Kaynanam beni deniyor

siz onun hastabakıcısı, altındaki dışkı sürgüsünü çekmek zorunda olan kölesi değilsiniz. ruh hastası bir aile. yeni evli el kızına gel bana bak deme cüretini nasıl kendinde buluyorlar anneli kızlı oğullu. onların gelin anlayışı sanırım enayi köle bulmak. 3 hafta önce evlenen toplasan 20 kere gördüğü birine gel bana bak gelin diyebiliyorlar. korku filmi gibi. sadistik oyun kurmuşlar hep beraber. bir tane mazoşist arıyorlar. deneme tahtası. gel bana bak gel bana yemek yap gel bana pansuman yap benim tuvaletimi temizle kızım oğlum değil sen yapacaksın kölesin 3 haftalık gelinsin en güzel günlerin böyle geçecek çünkü ben oğlumu sana kaptırdım o zaman sana işkence yaparım, sana oyun oynar seni denerim.ağzından çıkan lafları oğlumla aranı açmak için kullanırım. oğlunu bir birey olarak değil kendine bağımlı olarak yetiştirmiş gelini kendine rakip gören kayınvalideye anne denmez. annelik kutsaldır. kızım yardıma ihtiyacım olabilir bana uygunsan yardımcı olur musun diye sormadan direkt emir veren insanlarla muhattap olma. sürekli kendini oğluna acındıran insanlarla arana mesafe koy. bazı kavgalar baştan edilmeli yoksa ömür boyu bu insanların elinde oyuncak olursun. sağlıklı mutlu huzurlu yaşlı bir teyze hiçbir zaman oğlunun 3 haftalık hayat arkadaşı gencecik kıza hastalık ile ilgili oyunlar kurmaz. ondan yardım beklemez. ona emir vermez.

Bu evliliğin ilk günlerini aylarını zehir etmekten ne anlar şu büyükler , hiç bilmiyorum..

Biraz bir rahat dursalar.. çiftlere zaman tanısalar.
İleride kendileri gönül rızasıyla gelecek , arayacak, soracak . Yapılacaklari yapacaktir.
Ama insana zaman vermiyorlar.

Bir kere ağız tadını kaçırıyorlar, sonra da eee gelin suratsız 😒 ee gelin bize mesafeli.... Bizi sevmiyor.

İnsan kaç kere yeni evli olur ki.
Alt tarafı bir kaç zaman susup insanı rahat bırakın ya ... Bir çiftler birbirine alışsın da size sıra gelir elbet .
Evet benim de demek istediğim o kimse kimseyenin zorlaması ile birşey yapmaz yapmak istemez bu benim annem için de aynıdır

siz onun hastabakıcısı, altındaki dışkı sürgüsünü çekmek zorunda olan kölesi değilsiniz. ruh hastası bir aile. yeni evli el kızına gel bana bak deme cüretini nasıl kendinde buluyorlar anneli kızlı oğullu. onların gelin anlayışı sanırım enayi köle bulmak. 3 hafta önce evlenen toplasan 20 kere gördüğü birine gel bana bak gelin diyebiliyorlar. korku filmi gibi. sadistik oyun kurmuşlar hep beraber. bir tane mazoşist arıyorlar. deneme tahtası. gel bana bak gel bana yemek yap gel bana pansuman yap benim tuvaletimi temizle kızım oğlum değil sen yapacaksın kölesin 3 haftalık gelinsin en güzel günlerin böyle geçecek çünkü ben oğlumu sana kaptırdım o zaman sana işkence yaparım, sana oyun oynar seni denerim.ağzından çıkan lafları oğlumla aranı açmak için kullanırım. oğlunu bir birey olarak değil kendine bağımlı olarak yetiştirmiş gelini kendine rakip gören kayınvalideye anne denmez. annelik kutsaldır. kızım yardıma ihtiyacım olabilir bana uygunsan yardımcı olur musun diye sormadan direkt emir veren insanlarla muhattap olma. sürekli kendini oğluna acındıran insanlarla arana mesafe koy. bazı kavgalar baştan edilmeli yoksa ömür boyu bu insanların elinde oyuncak olursun. sağlıklı mutlu huzurlu yaşlı bir teyze hiçbir zaman oğlunun 3 haftalık hayat arkadaşı gencecik kıza hastalık ile ilgili oyunlar kurmaz. ondan yardım beklemez. ona emir vermez.
Evet kesinlikle bana rica etseydi tavrım daha farklı olabilirdi ama sen gel hemen biletini al uçak atlayınca hemen buradasın diyorlar. Ben çok üzülünce annesini aramış bil şaka yaptık konu açıldı ne diyecek diye merak ettik zaten öyle söyleyince gülüyorduk falan demiş ama gayet ciddi bir tavırla gülümseme dahi olmadan yaşandı olay eşimin kafasına dank etti demek ki çalıştığı için zaman ayırmayan adam saat başı aradı ilgilendi oda zaten ilk başta kızdı ama düşününce annesini savunmaya başladı.

Gözlemlediğim kadarıyla hicbir erkek annem hatali demiyor. O nedenle hiç laf soylememek lazım cidd3n. Icten içe hakli oldugunuzu bilse bile demezler. O nedenle siz bildiginizi okuyun herkes size alıssın.
Kesinlikle bu böyleymiş bunu anladım. İlk başta görümcemin yaptığına sinirlendi üzüldüğümü görünce oda üzüldü ama sonra düşününce birden annesini savunmaya başladı. Dün konuşmuşlar biz şaka yaptık kızlar bana bakar demiş şaka olmadığını çok net biliyorum istedikleri olmayınca şaka yaptık diye çevirdiler. Erkeklerin kafası biraz farklı işliyor çevremden gördüğüm de hep bu şekilde bir kadın bir kadının yaptığımdan ne yapmak istediğini anlıyor ama erkekler düz mantık herhalde anlayamıyor zaten benim kaynana hiçbir şeyi kendisi yapmaz söylemez o işin beyin kısmımda olayı yönetir bakılırsa o hiçbir şey yapmamış görünür ama bütün olayın temeli onda.

Geçmiş olsun bu kocayla işin zor. Nişanlıyken anlamadn mı?
Bir iki kere bu şekilde tartışma oldu ama bu kadar bariz şeyler değildi. Normalde düşünce yapısı böyle değil ama konu annesi olunca adama birşeyler oluyor. Bu olay başkasının başına gelseydi kayınvalideyi bu şekilde haklı bulmazdı . yaşadım çünkü bizim başımıza gelen başka bir benzer olayı başkasında görünce onlara hal verdi.

Asla geri adim atmayin esinize ailesine ezilmeyin kizi varken bana dusmez istersen sen git bak ne munasebet beni deniyor bir daha boyle sacma bisey yasamak istemiyorum tepkim farkli olur diyin. Alttan alirsaniz bu ana kuzusu koca sizin tepenize cikar o tavir yapiyorsa sen daha cok yap bunun icinmi evlendim seninle de
Evet geri adım atmadım ve sonuç onlar attı. Eşim konuşmuş biz şaka yaptık demişler bana sınav yaptık diyorlar ona şaka aslında niyetleri gerçekten oydu ama ben istemeyince bana sert bir tavırla denedik eşime yumuşatarak öylesine konu açıldı şaka yaptık demişler.

Beni deneyecek insanın alnini karışlarım ben.
Bir de üstüne gulecekler dalga geçecekler ha?
Kendi kıçını açıp gülsünler çok istiyorlarsa.

Bu ne hadsizlik? İyi bir okkalı cevap lazımdı bunlara o an.

Siz bırakamam diyorsunuz ama adam gitmek zorundasın diyor. Eşiniz kötü niyetli ve iki yüzlü biri. Ben hasta anneme gidip bakamıyorum ama senin annene bakmak zorundayım, hayırdır diyemiyor musunuz?

Son zamanlarda anneci koca savunmalarından gına geldi bana artık. Sizden önce eşiniz diyecek, benim karıma bir daha bu tarz saçmalıklar yapmayın, herkes kendi annesiyle ilgilensin diye.

İstisnası yok, daha ilk günden soğuk ve mesafeli davranan dediğim dedik gelinlere her zaman daha çok saygı duyuluyor.
Kesinlikle onun yapması gerekiyor benim ailemin de ona karşı bir yanlışı kırıcı davranışı olduğu taktirde ben ailemle konuşurum olması gereken budur. Görümcemle konuşmuş onun dediklerini duyunca kızdı zaten ne demişse hemen beni arası konuyu açmadı. Nasıl iyi konuşuyor canım nasılsın bir ihtiyacınız var mı tanıdık geliyor erzak gönderelim şeklinde konuştu. Eşimin de kafasına dank etti demek ki tüm gün aradı sordu işten izin almış erken geldi yemeğe çıkardı annesi de güya şaka yapmışlar eşime o şekilde söylemiş nasıl çevirecekşerini bilemediler ama bende uzatmadım anlamış oldular birdaha böyle birşey teklif etmezler diye umuyorum.

Beni deneyecek insanın alnini karışlarım ben.
Bir de üstüne gulecekler dalga geçecekler ha?
Kendi kıçını açıp gülsünler çok istiyorlarsa.

Bu ne hadsizlik? İyi bir okkalı cevap lazımdı bunlara o an.
Deneme falan hepsi yalan gayet ciddilerde ben istemeyince denedik dediler eşime de şaka yaptık biz demişler.

Sende yap aynısını senin eşinde kalsın sınavdan

Koca tırt.

Cidden insanlara rahat batıyor anlayamıyorum bu zihniyeti denemek nedir yahu?manyak mıdır nedir
İyiki uzaksınız şükredin aynı şehirde olmadığınıza

Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki. Eşime söyledim suçlu olan ben oldum annesi beklemiş gelinmişim haklıymış yanımda bakabilecek kızı var diyorum sen gelinsin demek ki senden beklemişler diyor. Annesine hak veriyor. Benim annem düğünden sonra rahatsızlandı babam ciddi bile olmayarak şakasına gel annene bak dedi annem karşı çıktı olmaz öyle şey o artık evli kendi evi yuvası var herzaman koşup gelemez ben ondan böyle birşey isteyemem diyor benden istemeyen ananem gelinine bu konuyu açmaz bile . Yalnız olsa tamam ama değil toplum yapılarına göre gelin ağırlar bakar hizmet eder tüm yükü sırtlanır ben bunu yapamam dediğim için vicdansız oldum . Huzurumuzu bozdular umarım artık rahatlamışlardır.
Ben olsam siz de sınıfta kaldınız çünkü bundan sonra size güvenmem inanmam zor. Geçmiş olsun der bitirirdim görüşmeyi.

sizin vermediğiniz diploma benim içinde çokda fifi görümcekciğim deseydin ya.

Gelinim kocasina yuvasina değer veriyor sahipleniyor diye sevinecekleri yerde, aralarında soğukluk olsun diye uğraşıyorlar... sonra vay adam baska kadina bakti karısı karılık yapamadı kocasiyla ilgilenmedi bilmem ne derler... en güzelini yapmışsın... esinede sen soyleme bosver onlar desin... sen dersen hemen kocasina yetistirdi derler cunki ben bunu yasadim... kendileri soyler sanardim hep ben derdim meger o sinsiler ortaya bombayi atıp pimini bana cektiriyolarmis haberim yokmuş... simdi hepsi yag bal oldu ben kötü oldum... basta ailesini hic sevmeyen istemeyen adam ailesine tapar oldu.... tek hatam her duyduğumu kocama anlatmak oldu...
Canım benim, madem bu kadar sorunlar var. Neden gebelik konusunda ısrar ediyorsun? Üzülüyorsun neden?

Gerçekten çocuktan sonra sana batan bu şeyler katlanacak. Acele etme. Hatta 5 yıl çocuk fikrini rafa kaldir. En güzel günler senin olsun

söylesin sen sonuçta kötü bişey dememişsin ki eşimi bırakamam demişsin bunda bi hata yok bence. Koca kadının girdigi triplere bak yaa hahha :KK70: görümceyede eğlence çıkmış canım kıyamam yaa
Dort duvar arasında yapacak bıseylerı olmadıkları ıcın sımdıden yenı gelıne sardılar bırde bu daha baslangıc bakalım konu sahıbı daha ne baslıklarla gelecek 🙄😂

Sende de ki 'yalancı çobana dönmesin senin bu kendini baktırma hikayelerin. Asıl gerçekten elime düştüğün zaman bakayım dua et'

Back
X