Kaynanam beni deli ediyor

Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Eline sağlikndeyince gelin memnun oldu demiştir. İç sesinizi ne bilsin kadın. Yikasa nolacan amaan boşverin

Amaaan boşver yapsın. O yaparken sende al kahveni eline, geç bir yere otur. Bak gerçek söylüyorum, ben yaptım. Benim rahmetli kayinvalide , görümce ve eşim her işime karışırlardı. İlk zamanlarda gıcık olurdum, daha sonra işime geldi. Hele bebek olunca oh mis. Bazı şeyleri avantaja çevir.

Evime gelen kaynanam dün yikadigim perdeleri tekrar yıkamak istedi. Içime sinmedi bunlar gri gibi dedi. Ben yıkadım dün gerek yok dedim dinletemedim bir baktim indirmiş hepsini atmış makinaya. Çok sinir oldum ama salak gibi sağol dedim eline sağlık. Bunu neden yaptı bir türlü anlatamıyorum. Benim evim benim perdelerim ve yıkamışım yeni zaten. Siz nasil davranırdınız?
Bende de var bitane ondan bide görümceden dün tüm salonu süpürmstm heryer kraker oldu deyip tüm salonu geri süpürdü güya kardeşine yani eşime gösteriş yapacak 🤭 yapsın bakalım takmam böyle şeyleri amann

Yarın da diğer odaları hallediver sana zahmet anne. Kaloriferler kapanınca da duvarlar silinecek benim sildiğim tam temiz olmuyor onu da halledersin demi deseydin keşle

Bence yorumlar haklı eline kahve al geç otur.uzulecegine işine gelsin bu durum..hiç kafaya bile takmam ev kirli olduğu zaman çağır kv ni

3 aylik evliydim, kv evime ilk kez gelmişti. Onca insan girip çıktı ev kalabalik lldu kokmasin diye düşünüp geldiklerinin ertesi gunu sabah kalkip kahvalti hazirlamadan once tuvaleti tekrar yikadim iyice bi. Sonra mutfaga kahvalti hazirlamaya gectim. Kv ardimdan uyandi tuvalete girdi. İsini bitirdi cikarken baktim paçalarını siviyor, kizimm nerde temizlik malzemelerin ben su tuvaleti bi yikayim dedi. Zahmet etme az once yikadim ben temiz dedim. Yok yok pis ben yikayim dedi. Benim kv kotu niyetli degil, eminim evimde kaliyorlen bos bos oturmak istemedigi ise yaramak istedigi icin yapmaya girişti biliyorum. Ama yine de evime mudehaleye o kadar katlanamam ki. Direkt sert bicjmde, hayir temiz, ben temizledim, benim evim beni ilgilendirir dedim. Biraz sert konusup tersledigimi farkettim sonra. Ama ise yaradi. Bir daha oyle bilmislik yapamadi bana. Tek seferde cozdum isi

Ona küçük bi süpriz yapın ve siz de onu delirtin.
😅

Delirtmek bazen sadece sakin kalmaktır.

Ah kızlar yorumlarınıza hak veriyorum ama sadece temizlik konusu değil genel olarak aile işlerimize müdahale ediyor. Ve hayır dediğim birseyi eşinin de dahil usteliyor. Ve sonra hayır dediğimiz halde gidiyor yapiyor bizimle ilgili konularda. Başlarda benim de hoşuma gidiyordu yapması evimin işini ama sonra şuraya dolap yaptırcam falan demeye başladı bizim evimiz icin. Biz dolaba ihtiyacımız var demedik ama biraz kendi evi gibi görüyor evi. Yoksa temizlik yapması işime gelir tabi.

Keşke yıkamasaydınız yorulmadınz kendisi yapsın
Benim kv hep yapayım der kendi kendine, ama asla el atmaz mesela ki istemem ama hep soruyor yapmıyor 😁😁
En azından sizin ki yapmış 🙄 ay çok tuhaf lar 🥳

Back
X