• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam beni istemiyor

25 sevgilim ben 22. Sebebini soruyorum. Çok geziyomuşum. Gece oğluyla konusuyomusum rahatsız oluyolarmış. Elektirk faturasını onlar ödüyomuş. Falan filan
Sevgiliniz çalışıyor mu? Elektrik faturası ne alakaymış? Işık yanmadan konuşsa sevecekler mi sizi? Gezen biri evlenemiyor mu? Çok geçersiz sebepler.

Sevgiliniz çalışıyor mu? Elektrik faturası ne alakaymış? Işık yanmadan konuşsa sevecekler mi sizi? Gezen biri evlenemiyor mu? Çok geçersiz sebepler.

Çalışıyo işi gayet de iyi. Ben rahatsız ediyomuşum. Gece konuşurken ışığı yakıyor. Saçma saçma sebepler işte. Çok geziyomuşum. Halbuki dışarı bir annem iki sevgilimle çıkarım. Pazar günleri oğluyla geziyorum sorun oluyor. Allahııım:( ben kime ne dedim başıma geldi. Hayatta büyük konuşmam. Kimseye bahane vermem. Basıma gelir diye korkarım. İmtihan heralde bu bana :D

Sevmezler olurda evlemirsen ölmeye yakın Allah razı olsun senden diye gider bu tipler

Denemissiniz konusmus erkek arkadssin ama olmayan birseyi zorlamanin anlami yok

Daha simdiden seni istemeyen insan evlenseni bile sana daha kotu davranir ve inan bana o ssevgilinin annesi sense el kizi olursun yeri gelince onu atamam olur ama seni atabilir aman canim yasin kac bilmiyorum ama uzak dur seni seven seni isteyen insanlarin arasinda ol

Çalışıyo işi gayet de iyi. Ben rahatsız ediyomuşum. Gece konuşurken ışığı yakıyor. Saçma saçma sebepler işte. Çok geziyomuşum. Halbuki dışarı bir annem iki sevgilimle çıkarım. Pazar günleri oğluyla geziyorum sorun oluyor. Allahııım:KK43: ben kime ne dedim başıma geldi. Hayatta büyük konuşmam. Kimseye bahane vermem. Basıma gelir diye korkarım. İmtihan heralde bu bana :KK70:
velev ki çok geziyorsun, ona ne?
anne babana vereceğin hesabı ona vermek zorunda değilsin.
annen haklı. aileyle de evleniliyor.
sanane abla tavsiyesi;
isteme söz vb. durumlarda çirkeflik terbiyesizlik yaparsa, ne sen ne ailen asla alttan almayın. yoksa size her türlü pisliği yapar, altında ezilirsiniz.
böyle özel günlerde yaşanan çirkinlikler unutulmuyor ve mutsuz ediyor.
daha bunun gebeliği lohusalığı torun baskısı vs var.
düşünsene en güzel günlerin bir kadın yüzünden berbat geçecek.
eşine de güvenemezsin. çünkü daha şimdiden başa çıkamıyor.. evlenince de başa çıkamayacak. sürekli sana idare et diyecek. ne kadar idare edeceksin, katlanacaksın mesela. 3 yıl 23 yıl.

sinirlerim güçlüdür, sinir hastası olmam dersen devam et.

Aynen öyle işte hala çirkeflik peşindeler. Sevmiyorum seni diyor. İstemiyorum diyo. Ama bana bi sebepde söylemiyo. Düzgünce konuşuyorum. Bana yağ çekiyosun diyo. Allah büyük allaha havale ediyorum:KK43:
Yahu sende de hata var.Acik açık sevmiyorum diyo insanlar sen hala düzgunce konuşuyorum diyosun.
Muhatap olmayacaksin büyük hata etmişsin zaten tanismakla kendini niye küçültüyorsun?Annen baban duysa ne çok üzülür bunun için mi büyütüp bu yasa getirdiler ?
Yok vazgeçmiyorum diyorsan da o kadın yok gibi davran madem.
Mesela evde konuşma telefonla dışarda konuşsun sevgilin gerekirse mail at ama konuşma yani.
Sevgilinlede konuş sana annesiyle ilgili konu açmasin dengeyi kuracak olan sevgilin yansitmasin sana .

Sorun çözülebilecek insan değiller ki. Kaç kere denedik. Beni sevmeme nedenleri o kadar boş ki. Ben her zaman yapıcı bi insanımdır ama işlemiyo annesine
Evlenince nerde oturacaksınız mesela yakında olmasın kaynanana. Aranızda problem olsa seni savunabilecek mi? ( bazı erkekler laf söyletmez) Bunları baştan konuş .
Bu sebepten ayrılma. Başkasıyla nişanlansan bu kezde onun ailesiyle bazı sorunların olcak. Sorunsuz gelin kaynana ilişkisi çok nadir oda uzak olanlardr. Bunları kafana takmadan ilişkinin tadını çıkar. Herkesin yaşadığı şeyler..

Bu iş olmaz bence de... deli divane aşık değilsem uğraşamazdım kaynana aday kaprisi ile... erkek arkadaşın sana yansıtmamalı imiş. Valla benim eşime annesi bana duyurmak için laf söyleyecek , gerçekten zor. Benden çekinmese eşimden çekinir. Benim ailem de eşimi üzecek tek kelime edemez.

Yani o kaynana adayı rahat rahat ben bu kızı istemem diyebiliyor yada ima edebiliyorsa kaynananı değil ama eş adayını sorgula derim. Ezdirir seni , hiç gerek yok

Buraya yazan cogu genc kiza sunu soylemek istiyorum biraz aklinizi kullanin. Kiymetinizi bilin. Genc kizlarsiniz neden kendinizi boyle degersiz hissetmenize sebep olacak kisileri omur boyu hayatinizin bi parcasi olarak gormeyi goze aliyosunuz anlayamiyorum.

Denemissiniz konusmus erkek arkadssin ama olmayan birseyi zorlamanin anlami yok

Daha simdiden seni istemeyen insan evlenseni bile sana daha kotu davranir ve inan bana o ssevgilinin annesi sense el kizi olursun yeri gelince onu atamam olur ama seni atabilir aman canim yasin kac bilmiyorum ama uzak dur seni seven seni isteyen insanlarin arasinda ol

Çok doğru diyosun yaşım 22. Evlenmemize daha var ve ben çok seviyorum sevgilimi. Tek korkum ilerde evlenince sorun çıkarması. Aynı şekilde nişanda sözde falanda:(

velev ki çok geziyorsun, ona ne?
anne babana vereceğin hesabı ona vermek zorunda değilsin.
annen haklı. aileyle de evleniliyor.
sanane abla tavsiyesi;
isteme söz vb. durumlarda çirkeflik terbiyesizlik yaparsa, ne sen ne ailen asla alttan almayın. yoksa size her türlü pisliği yapar, altında ezilirsiniz.
böyle özel günlerde yaşanan çirkinlikler unutulmuyor ve mutsuz ediyor.
daha bunun gebeliği lohusalığı torun baskısı vs var.
düşünsene en güzel günlerin bir kadın yüzünden berbat geçecek.
eşine de güvenemezsin. çünkü daha şimdiden başa çıkamıyor.. evlenince de başa çıkamayacak. sürekli sana idare et diyecek. ne kadar idare edeceksin, katlanacaksın mesela. 3 yıl 23 yıl.

sinirlerim güçlüdür, sinir hastası olmam dersen devam et.

Evet hep idare ediyorum :( daha şimdiden bu kadar sıkıntılıyım. İlerde nolucak allah bilir

Evlenırsen ya mutsuz bı hayat yasarsın Yada Sonu bosanma olur sevgılınde degısıcek evlenınce bakma sımdı sana hak verdıgıne benım evlendıgım aılenın diğer gelını ıstenmemıs en basından sevıyolar dıye tamam demısler kocaman cocukları var hala dıslanıyor bana yapılanla ona yapılan arasında daglar kadar fark var bı ortamda bıle akraba ıcınde ben esımle gıdınce bıze hızmet edıyolar dıger gelını sallıyan yok mutfakdan cıkamıyo istenmıyorsan durum degısıcek dıye kendını kandırma aılenı bıle uzucekler emın ol kendını dusunmuyorsan aılenı düşün sevgı ask bıryere kadar

Yahu sende de hata var.Acik açık sevmiyorum diyo insanlar sen hala düzgunce konuşuyorum diyosun.
Muhatap olmayacaksin büyük hata etmişsin zaten tanismakla kendini niye küçültüyorsun?Annen baban duysa ne çok üzülür bunun için mi büyütüp bu yasa getirdiler ?
Yok vazgeçmiyorum diyorsan da o kadın yok gibi davran madem.
Mesela evde konuşma telefonla dışarda konuşsun sevgilin gerekirse mail at ama konuşma yani.
Sevgilinlede konuş sana annesiyle ilgili konu açmasin dengeyi kuracak olan sevgilin yansitmasin sana .[/QUOT

Artık hiç yok gibi davranıyoruz zaten. Yoksa ikimiz de işin içinden çıkamıyoruz. :(

Bu iş olmaz bence de... deli divane aşık değilsem uğraşamazdım kaynana aday kaprisi ile... erkek arkadaşın sana yansıtmamalı imiş. Valla benim eşime annesi bana duyurmak için laf söyleyecek , gerçekten zor. Benden çekinmese eşimden çekinir. Benim ailem de eşimi üzecek tek kelime edemez.

Yani o kaynana adayı rahat rahat ben bu kızı istemem diyebiliyor yada ima edebiliyorsa kaynananı değil ama eş adayını sorgula derim. Ezdirir seni , hiç gerek yok

Çekinmiyolar işte. Yeri geldi en kötü kavgalarını etti yeti geldi mantıklı konustu. Sevgilim de artık diyorki ezgi beni bile saymıyolar artık düşün. Nasıl insanlar bilmiyorum. Sana böyle yapmalarına hiç engel olamıyorum diyo. Beni saysalar benden çekinseler yapamazlar diyo ama yok diyo.

Evet hep idare ediyorum :KK43: daha şimdiden bu kadar sıkıntılıyım. İlerde nolucak allah bilir
ne olacağını biliyorsun, çünkü şu anda onu yaşıyorsun.
evlenince kimse değişmiyor.
aksine bile bile evlendin oluyor.

Evlenırsen ya mutsuz bı hayat yasarsın Yada Sonu bosanma olur sevgılınde degısıcek evlenınce bakma sımdı sana hak verdıgıne benım evlendıgım aılenın diğer gelını ıstenmemıs en basından sevıyolar dıye tamam demısler kocaman cocukları var hala dıslanıyor bana yapılanla ona yapılan arasında daglar kadar fark var bı ortamda bıle akraba ıcınde ben esımle gıdınce bıze hızmet edıyolar dıger gelını sallıyan yok mutfakdan cıkamıyo istenmıyorsan durum degısıcek dıye kendını kandırma aılenı bıle uzucekler emın ol kendını dusunmuyorsan aılenı düşün sevgı ask bıryere kadar

O dediğin bayan gibi beni kimse ezemez allaha şükür ailem her zaman arkamda. Hele annemm. Onlar bunun farkında. Tek sıkıntım bir insan hiç bir kötülük yapmamasına rağmen o kişi tarafından neden sevilmez hadi sevmiyosun zorunda değilsin neden kötü davranır

Bence sevgilinizde biter bu olay. Annesine ben istiyorum evleneceğim ister kabul et ister etme derse kayınvalideciğiniz geri adım atabilir.

ne olacağını biliyorsun, çünkü şu anda onu yaşıyorsun.
evlenince kimse değişmiyor.
aksine bile bile evlendin oluyor.

Hayatta çok değişik insanlar var onu anladım. Ben hep eşimin annesiyle aramızda anne kız ilişkisi olsun isterdim. Çabaladım. Ama olmadı.

Bence sevgilinizde biter bu olay. Annesine ben istiyorum evleneceğim ister kabul et ister etme derse kayınvalideciğiniz geri adım atabilir.

Her zaman söylüyo bunu. Beni çok sevdiğini biliyolar. Ayrılmıcam evlenicem diye her zaman söylüyo. Beni bırakamıyo onlarda biliyo. Bu sefer oğluma naptı diyolar. Büyü yaptırdı diyolar. Ama kadın öyle değişik biri ki akıllanmıyo insan oğlunun mutluluğunu ister ama tam tersi bu insan

Back
X