- 3 Kasım 2017
- 88
- 24
- 88
- 30
- Konu Sahibi Ezgi332333
merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??