kaynanam ben yokken benım evımde

sadece tv ızlemısler belkı bı haber etseler daha ıı olurdu ama kadıncagız da oglumun evı dıye dusunmustur bu kadar sınır bı durum gıbı gelmedı bana ...ama sız rahatsız oluosanız esınıze söleyın o halletsın artık nasıl halletcekse denmezkı karım rahatsız oluo anne eve gırmenızden ..

:sm_confused:kayınvalidem onun evinde beni çok rahat ettiriyo onunda benim evimde rahat etmesini isterim zaten kenidini bilen bir insan vakitli vakıtsız girmez anahtarda olsa

canım kusura bakma ama abartmışsın.. senin annenle kız kardeşin gelip zlese eşin tepki gösterse darılmaz mıydın.. hem evini kurcalamadığını da biliyorsun daha ne olsun.. bence bişey deyipte kalplerini kırma... hiç deymeyecek bir konu canım:)))

evin düzeni, derli toplu olması genelde toplumuzda,bayandan sorulur. evde en ufak bir dağınıklık olsa ,hemen, evin hanımı da pek dağınık denir. şimdi anne yada kızkardeş görse bunu, o evin hanımı, pek önemsemez.. anne veya kızkardeş,.dağınıklığı , söyleseler bile ,kızlarına batmaz. tamam anne, der geçer. ama kayınvalide ve görümcenin en ufak bir dağınıklıyı görmesi bile, gelini,rahatsız edebilir. ya keşke ,şunu orada öyle bırakmasaydım ,gördüler işte diye dert edebilir....evini kurcalaması önemli değil ki..... bırakılan şey salonda da olabilirdi ..bu yüzden habersiz dizi bile izlenmesini kabul edemiyorum ben. bir telefonla izin alınabilirdi.... hoş ben anahtarın ,sadece eşlerde ve çocuklarda olması taraftarıyım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bravo sana,
ama bukadar rahat ola bilmekde her babayigidin harci degildir,
ben bu kadar rahat olamam gercekden.
Hem herkesde anahtar var masallah ya annenler kardesinin arkadaslari ve kaynananlar ayni zamanda gelse, ne olacak:)))))

Canları sağolsun be güzelim, başımın üstünde yerleri var. Zaten benim evimde herkes kendini kendi evindeymiş gibi hissediyor o yüzden hiç sorun olmaz.
Hatta bir keresinde ben tatildeyken eve girip salonu boyamışlardı (salonun rengini beğenmemiş hasbalar, Hasbalar: annem ve kayınvalidem, cadularım benim yani) eve bi geldik şok şok şok, yeşile boyamışlar yaaa. Gülmekten ölecektik eşimle. Bizde bir gün misilleme yapmaya karar verdik.

Bravo sana,
ama bukadar rahat ola bilmekde her babayigidin harci degildir,
ben bu kadar rahat olamam gercekden.
Hem herkesde anahtar var masallah ya annenler kardesinin arkadaslari ve kaynananlar ayni zamanda gelse, ne olacak:)))))

ben onlara saygı duyuyorsam onlarda benim aile hayatıma saygı duymalılar tavrını koymazsan yakında kabul günlerinide sende geçirtirler uyannnn

burcucello canım kayınvalidene siz diyorsan evlenince anne denilir genelde anne demicekmisin peki? Yada sayın anne felanmı diceksin :)))

anne denilince "siz"li konusulmuyor mu? :))))) sanırım ya ben anlatamadım ya da siz anlamadınız.... ornek " annecim sunu verir misiniz ya da "anne sunu alır mısınız" burda anlatmak istediğim "sen" diye hitap etmem.şimdi anlatabildim mi acaba size? :))))))))))) ayrıca canım istemezse anne de demem, benim bileceğim iş.hayatım da bugune kadar hiçbirşeyi dayatmayla yapmadım,yapmam.....

Ben yokken evimde başkalarının dolaşmasından hiç hoşlanmam ben. Ben varken başımın üstünde yerleri var.

anahtar bu tür şeyler için verilmez ama senin haberin olmadan da her türlü şeyi yapabilirler
çünkü anahtar var canım ellerinde öyle kötülüğüne yapmamışlardır
ama ben olsam ben de kızardım sanırım sonuçta benim evim ve ben evde yokum
ne olursa olsun girmemeliler saygısızlık bu

canlar herkese kocaman tesekkur.ben dıyorumkı o gun zaten suratımdan sok oldugumu anlamıslardır.sonra bıdaha konu acmadım.eger bırdaha olursa uygun bı ılle soylerım ne dersınız.

canlar herkese kocaman tesekkur.ben dıyorumkı o gun zaten suratımdan sok oldugumu anlamıslardır.sonra bıdaha konu acmadım.eger bırdaha olursa uygun bı ılle soylerım ne dersınız.

bencede canım en mantıklısı şuan bu!!
baktın bu olayı tekrarladılar, ozaman rahatsızlık duyduğunu güzel bir dille kırmadan dile getir,
bu da senin en doğal hakkın zaten..

kendi annen olsa aynı tavrı gösterirmiydin?

yok anam yok ben erkek cocuk doğurupta gelın kahrı cekemem :roflol: bunda ne kotuluk var anlamadım ayy bıraz ıyı nıyetlı olun derım benn kendı annen olsa bısey demen demı ahh ahh bu gelınlerden cektıklerı ne bu kaynanaların
uygun dıle gerek yok cnmm bıseycık olmaz hem sen uygun dılle derım dersen de ben olsam kesınlıkle kırılırdım tahmın edıyorum oda kırılır bence bısey deme sureklı onların tvsı bozulcak deılya bozuldu yapmadılarsa yolla eşını yaptrsın sorunda çözulsunkaydirigubbakcemile5

kaynana anne gibi olurmu yapmayın , insan azda olsa rahatsızlık duymazmı. bence sen anahtarını almaya bak, başka çaresi yok.

Çok şükür bu gibi konularda hiç takıntım yok neticede onun da oglunun evi istedigi gibi girer de çıkarda buna engel olmam:1rolleyes: televizyonları bozulmuş sizde izlemeye gelmişler ne var bunda yani tabi bu benim fikrimşakkıdı oglunu büyütecek everecek sonrada evine izin almadan giremeyecek yok canım şaka mı bu benım de annem var onunda gelininden bu şekilde tepki aldıgını duyarsam üzülürüm sadece benım düşüncem bu............

kaynana anne gibi olurmu yapmayın , insan azda olsa rahatsızlık duymazmı. bence sen anahtarını almaya bak, başka çaresi yok.

:1shok: :1shok: :1shok: ınanmıyorum valla sen bu dusunceyle mı evlendın nedr yada evlencenn abowww:1shok:

annenizden bir dağınıklığınız varsa o kadar çekinmezsiniz ,çünkü o sizin her halinizi, dağınıklılığınızı görmüştür.... ama kayınvalidenizden çekinebilirsiniz. görümcenizden de. evi salonu o an dağınık bırakmış ve çıkmış olabilirsiniz. yada salonda görülmesini istemediğiniz özel bir şeyiniz olabilir. ansızın kayınvalide ve görümcenizin eve girip bunu görmesi sizi rahatsız edebilir. keşke haber verselerdi,de biraz derlenip toplansaydım diyebilirsiniz.şimdi bu neden burada, yada bu ev neden toplanmamış diye düşünüp beni,ayıplamışlar mıdır acaba diyebilir ve dertlenebilirsiniz. oysa anneniz görse bu kadar dertlenmezsiniz,alışıksınızdır nede olsa ....

Kesinlikle haklısın canım yaa kendi annemize eşimiz ters baksa bile kıyameti koparırız
Neyse çok konuşmıcam beimde kayınvalideyle aram iyi değil ama bu durum ondan kaynaklaıyor kötükedihüsoklava:

ben altlı üstlü oturmayı çok heves ediyorum ama böle sorunlar olurmuki yaa nebilim biyandan hoşuma gider evime gelmeleri çünkü beni aileden sayorlarki geliyorlar birde hiç gelmediklerini düşünün o daha kötü bence bişey yok ya bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…