Halledebildin mi bu sorunu :))
Yazmamış işte o yüzden merak ediyor insan :)2009 konusunun neyini merak edicem sonuca ulaşılsa yazardı heralde
Büyük ihtimalle üstte başlık kısmına tıklamıştır öyle olmamışsa bilerek arayıp bulmuşsa harbi işi gücü olmayan birikaç sayfa geriye gidiyosun bu konuları hortlatabilmek için, bütün eski konuları merak edip yazcaksan yandık. konu sahibne direk özel mesaj at merakını gidermek için
Büyük ihtimalle üstte başlık kısmına tıklamıştır öyle olmamışsa bilerek arayıp bulmuşsa harbi işi gücü olmayan biri
bilerek yapıyo bence, dünde vardı eski konuları hortlatan biri aynı kişimi bilemiyorumBüyük ihtimalle üstte başlık kısmına tıklamıştır öyle olmamışsa bilerek arayıp bulmuşsa harbi işi gücü olmayan biri
Kadının karıştırma huyu yokmuş samimiyetinize inanıp çıkıp dizisini izlemiş ne var oğlunun evi ya kendi anneniz olsa aynı şeyi mi dusunurdunuz haa ortalığa göz atmak için gelen bir kadın olsa eşinize İncitme den söyleyin annesini uyarsin derdim ki tv bozulmuş gerçekten bu kadar yormayin kendinizi hayatta kafaya takılacak okadar dert tasa varken...kızlar dun aksam saat dokuza kadar annemlerdeydık.eve bı geldımkı bızım evın ısıgı yanıyo.yukarı cıktım kaynanam ve gorumcem oturmus tv ızlıyorlar.kendı televızyonları gostermıyormus dızı ızlemeye yukarı cıkmıslar.yedek anahtarımız var kendılerde.ama yedek anahtarın amacı bu mu.ay bı sınır oldumkı sormayın.benım yerımde o olsa hıc benım gıbı dusunmez emınım.ama benım huyum ıste.benım evımde ne ısı var ben yokumkı.oyle karıstırma huyu falan yoktur allah var.oturmus tv ızlıyolardı.allahım bı sınır oldumkı ne dıyecegımı sasırdım.bırsey demedım ama bı aha boyle bırsey olmasını ıstemıyorum .bana akıl verın kızlar nasıl soylemelıyım.esım soylemez sımdı .en mantıklısı o rahatsız olmus gıbı gostermek ama o boyle bıse demez.ben soylıycem yada ıma edecemkı bı daha boyle bıse olmasın nasıl yapayım kızlar...hadı akıl verın nnnolur...
Kadının karıştırma huyu yokmuş samimiyetinize inanıp çıkıp dizisini izlemiş ne var oğlunun evi ya kendi anneniz olsa aynı şeyi mi dusunurdunuz haa ortalığa göz atmak için gelen bir kadın olsa eşinize İncitme den söyleyin annesini uyarsin derdim ki tv bozulmuş gerçekten bu kadar yormayin kendinizi hayatta kafaya takılacak okadar dert tasa varken...
İkinci şık diyorum.
Bana da ayni kisi gibi geliyor ya.bilerek yapıyo bence, dünde vardı eski konuları hortlatan biri aynı kişimi bilemiyorum
Salak salak konuşmayınız :)İkinci şık diyorum.
Neyse banlanmayı garantiliyorsun şükürSalak salak konuşmayınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?