- 11 Nisan 2023
- 113
- 47
- 18
- 33
- Konu Sahibi zeynepakar
Sakın öyle bir şey yapma. Güler arkandan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın öyle bir şey yapma. Güler arkandan.
Ayni yorumlarim geçerli.Annesi dizide güzel kadın görse Nasıl güzel diyor deyince bana bakıyor sanki ben kıskanıyorum sabır
Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Çok şey varda denilecek eşimin annesi diye bazı yerlerde susmak istiyor insan yabancı olsa çokta ağzının payını vermiştimAma oğlun her yerimi çok beğeniyor, oğlun yatakta öyle demiyor diyebilirsiniz. Beğenmese yatağa yanıma gelmezdi diyebilirsiniz.
Bunlara böyle terbiyesizce cevaplar vermek gerekiyor ki çenesini kapatsın. Bende napayım senin bamya oğlunla idare ediyorum diyeceksiniz susacak. Saygısız.
Kocan beğenmiş ki evlenmiş. Kaynanan begense neeeee begenmeseeeeKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Sizi ne uzerler bu hayatta var ya....Ne kadar saçma bir şey. Bence kaynananız sizi üzmek, sinir etmek için söylüyor lütfen üzülmeyin bu gereksiz konular için. Hem sizi eşiniz beğenmiş de almış kaynananız beğense nee Beğenmese nee.
Birdaha böyle söylerse sizde tatlı bir dille "Anneciğim böyle demeniz beni üzüyor, oğlunuz beni beğendi de biz evlendik. Hem ya sarışın olsaydı kalbi kötü olsaydı ve ya oğlunla mutlu olmasaydı ? " Gibi birşeyler söyleyin ve bu arada bunu söylerken eşinizde duysun
Neden böyle düşündünüzSizi ne uzerler bu hayatta var ya....