• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni istemiyor

Ailesinin seni sevmesi istemesiuzun vaadede mutlu olmak istiyorsan mecburi. Daha henuz sevgiliyken bile nekadar sorun yasiyosun, huzursuzsun, bak ortada. Yarin oburgun bu katlanir, sen kinlenirsin, esini doldururlar. Bugun etkileyemez annesi ama emin ol bir gun etkileyecektir.

Annen hakli. Anne sozu dinle derim ben. Baskasinida seversin, ask acisini bukadar buyutme.

Benim ilk aşık olduğum adam. Ayrıca ayrılmayı denedik ama başaramadık 1 ay sonra barıştık. Zaten o bir ay içinde bile arıyodu. Lafta ayrılık :/ daha çok olmadı söyleyeli sevgilime olmuyucak galiba ayrılalım diye . Ama o istemiyor. Olucak diyo. Ortada bi sebep yokken böyle olmasına izin vermem diyo. Bende bıktım onlardan kurtulmak istiyorum. Seninle mutluyum diyo

Erkek arkadasinizin annesi oglu icin baska bir kiz düsündügü icin böyle yapiyor olmasin, nedense ilk aklima bu geldi benim.

Konu açtığımda da yazdım ya. Bizim telefonla konuştugumuzu bildiği halde arkadan sana kız bulucam diyor. Banada duyuruyor bilerek. Ahh ahh. Sonra sevgilim annesiyle biton kavga ediyo niye öyle dedin diye . Bu sefer ben yine ara bozucu oluyorum.

Benim ilk aşık olduğum adam. Ayrıca ayrılmayı denedik ama başaramadık 1 ay sonra barıştık. Zaten o bir ay içinde bile arıyodu. Lafta ayrılık :/ daha çok olmadı söyleyeli sevgilime olmuyucak galiba ayrılalım diye . Ama o istemiyor. Olucak diyo. Ortada bi sebep yokken böyle olmasına izin vermem diyo. Bende bıktım onlardan kurtulmak istiyorum. Seninle mutluyum diyo

hakkinizda hayirlisi olsun. yarin oburgun 'bohca yapmadi', sonra 'dugun masraflari ev masraflarini bize yikti borca girdik', ardindan 'dugunde takilan takilari geri aldi' tarzinda konularla donmezsin insallah tatlim. nebilim, ben sevilmek isterim ailesi tarafindan. ailesi istemediginde er yada gec kabak senin basina patliyo.

hakkinizda hayirlisi olsun. yarin oburgun 'bohca yapmadi', sonra 'dugun masraflari ev masraflarini bize yikti borca girdik', ardindan 'dugunde takilan takilari geri aldi' tarzinda konularla donmezsin insallah tatlim. nebilim, ben sevilmek isterim ailesi tarafindan. ailesi istemediginde er yada gec kabak senin basina patliyo.

Sorunum bu işte herşey benim başıma patlıyor. Allah yardım etsin bana:(

Ben 21 sevgilim 25. Gelecek martta 22 ye giricem. Ben hasta danışmanıyım. Sevgilim muhasebeci. Gayet işimiz gücümüz var konular bunlar değil. Geziyormuşum. Ki haftada bir annemle çıkıyorum. Arkadasımla bile çıksam. 7 den önce evde olurum. Oğluyla buluşuyorum diye kızıyor. Konuşuyoruz diye kızıyor. Benimle kendi odasında konusuyor. Ama rahatsız oluyolarmış. Bunlarrr. Biz çok kez konuştuk acaba ne diye ama yok. İstemiyolar işte
Evet dediginiz gibi is guc sahibi insanlarsiniz. Ben yasiniz kucuk sanmistim ama yok artik yavas yavas olmasi lazim. Yalniz kadinin gezdiginizden nasil haberi oluyor ? Ben buna takıldım. Konuşmanızi filanda kıskanıyodur muhtemelen. Böyle psikopat düşünceli kaynanalar var malesef.

Evet dediginiz gibi is guc sahibi insanlarsiniz. Ben yasiniz kucuk sanmistim ama yok artik yavas yavas olmasi lazim. Yalniz kadinin gezdiginizden nasil haberi oluyor ? Ben buna takıldım. Konuşmanızi filanda kıskanıyodur muhtemelen. Böyle psikopat düşünceli kaynanalar var malesef.

Beni instagramdan takip ediyordu. Ordan biliyo gezdiğimi. Bende eklediğinde galiba artık bana ılımlı yaklaşıyor diye sevinmiştim. Ama bahane aramak için eklemiş tabi :/

merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Zannetmeki tanıyınca seni sever. Sen şimdi bana bir şans verse sevecek diye düşünüyorsun belki ama olsa olsa en fazla oğlunu kaybetmemek için kabul etmiş gibi yapar.

Zannetmeki tanıyınca seni sever. Sen şimdi bana bir şans verse sevecek diye düşünüyorsun belki ama olsa olsa en fazla oğlunu kaybetmemek için kabul etmiş gibi yapar.

Ben artık ondan bişey beklemiyorum. Sadece birlikteliğimize saygı duysun yeter. Kabul de etmesin. Ama ilerde isteme söz nişan düğün olurken. Ortalık karıştırmasın. Onu istiyorum sadece saygı :(

Halbuki bizim kaynanalar bizleri çok seviyor. İlk defa böyle bişey duyuyorum. Şaşkınım:)) yalnız anneniz haksız da sayılmaz. Sevgimiz her şeyi aşar desen de evlendikten sonra değişen çok erkek varmış.

Halbuki bizim kaynanalar bizleri çok seviyor. İlk defa böyle bişey duyuyorum. Şaşkınım:)) yalnız anneniz haksız da sayılmaz. Sevgimiz her şeyi aşar desen de evlendikten sonra değişen çok erkek varmış.

Değişiceğini sanmıyorum. Annesi aramızı bozmaya çalışır diye korkuyorum

Bir kv için aşkından vazgeçme nasıl olsa hiçbir kv gelinini sevmiyor.sen aşkından vazgeçtiğinle kalacaksın tabi kocan olacak kişi her daim arkanda duracaksa vazgeçme

Benim tek tavsiyem evlenirken veya evlendikten sonra detaylara takılma. Başka bir arkadaşın dediği gibi bohça yapmadı yardım etmedi gibi. mümkün olduğunca her şeyi ama her şeyi evleneceğin adamla beraber göğüs gerin. Evi de tabi mümkün olduğunca uzak bir yerde tutman.Bide her zaman evleneceğin adamın ailesine karşı kibar ve seviyeli olmalısın. Seviyeden kastım suratsızlık değil, onlara sana karşı kullanacakları kozlar verme, ne biliyim herhangi bir sorununu anlatma, rehavete kapılıp gıybet yapma :))Tabi ki gülersin eğlenirsin, ama seviye her zaman önemlidir.Yani kısacası burada paylaştığın bu can sıkıcı durumu onlara hissettirirsen, kaybedersin. Tek yapman gereken çok güçlü bir kadın imajı çizmen, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var kimseye muhtaç değilsin ailen de var ve anladığım kadarıyla her zaman yanındalar, o zaman zekanı konuştur kendine güven ve bırak onlar senin peşinden koşsun.

Yaşlarınız kaç? Sevgilinizin yaşı küçükse belki yaşına ithafen bi tepki koyuyordur sevgilinizin annesi. Kayınvalidem demişsiniz mesela. O bunu diyememeniz adına önlem alıyordur belki. Henüz ortada bir şey yokken yüz göz olmak istemiyordur. Mutlaka bir sebep olması lazım.

Yaşlarınız kaç? Sevgilinizin yaşı küçükse belki yaşına ithafen bi tepki koyuyordur sevgilinizin annesi. Kayınvalidem demişsiniz mesela. O bunu diyememeniz adına önlem alıyordur belki. Henüz ortada bir şey yokken yüz göz olmak istemiyordur. Mutlaka bir sebep olması lazım.

25 sevgilim ben 22. Sebebini soruyorum. Çok geziyomuşum. Gece oğluyla konusuyomusum rahatsız oluyolarmış. Elektirk faturasını onlar ödüyomuş. Falan filan

Benim tek tavsiyem evlenirken veya evlendikten sonra detaylara takılma. Başka bir arkadaşın dediği gibi bohça yapmadı yardım etmedi gibi. mümkün olduğunca her şeyi ama her şeyi evleneceğin adamla beraber göğüs gerin. Evi de tabi mümkün olduğunca uzak bir yerde tutman.Bide her zaman evleneceğin adamın ailesine karşı kibar ve seviyeli olmalısın. Seviyeden kastım suratsızlık değil, onlara sana karşı kullanacakları kozlar verme, ne biliyim herhangi bir sorununu anlatma, rehavete kapılıp gıybet yapma :))Tabi ki gülersin eğlenirsin, ama seviye her zaman önemlidir.Yani kısacası burada paylaştığın bu can sıkıcı durumu onlara hissettirirsen, kaybedersin. Tek yapman gereken çok güçlü bir kadın imajı çizmen, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var kimseye muhtaç değilsin ailen de var ve anladığım kadarıyla her zaman yanındalar, o zaman zekanı konuştur kendine güven ve bırak onlar senin peşinden koşsun.

Bende öyle yapmya çalışıyorum. Sonuçta aramızda daha ciddi bişey yok ben sadece oğullarıyla iletişim halinde olup kendi mutluluğumuzla. Evleniceğimiz günü beklemek hazırlanmak istiyorum. Onlarla hiç bir şekilde mıç mıç olmuyorm. Yanlış anlarlar diye. Zamanını bekliyorum zaten söz veya nişanda illaki irtibat halinde oluyosun. Ama konuşmasam mesafeli saygılı davransam bile olmuyor. Bizi beğenmiyo diyolar. Birlikte yaşamk istemiyorum kendi yuvamı istiyorum bunu söylüyorum. Beni istemiyo diyo oğluna. Halbuki ben kendi çekirdek ailemi istiyorum ben eşim bebeğim. Ama o benimle oturmak istemiyo. Benimle otursun diyo.

Bir kv için aşkından vazgeçme nasıl olsa hiçbir kv gelinini sevmiyor.sen aşkından vazgeçtiğinle kalacaksın tabi kocan olacak kişi her daim arkanda duracaksa vazgeçme

O hep arkamda. Bi çok kişi vazgeç diyo. Ama o ailesini değil beni savunuyo bu konuda 4 yıldır böyle. Vazgeçmyelim birbirimizden diyo. İnşallahjj bakalım :(

Back
X