• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni istemiyor

Ezgi332333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
88
24
88
30
merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??

Valla zor bir durum helede ortada bir sebep yokken seni istememeleri olayı daha zor hale getirir.
Sen ve ailende farkında evliliklerdeki aile faktörünün kii gerçekten önemli...
Şuan için ya aynen sesinizi çıkarmadan devam edeceksiniz ya da bir dakika yaa hayırdır problem nedir çözelim artık şu işi diyeceksiniz. İuan için ortada söz yok nişan yok şuhalde bile istemem diye diretiyorlarsa ilerisi pek aydınlık değil zannımca. :KK43:

Valla zor bir durum helede ortada nir sebep yokken seni istememeleri olayı daha zor hale getirir.
Sen ve ailende farkında evliliklerdeki aile faktörünün gerçekten önemli...
Şuan için ya aynen sesnizi çıkaröadan devam edeceksiniz ya da br dakika yaa hayırdır problem nedir çözelim artık şu işi dyeceksiniz. İuan için ortada söz yok nişan yok şuhalde bile istemem diye diretiyorlarsa ilerisi pek aydınlık değil zannımca. :KK43:

Sorun çözülebilecek insan değiller ki. Kaç kere denedik. Beni sevmeme nedenleri o kadar boş ki. Ben her zaman yapıcı bi insanımdır ama işlemiyo annesine

Kaç yasindasin ? Sevgilin kaç yaşında ? İşiniz gucunuz var mı ? Sevgilinin ailesinin sunduğu mantıksız sebepler neymiş ? Eğer yeterli şartlar olustuysa,her sey olmasi gerektigi gibiyse cephe alinması cok sacma. Bana sanki biseyler var ama siz gormezden geliyormussunuz gibi geldi. Ve bence bu iş olmayacak. Biraz düşün.

Hangi erkek annesi oğlu evlenirken sorun yaratmamıştır ki? Sende onu isteme :)
Şaka tabi sen görmezden duymazdan gel kıskanıyor diye öyle yapıyor. Bende çok sorun yaşadım. Anneler gününü kutlamak için arardım telefonlarımı açmazdı. Sebep de yoktu ortada.
Ve daha neler neler ne hakaretler. Evimizden çeyiz alınacağı gün ortalığı karıştırdı annem evden kovdu. Bana sinsi kötü niyetli demiş. Allahından bulsun valla şimdi de gözümüzün içine bakıyor gidelim gelelim diye ayda 1 anca gidiyorum. Önemli olan eşin bu duruma ne diyor tepkisi nedir? Sen mesafeni korursan problem olacağını zannetmiyorum ve kiminle evlenirsen evlen bu süreçte mutlaka sorun yaşayacaksın.

Sorun çözülebilecek insan değiller ki. Kaç kere denedik. Beni sevmeme nedenleri o kadar boş ki. Ben her zaman yapıcı bi insanımdır ama işlemiyo annesine
Bu durumda en büyük sorumluluk sevgilinize düşüyor tabi biryerden sonra o da arada kalmaktan yorulacak ve size sarmaya başlayacak yani bunlar büyük olasılık...
Veya siz ayağınızı direyeceksiniz sizi sevmelerine gerek yok ama herkes saygısını korumak zorunda diye düşünüyorum aile ilişkilerinde. Tavrınızı belirtmeniz belki yardımcı olacaktır karşılıklı görüşünce...

Hangi erkek annesi oğlu evlenirken sorun yaratmamıştır ki? Sende onu isteme :)
Şaka tabi sen görmezden duymazdan gel kıskanıyor diye öyle yapıyor. Bende çok sorun yaşadım. Anneler gününü kutlamak için arardım telefonlarımı açmazdı. Sebep de yoktu ortada.
Ve daha neler neler ne hakaretler. Evimizden çeyiz alınacağı gün ortalığı karıştırdı annem evden kovdu. Bana sinsi kötü niyetli demiş. Allahından bulsun valla şimdi de gözümüzün içine bakıyor gidelim gelelim diye ayda 1 anca gidiyorum. Önemli olan eşin bu duruma ne diyor tepkisi nedir? Sen mesafeni korursan problem olacağını zannetmiyorum ve kiminle evlenirsen evlen bu süreçte mutlaka sorun yaşayacaksın.

İşte okadar önyargılılar ki. Benim ortada bir suçum yokken. Kendi oğluyla tartşınca bile suç bana kalıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz desene:( mesafe koyuncada soğuk bizi beyenmiyo diyolar. Ne yapıcagımı şaşırdım. Sevgilim bana hiç bir şey demiyor bana hep hak veriyor

valla biz güle oynaya istendik evlendık etmediği kalmadı
birde istemeden evlensek neler olurdu düşünemiyorum bile ,

benım tavsiye olabildiğince geri çek kendini , direk olmaz bu iş deme ya annen ya ben , annen istemezse olmaz bu is deme ama öyle davran ,
seni çok istiyorsa annesiyle konuşur , yoksa bu çektiklerin fragman film düğünden sonra ,

şimdiki sevgilin zaten düğünden sonra anneci oacak bari şmididen ayarını bilsin .

Ama çok seviyorum sevgilim 4 yıl az değil kaynana dedim bilerek çünkü o tam bir kaynana
Sevgide bir yere kadar eğer karşımda beni istemeyen bir kayınvalide/kayınpeder varsa karşımda ki kişi ile asla evlenmem annen çok doğruyu söylüyor sadece eşinle evlenmiyorsun birbirinizin ailesi ilede evleniyorsunuz evlendikten sonra sana kötülük yapmacağı ne malum yuvanı yıkmak için elinden geleni yapacak belkide ha şimdi şöyle dersin çok uzak otururum ama bir telefona bakar yuva bozmak.

Bu durumda en büyük sorumluluk sevgilinize düşüyor tabi biryerden sonra o da arada kalmaktan yorulacak ve size sarmaya başlayacak yani bunlar büyük olasılık...
Veya siz ayağınızı direyeceksiniz sizi sevmelerine gerek yok ama herkes saygısını korumak zorunda diye düşünüyorum aile ilişkilerinde. Tavrınızı belirtmeniz belki yardımcı olacaktır karşılıklı görüşünce...

Bende bundan korkuyorum. Kötüde olsa iyide olsa annesi. Zaman geçince acaba sorun yaşarmıyız o derdim. Benim annemin sevgisi babamın sevgisi bana yeter. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama işler hakarete kadar gidiyor:( sevgilim artık kavga etmekten yoruldu annesiyle

İşte okadar önyargılılar ki. Benim ortada bir suçum yokken. Kendi oğluyla tartşınca bile suç bana kalıyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz desene:KK43: mesafe koyuncada soğuk bizi beyenmiyo diyolar. Ne yapıcagımı şaşırdım. Sevgilim bana hiç bir şey demiyor bana hep hak veriyor

Evet beğenmiyorum olursun işte :) takma şimdiden kafana bunları. İlk zamanlar bende üzülürdüm ama şuan benim hakkımda birşey söylerse sinek vızıltısı bile daha can sıkıcı oluyor. Birşey yapmana gerek yok ki. Benim görümcem ona iyi davrandığım halde bile hala çirkeflik yapma peşinde. Değişmez onlar öyle kalır. Sen de yapmacık davranırsın,gittiğinde eşinle gider görür evine dönersin onun dışında muhattap olmazsın. Kv den annelik bekleme.

Sevgide bir yere kadar eğer karşımda beni istemeyen bir kayınvalide/kayınpeder varsa karşımda ki kişi ile asla evlenmem annen çok doğruyu söylüyor sadece eşinle evlenmiyorsun birbirinizin ailesi ilede evleniyorsunuz evlendikten sonra sana kötülük yapmacağı ne malum yuvanı yıkmak için elinden geleni yapacak belkide ha şimdi şöyle dersin çok uzak otururum ama bir telefona bakar yuva bozmak.

Benim korkum bu işte:( olacaklardan korkuyorum. Çünkü 4 yıldır az çok tanıdım

Çok kez düşündük. Sevgimizden vazgeçicek kadar. Unutucak kadar hatta ayrıldıkk. Ama yapamadık :(

Kiminki seviyor ki evlenmeden once sevenler evlendikten sonra da sevmiyor sizin ki biraz erken olmus sadece:KK53:

Bunun ıkı katı fazlasıyla karsılasma ıhtımalln o kadar yuksek kı... telefonda sesını sana bıle bıle duyurmaya calısan kadından kork. Esımle gorucu usulu tanıstık ama ılk gordugumden berı sevmeye basladım. aılemden herkes kvnın ve dıgerlerının cekılmez oldugunu vazgecmemı soyledıler. Dırettım salak gıbı ılla bu olacak yoksa evlenmem dıye. daha 2 haftalık nısanlıyken esıme duydugum sevgımı bogazıma tıktılar. Yutsam yutamıyorum, afedersın kussam kusamıyorum. Esım ıyı dıyorum onlara gore, harıka bı kızım var ama bazen dıyorum kı neyıne guvenıp bunların ıcıne gırdın?

Sen kendıne guvenıyo musun? Cunku ıclerıne gırmeden sevgılının ıctersen cok pardon yırtık donunu dahı gorsen tanımıs sayma kendını. Ona gore dusun

Back
X