• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni istemiyor

Evet beğenmiyorum olursun işte :) takma şimdiden kafana bunları. İlk zamanlar bende üzülürdüm ama şuan benim hakkımda birşey söylerse sinek vızıltısı bile daha can sıkıcı oluyor. Birşey yapmana gerek yok ki. Benim görümcem ona iyi davrandığım halde bile hala çirkeflik yapma peşinde. Değişmez onlar öyle kalır. Sen de yapmacık davranırsın,gittiğinde eşinle gider görür evine dönersin onun dışında muhattap olmazsın. Kv den annelik bekleme.

Aynen öyle işte hala çirkeflik peşindeler. Sevmiyorum seni diyor. İstemiyorum diyo. Ama bana bi sebepde söylemiyo. Düzgünce konuşuyorum. Bana yağ çekiyosun diyo. Allah büyük allaha havale ediyorum:(

Annen hakli canim. Evlendikten sonra da sevgilin annesinin etkisinde kalirsa hayat zindan olur sana. Simdiden mutsuz etmeye calisiyor. Sitlrf anne faktoru yuzunden kac kisiyi cikardim hayatimdan. Evlilik bu. Ayni hayati paylasacagin bi insan ayni zaman da ailesiyle de evleneceksin.

Ayyy bırak ya o kimmiş ki seni sevecek? Bide üstüne gidip niysni mı soruyorsun? Yapma bunu kendine insanlara kendini sevdirmeye çalışma.

Bunun ıkı katı fazlasıyla karsılasma ıhtımalln o kadar yuksek kı... telefonda sesını sana bıle bıle duyurmaya calısan kadından kork. Esımle gorucu usulu tanıstık ama ılk gordugumden berı sevmeye basladım. aılemden herkes kvnın ve dıgerlerının cekılmez oldugunu vazgecmemı soyledıler. Dırettım salak gıbı ılla bu olacak yoksa evlenmem dıye. daha 2 haftalık nısanlıyken esıme duydugum sevgımı bogazıma tıktılar. Yutsam yutamıyorum, afedersın kussam kusamıyorum. Esım ıyı dıyorum onlara gore, harıka bı kızım var ama bazen dıyorum kı neyıne guvenıp bunların ıcıne gırdın?

Sen kendıne guvenıyo musun? Cunku ıclerıne gırmeden sevgılının ıctersen cok pardon yırtık donunu dahı gorsen tanımıs sayma kendını. Ona gore dusun

İki katıyla karşılaşıcaz eminim. Ama yılmamaya çalışıyoruz. Okadar büyük bir sevgi var ki içimizde herşeye karşı geliyo. Ama evlilikten korkuyorum işte. Pazar günleri geziyoruz bir tek pazarımız var gezmek için. Ona bile karışıyo. Neden geziyoruz diye allah banada sanada sabır versin:(

Okadar seviyorum ki. Sevgimiz herşeyin üstesinden geliyor şimdilik. Hayatımıza sokmamaya çalışıyoruz. Ben gelecekten korkuyorum:KK43:
Valla ben senin yerinde olsam o topa hiç girmem sonunda çok üzülürsun. Annen doğru söylemiş Evet ailesiyle evleniyorsun. Hem evlendikten sonra sevgilinin de ailesinden taraf olmayacağı ne malum. Sevgi bir yere kadar canım. Sonra buraya konu açarsin kV kV kV kv die

Okadar seviyorum ki. Sevgimiz herşeyin üstesinden geliyor şimdilik. Hayatımıza sokmamaya çalışıyoruz. Ben gelecekten korkuyorum:KK43:
Valla ben senin yerinde olsam o topa hiç girmem sonunda çok üzülürsun. Annen doğru söylemiş Evet ailesiyle evleniyorsun. Hem evlendikten sonra sevgilinin de ailesinden taraf olmayacağı ne malum. Sevgi bir yere kadar canım. Sonra buraya konu açarsin kV kV kV kv die

4 yıldır olmadı. Olucağınıda sanmıyorum ama sonuçta annesi ya kötüde olsa. Bıkar diye korkuyorum bu durumlardan

4 yıldır olmadı. Olucağınıda sanmıyorum ama sonuçta annesi ya kötüde olsa. Bıkar diye korkuyorum bu durumlardan
Valla bende öyle sanıyordum ama malesef oluyorlar canım eşim le kp birbirine kurşun atmadiklarI kalır ama bn bir şey desem o benim babam anam der iyi düşün hem seni neden istemiyo illa ki vardır bi sebebi sevgilin biliyordur belki bide bu kadını Annenle babanla tanışacak bide işin bu tarafı var. Nisan söz düğün hep sorunlu olacak bunları iyice gözden geçir

Bir insanı aynı evin içine geçmeden tanıyamazsın sonuçta onun annesi senden öncede vardı evlendikten sonra annesini silmez sen birşey desen o benim annem der evlendikten sonra değişen erkek çok var yarın birgün evlilik için de ailesi ile aynı evde yaşamayı bile teklif ederse şaşırma derim.

Kaç yasindasin ? Sevgilin kaç yaşında ? İşiniz gucunuz var mı ? Sevgilinin ailesinin sunduğu mantıksız sebepler neymiş ? Eğer yeterli şartlar olustuysa,her sey olmasi gerektigi gibiyse cephe alinması cok sacma. Bana sanki biseyler var ama siz gormezden geliyormussunuz gibi geldi. Ve bence bu iş olmayacak. Biraz düşün.

Ben 21 sevgilim 25. Gelecek martta 22 ye giricem. Ben hasta danışmanıyım. Sevgilim muhasebeci. Gayet işimiz gücümüz var konular bunlar değil. Geziyormuşum. Ki haftada bir annemle çıkıyorum. Arkadasımla bile çıksam. 7 den önce evde olurum. Oğluyla buluşuyorum diye kızıyor. Konuşuyoruz diye kızıyor. Benimle kendi odasında konusuyor. Ama rahatsız oluyolarmış. Bunlarrr. Biz çok kez konuştuk acaba ne diye ama yok. İstemiyolar işte

Valla bende öyle sanıyordum ama malesef oluyorlar canım eşim le kp birbirine kurşun atmadiklarI kalır ama bn bir şey desem o benim babam anam der iyi düşün hem seni neden istemiyo illa ki vardır bi sebebi sevgilin biliyordur belki bide bu kadını Annenle babanla tanışacak bide işin bu tarafı var. Nisan söz düğün hep sorunlu olacak bunları iyice gözden geçir

Geziyomuşum çok o sebebi. Oğluyla buluşmam. Telefona konuşmam bile sorun onlar için. Ben sevgilime oraya gitme diyorum mesela arkadan bana laf atıyor. O kim sana karışıyo diye. Benim 4 yıllık sevgilim ortada bi emek var karşılıklı. Ben ona karışamazmışım

Bir insanı aynı evin içine geçmeden tanıyamazsın sonuçta onun annesi senden öncede vardı evlendikten sonra annesini silmez sen birşey desen o benim annem der evlendikten sonra değişen erkek çok var yarın birgün evlilik için de ailesi ile aynı evde yaşamayı bile teklif ederse şaşırma derim.

Korkularım bunlar işte... ama ayrılamıyoruz çok seviyoruz. Sorunlarda çözülmüyor. Nasıl bir duruş sergiliyicem onu bilmiyorum:(

Geziyomuşum çok o sebebi. Oğluyla buluşmam. Telefona konuşmam bile sorun onlar için. Ben sevgilime oraya gitme diyorum mesela arkadan bana laf atıyor. O kim sana karışıyo diye. Benim 4 yıllık sevgilim ortada bi emek var karşılıklı. Ben ona karışamazmışım
Valla dediğim gibi kadın kendini belli etmiş zaten sen ben ona fazla gelirim diyorsan evlenin ne deyim umarım çok başın ağrımaz

Ailesinin seni sevmesi istemesiuzun vaadede mutlu olmak istiyorsan mecburi. Daha henuz sevgiliyken bile nekadar sorun yasiyosun, huzursuzsun, bak ortada. Yarin oburgun bu katlanir, sen kinlenirsin, esini doldururlar. Bugun etkileyemez annesi ama emin ol bir gun etkileyecektir.

Annen hakli. Anne sozu dinle derim ben. Baskasinida seversin, ask acisini bukadar buyutme.

Back
X