirdiginiza degmez

Ya bence dee haklisin orasi senin evin rahatsiz olmussundur cccok normal bence senin tepkin.....
Bence böyle ortam arsinda konu ac herhangi biseyden sonra ayy ben evime kimsenin girmesini istemem ben yokken felan diyeee laf at ortaya daginik felan biakirm utanirim sonra yaa deee... Ben öyle yapmistim zaten evim uzak ama yine de anahtar vermiyorummm en iyi cözüm buuuu aslindaaa............

Evinizin anahtarını geri alın...
Gerçi nasıl istersiniz onuda bilemem ama..
Bi şekilde istemelisiniz..
Ben olsam bende çok rahatsız olurdum bu durumdan ...
Yani karıştırsada karıştırmasada herkesin bi evi var herkes evinde otursun izlesin dizisini...

gercekten samımı soyluyorum sorun kayınvalıdem degıl sorun bırının ev sahıbı evde yokken eve gırmesı.sorun kaynana sorunu degıl yanı.kendı annemde olsa aynı.hatta anneme duydugum rahatsızlıgı rahatlıkla soyleyebılırdım.bılmem anlatabılıyormuyum.

artı bide ben evdeyken gelirse başım üstümde yeri var oglunun evi die herzaman girip çıkacak die bi kaide yok bi çok arkadaşımız öyle demiş egerki benim annemde gelin evde yokken eve girip çıkarsa annemide uyarrım çünkü hiç hoş bi davranış deil

gercekten sinir bozucu olay benimde kaynanam ust katta oturuyo böyle yapsa çok sinirlenirim heralde

bende çok rahatsız olurdum en azından senı arayıp bızım tv cekmıyor sızın evde ızleyebılırmıyız demelıydıler herkesın özelıne gırmye kımsenın hakkı yok

NE BİLEYİM ALIŞKANLIK HALİNE GELMEZSE PROBLEM YOK.
ANAHTARI VERMEK ZATEN SAMİMİYETTEN İLERİ GELİR.
YA BAŞTAN VERMEYECEKTİNİZ yada BAZI ŞEYLERE DAHA ILIMLI YAKLAŞMAK DURUMUNDASINIZ.
BAŞIMA GELSE ZIRT PIRT OLMADIĞI TAKDİRDE ÇOKTA DERT ETMEZDİM.
AMA HABER VERMESİNİDE BEKLERDİM...
İLLEDE SÖYLEMEK İSTERSEN, GÖRÜMCENLE HALLETMEYE ÇALIŞ, YUMUŞAK ve ESPRİLİ BİR DİLLE.

Son düzenleyen: Moderatör:
kayınvaldenızın etrafı karıştırma huyu yok....

eğer sureklı acık arayan etrafı karıştıran bır kayınenvalde olsa bende kızarım..
ama kayınvaldenız sevdığı dızıyı seyretmek ıcın sızın de evınız olsa oğlunun canının bır parcasının

ne zorluklarla buyutttugu oglunun evıne gelmış

oturma odasına tv seyretmış altı ustu..

sız ısığı gormenız ve korkmanız normal....
keşke 'kızım korkma bız evdeyız deseydı' ama dememiş...
SIZIN annenız sızın evınıze boyle gelse yıne tepkınız aynı mı olurdu..

Benım oğlum 6 aylık onun ıcın bu yıl meslegımıde bırakmam..

Asla oglum benı bakacak dıye bırşey yok

cok sukur meslegım var ama hayat bu ya oglumun evıne ılerde gıtmek ıcınde heran arayıp haber mı vereceğim ya..

bence bu özel hayatin içine girmektir...
Sonuçta orasi senin evin...bir evin hertürlü hali olabilir...
Senden habersiz evine çikmalari hiç hoş değil ve saygiisizca bence...
Eğer televizyonlari bozulmuş ise,,,,,sizi arayip ya kusura bakmayin televizyon bozuldu sizde izleyebilirmiyiz diye sormalilardi....
Burada olay evini kariştirip kariştirmamasi değil...
Bence açikça keşke haber verseydiniz daha iyi olurdu...beni yalniş anlamayin ama aklima her türlü şey geldi diyebilirsin....
Bu rahatsizliğindan dolayi seni kötü bileceklerse varsin bilsinler...
Onlar kötü düşününce sen kötü olmazzsinya
içinde biriktirme...rahatsiz olduğun şeyi nazikçe belirt....yoksa bunun sonu gelmez...

canlarım anahtarı ben vermedımkı ev yapıldıgından berı bı anahtarı kendılerıne ayırmıslar.nasıl deyım sımdı verın dıye.offff ne bıleyım ya....yanı yarı yarıya kımınız normal goruyo kımınızde rahatsızlık duyacagını soyluyor.bılmıyorumkı.anahtarı ıstemek olmaz cunku kadın ne zaman ıstersen bıseye ıhtıyacın oldugunda ın bızden al dıyor.sımdı evımın anahtarınıo verın desem gercekten ayıp etmıs olurum.ama dunku olaydan rahatsızlık duydugumu nasıl soyleyecem

biraz zaman geçsin eve ,çilingir getirt. evin anahtarını kaybettim. kilidi değiştiriyorum ...dünya hali bu,belli olmaz.. dersin........ ve anahtarı da artık vermezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…