kaynanam ben yokken benım evımde

valla benced e sınır bır durum bence hıc te erteleme herseyı acık acık soyle hoslanmadıgın seylerı ıse yarar benden soylemesı

canım bilmiyorum kayınvaliden nasıl karakterde bir insandır ama şükret seninki girdiğinde karıştırmıyo benimki gardropuma varıncaya kadar bakıyor!!!!beni çıldırtıyor heee bu aradabunu ben evde yokken yapıyor bıktırdı beni 9 ayda ya!!!!

cok fazla abartıyosun canım bu kadar tepkı gosterıcek bırsey yapmamıslarkı nıye böle celallendın anlamadım:1closedeyes:

katılıyorum.. kaynanana ve görümcene gıcık oluyosan orası ayrı tabii:)süprizzzzz

benim ananemde böyle yapıyodu 3 dayım var ilk ikisinin anahtarı onda yok ama en son evlenenin evinin anahtarı on daydı bigün yengeme çıkıyoduk zili çaldık açmadı süpürgeyi açmış sesi duymamış ananem aldı anahtarı açtı kapıyı kız bizi görünce bir korktu sonra ananeme kızdık biz anlamıyodu hiç dediğim dedik orası benim evim diyodu dayım evlenene kadar orda oturuyodu dayım evlenidkten bir kaç ay sonra kiracıyı çıkarttı kendi aşağıya indi derdi o yani ananemin.yengem en sonunda naptı dersin o evde yoktu bize gelmişti biz oyaladık dayımlarda kapının kilidini değiştirdi.tabi eve gelen ananem tüm mahallede sesi duyuldu migreni tuttu sonra nerdeyse yengemi dövecekti bir ittiki allah var kız çıt çıkarmadı ama anahtarıda vermedi.haklı ama bende olsam bende istemem yani.belki iç çamaşırım var ortada belki müsait değiliz.

he bide ananem istediği zaman çıkıyodu yukarı yengemde diyoduki bi gecelikle gezemiyorum öpmeye korkuyorum bir yerden kaynanam çıkacak diye diyodu.yani seninki yine iyi buarada bence kapı kilidini değiş zaten anlar.

sinirden patlarım herhalde.Allah göstermesin. tv yoksa izlemesinler çok mu önemli dizi. hiç hazzetmem benden habersiz eve girilmesinden. hiç olmazsa seni bir arayıp "kızım tv yok hani acaba sizde izleyebilir miyiz" dese sen zaten "tabi annecim ne demek" dersin. ama düşüncesiz davranılınca böyle tatsız dumurluklar yaşanıyor...

yaa bu yaptıkları kötu bişe olmayabilir ama .. ben olsam bende kızardım çunku ev hali belki çıkarken acele ile toplanmadan çıkılabilir falan .. anahtarı başka bi yere saklayın sizde onda durmasın..

bana gore kotu birsey degil sonusta tek tvi bakmislar evi karistirsa tamam derim kendi tvyi bozulunca sana gelmisler sonusta sizin anneniz girse kizarmisiniz oda esinimizin annesi sonucta

canım benim de kayınvalidem alt katta oturuyo ben yokken evime girer ihtiyacı olan bişeyi de alabilir ne bileyim hiç gocunmam hele ki tv falan seyretmeye gelse ne olcakki aynı şekilde bende onun evine girer çıkarım hatta geçen şehir dışına çıktım eşim evde kaldı evi dağıtmış ben gelene kadar, kayınvalidem ben gelmeden önce heryerimi temizlemiş parlatmış Allah razı olsun ben zaten hiç kayınvalidem demem anlatırken falan annem derim eşimin annesi benim de annem a.s.

asla ve asla kimseye evimin anahtarını vermem ben ...ne demek ya ev sizin eviniz...ne işleri varmış bence bu onların düşüncesizlikleri...normal karşılanmaz

bu belki de iç çamaşırın var ortada belki eşinle özel bir eşyanız kaldı salonda ayıp denen bi şey var..kilidi degiştirin hırsız girmiş deyin bi numarayla yenisini de vermeyin eşinle konuş zaten hata vermende..

benim için ev mabed gibidir
özeldir
herşeyiyle
kim olursa olsun,
ev sahibi evde yokken
birisinin eve girmesi
ayıptır.
bencede olmaması gereken bir durum

insan anahtar veriyorsa bunun icin degilki ben kendime yapilmasindan hoslanmiycagim bisii baskasinada yapmam benim kaynanamda ben evde oluyim yada olmiyim anahtarla acar dalar girer cok yanlis iyi niyeti kötüye kullaniyorlar önce bir sormalilar ya en azindan sana tel edebilirlerdi ama islerine gelmemis bence hic basit bisey degil

kayınvalidem biz kirada otururken haftada 2 gün bizim için alışveriş yapardı.eşimin servisi alışveriş yaptığı marketin yakınından geçtiği içinde orda iner aldıklarını alır servise biner eve gelirdi. ama kayınvalidem eve gitmezdi yani ben öyle sanıyordum.Eşim normalde benden 1 saat önce evde olur. bir gün işlerim uzadı ve gecikeceğimi eşime söyledim.sonrasında vazgeçtik ertesi gün yapalım dedik ve eve geldim. o marketin servisi evimin önünden geçiyordu ve eve ya taksiyle yada servisle gidebiliyordum.servisi tercih ettim bi baktım kaynanam bizim evin orda servis bekliyor. servis beklemediği için hemen selamlaştık eve davet ettim gelmedi servise bindi gitti.
eve geldim eşime demedim geldimi diye nasılsın filan iyi diyip geçiştirdi söyleyeceğin bişiy varmı dedim önce yok dedi sonra suratına bakınca haaaa annem geldi filan dedi.sinir oldum tabi birde o sıralar işler yoğudu ve evim dağınıktı.o daha çok sinir etti beni.
yine böyle bir günde eve geldim eşim yemek yiyor balkonda bi tıkırtı duydum baktım balkonda çiçeklerimi suluyor balkonu süpürüyor. ses etmedim gittikten sonra eşimle konuştum. benden saklama geldiyse otursun dursun yemek yiyin ama benden gizli yapmanın mantığı ne? sanki evden kovdum yada gelince surat astım.saygıda kusur etmem ama saklıyorlar. aldım karşıam konuştum gelecekse haber versin kendi evim burası benim müsait olurum olmam dağınık olurum evim paspal olur neden herşeyimi görsün ki diye anlattım kabul etti ve bir daha olmadı.
neler hissettiğini anlıyorum bir şekilde rahatsız olduğunu hissettir.

Halledebildin mi bu sorunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…