siz onun hastabakıcısı, altındaki dışkı sürgüsünü çekmek zorunda olan kölesi değilsiniz. ruh hastası bir aile. yeni evli el kızına gel bana bak deme cüretini nasıl kendinde buluyorlar anneli kızlı oğullu. onların gelin anlayışı sanırım enayi köle bulmak. 3 hafta önce evlenen toplasan 20 kere gördüğü birine gel bana bak gelin diyebiliyorlar. korku filmi gibi. sadistik oyun kurmuşlar hep beraber. bir tane mazoşist arıyorlar. deneme tahtası. gel bana bak gel bana yemek yap gel bana pansuman yap benim tuvaletimi temizle kızım oğlum değil sen yapacaksın kölesin 3 haftalık gelinsin en güzel günlerin böyle geçecek çünkü ben oğlumu sana kaptırdım o zaman sana işkence yaparım, sana oyun oynar seni denerim.ağzından çıkan lafları oğlumla aranı açmak için kullanırım. oğlunu bir birey olarak değil kendine bağımlı olarak yetiştirmiş gelini kendine rakip gören kayınvalideye anne denmez. annelik kutsaldır. kızım yardıma ihtiyacım olabilir bana uygunsan yardımcı olur musun diye sormadan direkt emir veren insanlarla muhattap olma. sürekli kendini oğluna acındıran insanlarla arana mesafe koy. bazı kavgalar baştan edilmeli yoksa ömür boyu bu insanların elinde oyuncak olursun. sağlıklı mutlu huzurlu yaşlı bir teyze hiçbir zaman oğlunun 3 haftalık hayat arkadaşı gencecik kıza hastalık ile ilgili oyunlar kurmaz. ondan yardım beklemez. ona emir vermez.