- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
pardon neden bozuldu? ne dedi eşiniz gideceksin tabi vs falan mı?Anlattım huzurumuz bozuldu kavga ettik resmen soğudum kendilerinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon neden bozuldu? ne dedi eşiniz gideceksin tabi vs falan mı?Anlattım huzurumuz bozuldu kavga ettik resmen soğudum kendilerinden
Evet gerekirse tek gideceksin demek ki ihtiyaçları varmış da söylemişler diyor. Birde benim annrmi ortaya atıyor onu da ihtiyacı olsa gidersin diyor. Ben onların istediği gibi hizmetçi gelin olamam dedim bu insanlık görevi vicdan meselesi diyor. Uzun zaman panik atak tedavisi geçirdim ve 1 yılı aşkın süredir iyidim dün tekrar yaşadım hiçbirini affetmiyorum.pardon neden bozuldu? ne dedi eşiniz gideceksin tabi vs falan mı?
Evet gerekirse tek gideceksin demek ki ihtiyaçları varmış da söylemişler diyor. Birde benim annrmi ortaya atıyor onu da ihtiyacı olsa gidersin diyor. Ben onların istediği gibi hizmetçi gelin olamam dedim bu insanlık görevi vicdan meselesi diyor. Uzun zaman panik atak tedavisi geçirdim ve 1 yılı aşkın süredir iyidim dün tekrar yaşadım hiçbirini affetmiyorum.
ben anneme tabi giderim çünkü onun kızıyımEvet gerekirse tek gideceksin demek ki ihtiyaçları varmış da söylemişler diyor. Birde benim annrmi ortaya atıyor onu da ihtiyacı olsa gidersin diyor. Ben onların istediği gibi hizmetçi gelin olamam dedim bu insanlık görevi vicdan meselesi diyor. Uzun zaman panik atak tedavisi geçirdim ve 1 yılı aşkın süredir iyidim dün tekrar yaşadım hiçbirini affetmiyorum.
Zor zamanlarında yanlarında olacağız senin ailen de olsa yaparız diyor. Gelirmisin demediler geleceksin dediler. İnsanlık böyle birşey diyor vicdansız oldum sayelerinde.Sakın bu konuda eşinize taviz vermeyin. Ne demek gidip bakacaksın. Oğlu gitsin baksın annesine. Sizi hizmetçi, hasta bakıcı olarak mı almışlar aileye. Ailecek terbiyesizler
allah size sabır versin , anasına düşkün erkek mpdlei ile naısl uğraşılır , bence bu tip şeyler uzmanlık ve profesyonellik istiyor . bizim veridğimiz öneriler de boş yaniZor zamanlarında yanlarında olacağız senin ailen de olsa yaparız diyor. Gelirmisin demediler geleceksin dediler. İnsanlık böyle birşey diyor vicdansız oldum sayelerinde.
Hiçte vicdansızlık değil. Bugüne kadar siz mi vardınız annesinin yanında da şimdi sizden hizmet bekliyorlar. Herkes baksın annesine.Zor zamanlarında yanlarında olacağız senin ailen de olsa yaparız diyor. Gelirmisin demediler geleceksin dediler. İnsanlık böyle birşey diyor vicdansız oldum sayelerinde.
Sizin babanız hasta olsa eşiniz tek gidip bakar mıymış? Kıyas böyle yapılır.Evet gerekirse tek gideceksin demek ki ihtiyaçları varmış da söylemişler diyor. Birde benim annrmi ortaya atıyor onu da ihtiyacı olsa gidersin diyor. Ben onların istediği gibi hizmetçi gelin olamam dedim bu insanlık görevi vicdan meselesi diyor. Uzun zaman panik atak tedavisi geçirdim ve 1 yılı aşkın süredir iyidim dün tekrar yaşadım hiçbirini affetmiyorum.
Hı hıı çok gördük böyle diyenleri. İki işine koşsun bakalım sizin ailenizin, o anası nasıl homurdanıyor, bunlar da damat bulmuş hazır, ben oğlanı bunlara doğurmuşum diye. Bu kadar çok bilmesinler, o kızları anasının gölgesinden çıkıp kaynanasına bi gitsin, siz de elbet gidersiniz kaynanaya.Zor zamanlarında yanlarında olacağız senin ailen de olsa yaparız diyor. Gelirmisin demediler geleceksin dediler. İnsanlık böyle birşey diyor vicdansız oldum sayelerinde.
Aynı şeyi söyledim babamın başına birşey gelse kardeşimi mi ister yoksa seni mi dedim ben giderim yaparım diyor. Onların derdini biliyorum test falan da bahane ben istemeyince çevirdiler daha nişanlıyken yanımıza gel gelin aldık bize bak diyorlardı gülerek ama içten içe de ciddileşti demek ki .Sizin babanız hasta olsa eşiniz tek gidip bakar mıymış? Kıyas böyle yapılır.
Anne, baba, kardeşin ciddi hastalıklarında eşler birbirine destek olmalı bence ama sizin meseleniz böyle birşey değil destek kısmı sadece sizden bekleneceği için.
Oğlu 2 getir götür yapsa o anasının homurtusundan durulmayacak, o kaynana sence oğlunu üzdürür mü ahahahSizin babanız hasta olsa eşiniz tek gidip bakar mıymış? Kıyas böyle yapılır.
Anne, baba, kardeşin ciddi hastalıklarında eşler birbirine destek olmalı bence ama sizin meseleniz böyle birşey değil destek kısmı sadece sizden bekleneceği için.
Benim kvdem de laf sokar istediğini söyler üzülünce ay ben seni denemek için dedim derdi saygımdan susardım iyice artınca karşılığını vermeye başlayıp evimi herşeyimi ayırıp iki yılda görüşmeyince şimdi” kızım “diyorAynı şeyi söyledim babamın başına birşey gelse kardeşimi mi ister yoksa seni mi dedim ben giderim yaparım diyor. Onların derdini biliyorum test falan da bahane ben istemeyince çevirdiler daha nişanlıyken yanımıza gel gelin aldık bize bak diyorlardı gülerek ama içten içe de ciddileşti demek ki .
Sen iyi olduğun sürece iyi. Ben de bugüne kadar iyi diyordum ama yaşadığım ufak bir olaydan sonra koydum mesafeyiBu kv ler nezaketen anne diyoruz diye gerçekten bize emek verip büyüttüler falan mı sanıyorlar 1 aylık geline bana bak demek çok saçma zaman geçer ilişkiler kurulur zaten içinizde ki merhamet le bakarsınız da böylesi çok saçma ama en azından kadının karakterini anlamış oldunuz demek ki aranıza büyük bir mesafe koyacaksınız eşinizin ne düşündüğü önemli değil meraklıysa gitsin kendi baksın zaten bu yükümlülük onun bundan sonrası için size gerekli duruşu göstermiş oldular görümceye de dikkat sağlıklı aile ilişkisi istemiyorlar kaos istiyorlar buna fırsat vermeyin
En başında yapılması lazımmış aslında ben bunu akıl edemeyecek yaşta evlendirildim maaş kartım bile onda dururdu bana harçlık verirdi eşimin kartı da ondaydıSen iyi olduğun sürece iyi. Ben de bugüne kadar iyi diyordum ama yaşadığım ufak bir olaydan sonra koydum mesafeyi
Belediye baksın sana de ahahahEn başında yapılması lazımmış aslında ben bunu akıl edemeyecek yaşta evlendirildim maaş kartım bile onda dururdu bana harçlık verirdi eşimin kartı da ondaydıne malmışım buna rağmen hergün ağlatıp üzerdi ayak tırnağıma kadar hakaret etmiştir sanırım şimdi kızı olduğu halde bana bakarsa bitter bakar kendi çocuklarımdan çok güveniyorum torunlarımda ona benziyor çok şanslıyım diyor
hala mal hisssettiyor bana kendimi illa bi ipler kopacak işte
Benimki direk birşey demiyor kızları üstünden yürütüyor öyle olunca eşim kondurmuyor şimdiye kadar tek kelime etmemiş ama alttan alttan yaptığı şeyleri biliyorumBenim kvdem de laf sokar istediğini söyler üzülünce ay ben seni denemek için dedim derdi saygımdan susardım iyice artınca karşılığını vermeye başlayıp evimi herşeyimi ayırıp iki yılda görüşmeyince şimdi” kızım “diyor