kaynanam ben yokken benım evımde

Vallaha canim madem evime habersizce ben evde yokken girmis ortada af edersin donumda olsa tek bir kelime bile etmeye hakki yoktur.....

Ederse agzinin payinida alir...sengözlerimebaksanab

[
B]bende kızardım. kim olursa olsun, ne sebeple olursa olsun izinsiz evime gi-re-mez. insanın evi özelidir.
bence bir an evvel onlardaki anahtarı geri almaya bak. geri isterlersede anahtarı kaybettim de . bir şekilde bir şey uydur gitsin.
[/B]​

Vallaha canim madem evime habersizce ben evde yokken girmis ortada af edersin donumda olsa tek bir kelime bile etmeye hakki yoktur.....

Ederse agzinin payinida alir...sengözlerimebaksanab

önemli olan laf edip etmemesi değil zaten. görülen görüldükten ,sonra etmiş ya da etmemiş bir anlamı yok ki. görülmesi istenmeyen ,görüldükten sonra..

önemli olan laf edip etmemesi değil zaten. görülen görüldükten ,sonra etmiş ya da etmemiş bir anlamı yok ki. görülmesi istenmeyen ,görüldükten sonra..

Tamamda o onun ayibi olmus olur artik canim, benim degil!!benneyaptımki

Kendi evimde istedigim gibi daginik olabilirim buna kimse birsey diyemez, evime habersizce gelen böyle birsey görürse kendi utansin ben degil bunu demek istedim...

Tamamda o onun ayibi olmus olur artik canim, benim degil!!benneyaptımki

Kendi evimde istedigim gibi daginik olabilirim buna kimse birsey diyemez, evime habersizce gelen böyle birsey görürse kendi utansin ben degil bunu demek istedim...

haklısın canımda. 2 gün sonrada laf ederler.kendi ayıplarını görmezler de suç gelinde oluverir.​

nolmuş canım bişey karıştırmamışlar ya
senin tv bozuksa kaçırak istemediğin dizi olursa inmez miydin kayınvalidene anahtarı varsa kayınvaliden yoksa
bence hiç bişey ima etme ..kalplerini kırabilirsin..
sadece o an diyebilirdin korkutum vde ışık yanınca filan diye

ne olursa olsun,kişi utanır,rahatsızlık duyar. öbür tarafın utanmasından daha fazla bir utanma duygusu yaşayabilir. gereksiz hareketler bunlar. yapılmaması gereken şeyler.ne onlar utansın,nede bu olaya maruz kalan evin hanımı.......

arkadaşlar ne kötülük varki demişsiniz ama ya kızcağızın ortada uygunsuz bişeyi olsaydı, ya dağınık olsaydı ne bilim yanlış olmuş yaptığı bence. anahtar var diye kendi evi gibi giremezki aratık orası ayrı bir ev. bence canım eşine söyle hoşlanmadığını bilsin onun dışında yapacak bişey yok. eşin zamanla ailesini uyarır. arkadaşın dediği gibi, görünce de keşke ışık yanınca korktum falan deseydin. benimde kaynanamlarda anahtar vardı bigün işten geldim soyunup dökünmüştüm banyoya girmeye hazırlanıyodum doğalgazımızda bi problem vardı kayınbabamla kaynanam bizim evin önüden geçerken bizim kapıya vurdular doğalgaza bakmaya gelen oldumu diye sorcaklarmış bende baktım delikten bunlar, açmadım kapıyı. vurdular vurdular bağrındılar sonra baktım anahtarı çıkarıyolar kapıyı açacaklar o sırada eşim geldi allahtan yani eşim gelmese girecekler eve. ben hemen banyoya koştum eşim girdi. eşime ya dedim banyodayım kapıyı açmaya çalışıyolar. anahtar var diye pat diye açılmazki dedim kızdım. ya öyle görseler beni dedim. eşim annesini aradı kız banyodaymış dedi.öyle anahtarla açılıp girilmezki anne dedi anlayışlı olun dedi.bidahada asla bana haber vermeden evime yaklaşamıyorlar :)

Bu tarz olaylara maruz kalinmak istenmiyorsa basta onlem alinacak nasil mi, evin yedek anahtarini vermeyerek, onlarda bizde anahtar var lazim oldugunda girebiliriz diye dusunuyorlardir...
Ha sen bu durumdan hosnut olur musun dersen, hayir olmam cokta rahatsiz olurum ki o yuzden evimin yedegini kimsede yoktur! :ecrin_bebek:

benim evime eşimin ailesi habersiz girseler ne var yani. Kendin de diyorsun karıştırma huyları yoktur diye. Bu ne demek zararlı insan değiller.sen kaynananın evine o evde yokken girmiyormusun siz bir ailesiniz.

annecigim anahtarımı kaybettim.sendekini verirmisin çogalttıracagım diceksiniz...olay kimseyi kırmadan çözülecek...:jeyyar:

slm arkadaşlar yeni üyelerden biriyim siteyi tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama size bir sorum olacak. benim adetim 3 gün falan geçti ben evde test yapmak istiyorum ama bu evde yapılan testlerde aç karnına olmak gerekir diye duydum doğruluğu nedir bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim tşk. şimdiden

biz evlenmeden eve tadilat yapmışlar ozamandan kalmış anahtar onlarda, geri isteyemem tatsızlık çıkar. ama hergün içinde bi kuşku oluyor insanın işe giderken,evden çıkarken ben yokken gelirlermi girerlermi diye.napacağız canımm, yapacak bişey yok, allah daha beter kaynanalardan saklasın :))

biz kaynanamlarla alt üst oturuyoruz

bazen ben işe gittiğimde ewe girildigini hissetmeye baslamıştım ve ondlarda da anahtar vardı

bir sekilde onların anahtarını imha ettimhihoyyythihoyyyt ve anahtarı bulamadılarkaydirigubbakcemile3

var mı öyle durduk yere ewime girmek iyi bee aaaklava: şimdi bi bende bi de esimde var anahtaR

deneyin süper oluyo:lepi::lepi:

zpoison selam canım yanlış yarde soruna cevap arıyorsun ama aç tok farketmez canımm, sadece sabah kalkınca yaparsan daha net olur derler ama farketmez yap sonucu da bize söyle allah gönlüne göre versin kuşumm

tşk. ndk peki ben msj yaz ak istediğimde nereden yazıcam söyleyebilirmisin dediğim gibi yeniyim daha nereden yazıcağımı bilmiyorum

bir ard niyeti yok sanırım tv izlemişlerse sadece olabilir cnm. başka odalarına bakmışlarmı sen bilirsin eğer öyhleyse odalarıma girmeyin bazen dağınık bırakıp gitmek zorunda kalıyorum diyebilirsin. yalnız hani benimki gibi odaları karıştırma ve heryerde uluorta eleştirme gibi bir huyu varsa anahtarı al ellerinden.

valla senin kaynana oturmuş t v izlemiş benim kaynana kayınlar görümce eve çıkıp dolapta ne var ne yok kontrol edip işlerine geleni alıyolar eşyalarda cabası eşyalarımıda bazen indiriyolar ama ben naptım ellerinden anahtarı aldım oh ettim ama fırsat buldukca gene girip alıyo anahtarı kimden alıyo diceksiniz tabiki oglundan ay bi gıcık oluyorumki

valla canım bende yeniyim ama etiketlerden aramak istediğin konuyu seç orda forumlar çıkıyo mutlaka sorununa göre bi forum bulursun oraya gir oraya yaz sorularını burası kaynana muhabbeti :)) sonucu merak ettim canımm, ilk bebeğin olcak sanırım yeni mi evlisin kendini tanıtırmısın bize..

evet 15 aylık evliyim ilk olacak eğer olursa 3 gün çekti adetim daha bekleyecektim ama merkatan sabredemiyorum bugün alıcam sabah yaparım diye düşündüm. çalışıyorum özel bir şirkette muhasebeciyim. bu arada yardımcı olduğun için tşt. sonucu burada yazıcam tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…