iide arkadaşım bunda ne kötülük varki, bi kötülügü yoksa oglunun evi izlesin nolcakki kendi annen aynısını yapsa kızarmıydın yine bunu merak ettim.. bir erkek annesi olarak gelecegimle korku duymaya başladım
Karistirma huyu olsun olmasin
Kaynanayla iyi anlasiyim anlasmiyim
orasi benim evim
tv mi bozuldu ? diziyi mi kaçiriyorlar ? beni arar "kizim, biz sana inecegiz, dizi bakmaya haberin olsun" desin, canimi yesin
ama bana sormadan etmeden inmesine bende çok kizarim
yedek anahtar vardi ilk ev serilirken, esime dedim ya sen alirsin, ya ben
gitti aldi
kimse kirilmasin, kimse uzulmesin, kimse laf etmesin
herkesin evi kendine
ben nasil bir yere gidecegimde (abimin evi olsun, anneme olsun) tel açarim
benimde evime gelecek gidecek varsa, arasin.
oglunun evi, basimin ustunde yeri var
istedigi zaman gelsin, yesin, içsin
ama bana sormadan evime gelip oturmasin. bana ters. kizarim
cok dogru soylemıssın ben yazacaktım arkadasım
bıde soylemek ıstedıgım bısey var herkes oglunun evı demıs ıyı demıs ama ortada artık oguldan zıyade bır aıle var ve aıle mahremıyetı var oglu tek yasasaydı amenna.ama bu saaten sonra herkes yerını bılmesı lazım bence
canlarım anahtarı ben vermedımkı ev yapıldıgından berı bı anahtarı kendılerıne ayırmıslar.nasıl deyım sımdı verın dıye.offff ne bıleyım ya....yanı yarı yarıya kımınız normal goruyo kımınızde rahatsızlık duyacagını soyluyor.bılmıyorumkı.anahtarı ıstemek olmaz cunku kadın ne zaman ıstersen bıseye ıhtıyacın oldugunda ın bızden al dıyor.sımdı evımın anahtarınıo verın desem gercekten ayıp etmıs olurum.ama dunku olaydan rahatsızlık duydugumu nasıl soyleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?