canım kusura bakma ama abartmışsın.. senin annenle kız kardeşin gelip zlese eşin tepki gösterse darılmaz mıydın.. hem evini kurcalamadığını da biliyorsun daha ne olsun.. bence bişey deyipte kalplerini kırma... hiç deymeyecek bir konu canım:)))
Bravo sana,
ama bukadar rahat ola bilmekde her babayigidin harci degildir,
ben bu kadar rahat olamam gercekden.
Hem herkesde anahtar var masallah ya annenler kardesinin arkadaslari ve kaynananlar ayni zamanda gelse, ne olacak:)))))
Ohoooo siz hala kaynanınızın eve gelmesindesiniz, yahu kızlar benim evin anahtarı kardeşimin arkadaşlarında bile vardır. Bütün gün evde yokuz, işi olan gelir evime işini halleder. Hele tatile gittiğimizde yerleşirler bile eve. 18 yıldır tek bir sorun bile yaşamadım Allah için.
Hiççç mahsuru yok, gelebilirler istediklerini yapabilirler, kiii zaten öylede yapıyorlar.
Mahrem konusuna gelince, valla ben işe giderken ortada mahrem olacak hiçbir şey bırakmam, zaten 2 çocuk var her daim tedbirli olmak zorundayım.
Bazısı rahatsız olabilir ama ben memnunum, annemde, kayınvalidemde, kardeşlerimde, eltimde, kaynımda, kardeşlerimin arkadaşlarında birer anahtar vardır.
Bazen evde bir şey unutuyorum hemen arıyorum kardeşimin arkadaşından birini istiyorum isteyeceğimi hemen getiriyorlar, böylede bir kolaylığı var.
Mesela benim ev yazın serin olur, annem ve arkadaşları yazın sabahtan kapağı bize atarlar, ben telefonla arar yahu bir yemek yapın bari derim şakayla, onlarda "ne yemeği, biz dolabı talan ettik akşama yiyecek bir şeyin yok ona göre hazırlıklı gel" derler. Gülüşürüz. Kaynanamda buna benzer şeyler yapar onada güleriz.
rahatsız olana saygım sonsuz herkesin yapısı farklı. Ama genede iş kaynana anne olayına gelirse, evime annem rahat girebiliyorsa, kaynanamda girer çünkü bu ev onun oğlunun da evi. Böyle bir kısıtlama yapamam ben.
burcucello canım kayınvalidene siz diyorsan evlenince anne denilir genelde anne demicekmisin peki? Yada sayın anne felanmı diceksin :)))
canlar herkese kocaman tesekkur.ben dıyorumkı o gun zaten suratımdan sok oldugumu anlamıslardır.sonra bıdaha konu acmadım.eger bırdaha olursa uygun bı ılle soylerım ne dersınız.
kızlar dun aksam saat dokuza kadar annemlerdeydık.eve bı geldımkı bızım evın ısıgı yanıyo.yukarı cıktım kaynanam ve gorumcem oturmus tv ızlıyorlar.kendı televızyonları gostermıyormus dızı ızlemeye yukarı cıkmıslar.yedek anahtarımız var kendılerde.ama yedek anahtarın amacı bu mu.ay bı sınır oldumkı sormayın.benım yerımde o olsa hıc benım gıbı dusunmez emınım.ama benım huyum ıste.benım evımde ne ısı var ben yokumkı.oyle karıstırma huyu falan yoktur allah var.oturmus tv ızlıyolardı.allahım bı sınır oldumkı ne dıyecegımı sasırdım.bırsey demedım ama bı aha boyle bırsey olmasını ıstemıyorum .bana akıl verın kızlar nasıl soylemelıyım.esım soylemez sımdı .en mantıklısı o rahatsız olmus gıbı gostermek ama o boyle bıse demez.ben soylıycem yada ıma edecemkı bı daha boyle bıse olmasın nasıl yapayım kızlar...hadı akıl verın nnnolur...
kaynana anne gibi olurmu yapmayın , insan azda olsa rahatsızlık duymazmı. bence sen anahtarını almaya bak, başka çaresi yok.
iide arkadaşım bunda ne kötülük varki, bi kötülügü yoksa oglunun evi izlesin nolcakki kendi annen aynısını yapsa kızarmıydın yine bunu merak ettim.. bir erkek annesi olarak gelecegimle korku duymaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?