bilemiyorum bende istemezdim böyle birşeyi.bu kaynanamın kötü olmasıyla yada iyi olmasıyla alakalı değil.tamam bi aileyiz oğlunun evi.ama düşünün belki işe giderken çok acelem vardı iç çamaşırım ortada biryerde bıraktım.neden görsün canım ben yokken.istemem.sanki herkesin yedek anahtarı birilerindemi duruyor.
Vallaha canim madem evime habersizce ben evde yokken girmis ortada af edersin donumda olsa tek bir kelime bile etmeye hakki yoktur.....
Ederse agzinin payinida alir...sengözlerimebaksanab
önemli olan laf edip etmemesi değil zaten. görülen görüldükten ,sonra etmiş ya da etmemiş bir anlamı yok ki. görülmesi istenmeyen ,görüldükten sonra..
Tamamda o onun ayibi olmus olur artik canim, benim degil!!benneyaptımki
Kendi evimde istedigim gibi daginik olabilirim buna kimse birsey diyemez, evime habersizce gelen böyle birsey görürse kendi utansin ben degil bunu demek istedim...
arkadaşlar ne kötülük varki demişsiniz ama ya kızcağızın ortada uygunsuz bişeyi olsaydı, ya dağınık olsaydı ne bilim yanlış olmuş yaptığı bence. anahtar var diye kendi evi gibi giremezki aratık orası ayrı bir ev. bence canım eşine söyle hoşlanmadığını bilsin onun dışında yapacak bişey yok. eşin zamanla ailesini uyarır. arkadaşın dediği gibi, görünce de keşke ışık yanınca korktum falan deseydin. benimde kaynanamlarda anahtar vardı bigün işten geldim soyunup dökünmüştüm banyoya girmeye hazırlanıyodum doğalgazımızda bi problem vardı kayınbabamla kaynanam bizim evin önüden geçerken bizim kapıya vurdular doğalgaza bakmaya gelen oldumu diye sorcaklarmış bende baktım delikten bunlar, açmadım kapıyı. vurdular vurdular bağrındılar sonra baktım anahtarı çıkarıyolar kapıyı açacaklar o sırada eşim geldi allahtan yani eşim gelmese girecekler eve. ben hemen banyoya koştum eşim girdi. eşime ya dedim banyodayım kapıyı açmaya çalışıyolar. anahtar var diye pat diye açılmazki dedim kızdım. ya öyle görseler beni dedim. eşim annesini aradı kız banyodaymış dedi.öyle anahtarla açılıp girilmezki anne dedi anlayışlı olun dedi.bidahada asla bana haber vermeden evime yaklaşamıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?