kaynanam beni istemiyor

25 yaşında sevgilim ben 22. Hemen evlenicez demiyoruz ilişkimizi yaşamaya bile izin vermiyo.
Askerliğini yaptı geldi sevgilim çalışıyor güzel bir mesleği var
İkimizde karadenizliyiz. Mezhep farkıda yok
Ben doktor asistanıyım sevgilim muhasebe bürosunda çalışıyor. Gelirlerimiz aynı

Annesinin tek sıkıntısı benim yani ben olmam. Çok geziyomuşum. Oğluyla pazar günleri bulusuyomusum o bile sıkıntı. Tanısmaya gittiğimde çook önceden susamıştım heyecanlanmıştım bana su getirdi sevgilim ona bile laf yaptı . Yap yap diye
oğluşunu paylasamayan annelerden o zaman isin daha zor o zaman bilmiyorum biraz zamana birak izle bakalim sen elinden geldigince saygili davran en son konusursun bir hatammi oldu gibisinden neden boyle davraniyorsunuz bana de

Sevmesin istemesin. Sadece saygı duysun evliliğimize. Ama öyle yapmıcak işte
benim kv de de beni istemiyordu.
eşim sana laf düşmez, ben evleneceğim deyip annesini susturdu.

amma velakin, evlendik. anasının sözünden çıkmaz oldu. her günümüz tartışmayla geçti. annesi ne derse o doğru oldu.
1. ayın sonunda boşanma kararı aldım. eşim ciddi olduğumu görünce, annesine tavır aldı.
sonuç, 13 yıllık evlilik, akrabalarla dünürlerle küslük.
düğünde, bayramda insan akrabalarla beraber "aile" olmayı arıyor.

Annen hakli. Kv de gelini sevmeyince ömrü billah sevmiyor. Ve hayati burnundan getiriyor. Bugun seni seven sevdiceginde evlenince anasini bacisini tutuyor. Sen de sap gibi kaliyor ustune depresyona giriyor hayati kendine zindan ediyorsun.

Suan hayaller toz pembe evlenince önce gri sonra da siyaha donuyor o hayaller.

Korkularım bunlar işte... ama ayrılamıyoruz çok seviyoruz. Sorunlarda çözülmüyor. Nasıl bir duruş sergiliyicem onu bilmiyorum:KK43:
Anladım birde şuna dikkat et derim sevgilin sanırım annesinin ne anlattığnı sana anlatıyor galiba ben öyle hissettim eğer öyleyse bu evlenincede devam eder senin anlattıklarını ona onun anlattıklarını sana anlatırsa o evde huzur olmaz.

oğluşunu paylasamayan annelerden o zaman isin daha zor o zaman bilmiyorum biraz zamana birak izle bakalim sen elinden geldigince saygili davran en son konusursun bir hatammi oldu gibisinden neden boyle davraniyorsunuz bana de

Öyle yapıyorum zaten saygımı bozmuyorum :/

benim kv de de beni istemiyordu.
eşim sana laf düşmez, ben evleneceğim deyip annesini susturdu.

amma velakin, evlendik. anasının sözünden çıkmaz oldu. her günümüz tartışmayla geçti. annesi ne derse o doğru oldu.
1. ayın sonunda boşanma kararı aldım. eşim ciddi olduğumu görünce, annesine tavır aldı.
sonuç, 13 yıllık evlilik, akrabalarla dünürlerle küslük.
düğünde, bayramda insan akrabalarla beraber "aile" olmayı arıyor.

Bende kocaman bir aile olmak isterdim ama kendi bunu seçiyor. İşte korkularım ilerde eşimle aramın kötü olması :/

Anladım birde şuna dikkat et derim sevgilin sanırım annesinin ne anlattığnı sana anlatıyor galiba ben öyle hissettim eğer öyleyse bu evlenincede devam eder senin anlattıklarını ona onun anlattıklarını sana anlatırsa o evde huzur olmaz.

Hayır kesinlikle öyle bişey yapmaz. Geçen oğluyla kavga etti. Suçu bana attı. Bana bir sürü mesaj yolladı. Senin yüzünden diye. Ozaman söylediklerni anlattım ben. Yoksa kesinlikle lafımı etmez

Bende kocaman bir aile olmak isterdim ama kendi bunu seçiyor. İşte korkularım ilerde eşimle aramın kötü olması :/
sevgilini test et.
annesini eleştir.
asla evimize gelemez de mesela.
annen hasta olursa bakmam, sen her zaman ona gidemezsin gibi gibi.

bakalım sevgilin ne yapacak?

merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Adın "GELİN" senin daha ne olsun. Sen birşey yapmasan da maalesef el kızı olduğun için istemiyor seni. Hiç sordun mu sevgiline annen başkasını mı istiyordu diye?

Ayrıca anneniz çok haklı aşk ta bir yere kadar evlenince bu zaman ki yaşadığının 50 kat fazlasını yaşayacaksın (inşaAllah yaşamazsın ) maalesef cicim ayları bitince gerçek hayat sandığımız gibi olmuyor :/

Çok kavga etti çok şeyler oldu. Evi bile terk ediyodu. Ama annesi sonuçta nereye kadar. Laf ettirmiyo hiç bir zaman. Ama annesi çok farklı bir kadın nasıl desem arsız biri. Ben istiyorum olucak laf söyleyemezsiniz diyo. Agırlıgını koyuyor. Ama onlar yine aynı.
Canım sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi nasıl kabul edersen.
Ağırlığını koyuyor, ama onlar yıne aynı demişsin ya, ağırlığını koysa aynı olamazlar kuzum.
Ben aynı şeyleri yaşamış, eşinin ailesinden hiç kimse olmadan nişan düğün yapmış ve yıllarca görüşmemiş biri olarak söylüyorum bunları, boşa konuşmuyorum yani canım.
Çok şeyler yaşadım, eşimin ailesi olmadan düğünüm oldu, bunlar hoş şeyler değil ama aradan yıllar geçip eşimi ısrarlarımla arattığımda yıne en ufak birşey de kötü ben oldum.
Sen dünya iyisi de olsan yaranamazsın..
Erkek arkadaşının çok sağlam durması lazım.
Silmesin tabi ailedir ama gerekirse silerim demesi lazım.
Şimdi dönüp baktığımda diyorum ki, onlar olsalardı biz ayrılırdık.. Bazen olmamaları daha hayırlı olabiliyor..
Erkek arkadasın da sende, senin ailen de bunu kaldırabilecek misiniz asıl olay bu..

Çok kavga etti çok şeyler oldu. Evi bile terk ediyodu. Ama annesi sonuçta nereye kadar. Laf ettirmiyo hiç bir zaman. Ama annesi çok farklı bir kadın nasıl desem arsız biri. Ben istiyorum olucak laf söyleyemezsiniz diyo. Agırlıgını koyuyor. Ama onlar yine aynı.
Canım sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi nasıl kabul edersen.
Ağırlığını koyuyor, ama onlar yıne aynı demişsin ya, ağırlığını koysa aynı olamazlar kuzum.
Ben aynı şeyleri yaşamış, eşinin ailesinden hiç kimse olmadan nişan düğün yapmış ve yıllarca görüşmemiş biri olarak söylüyorum bunları, boşa konuşmuyorum yani canım.
Çok şeyler yaşadım, eşimin ailesi olmadan düğünüm oldu, bunlar hoş şeyler değil ama aradan yıllar geçip eşimi ısrarlarımla arattığımda yıne en ufak birşey de kötü ben oldum.
Sen dünya iyisi de olsan yaranamazsın..
Erkek arkadaşının çok sağlam durması lazım.
Silmesin tabi ailedir ama gerekirse silerim demesi lazım.
Şimdi dönüp baktığımda diyorum ki, onlar olsalardı biz ayrılırdık.. Bazen olmamaları daha hayırlı olabiliyor..
Erkek arkadasın da sende, senin ailen de bunu kaldırabilecek misiniz asıl olay bu..

Benide hiç istemedi evlendik hala istemez sevmez oğluna kötüler şikayet eder ama eşim saglam duruşlu biri bana yansıtmaz yani senin sevgilinde bu tavrı göremedim ona baglı eger o pasif olursa ezilirsin ilişkiniz bozulur

Hangi kaynana istiyor ki anlamadım ben benimki de beni hiç sevmiyor mesela başından beri ama kendi kendine bide oğluna yaptı yapacağını bizimde iki aile karşı cıktı evlenmemize zamanında tek şebep yasak burda o yüzden açıklamalı yazmıcam ama mezhep farkıydı benim ailem beni hasta olur üzülür içine atar diye çok karışmadı verdi istedim sonuçlarına ben katlanicam diye ama esimin annesi yok mu hala ve hala sevmez beni hiçte umrumda değil açık açık da der o kadar baskı kurdum aldı yinede seni diye ama ne oldu oğlu hastalandı stresten o kadar baskı kurmuş düşünün neyse şimdi seviyorum falan diyo ama inanmam hayatta torununun hatrına iste iyi davraniyo diyelim ama ne oldu bana bi zararı dokunamadı bu zamana kadar ben sadece herşey e üzülüp kafaya taktığım için ağlar için e atardım birşey olduğunda yani sözüm ona çok seviyorsan annesini görmezden gelip herşeye he he diceksin yok yapamam dersen ayrıl yol yakınken vazgeç benim gibi çok üzülürsün sonra ama Allaha şükür eşimle hiç bi sıkıntımız olmaz kaynana ne yaparsa yapsin böyle olacaksanız evlenince sadece ikiniz yani kimseyi karistirmayacaksaniz sevdiğinden vazgeçme ben geçemedim çünkü ama yaşadım gördüm çok zor insanın içi ağlarken yüzü gulmesi kimseye anlatamaması Allahtan burası aklıma geldi yazıyorum böyle aman ne konuştum be:(

Sadece kaynana yüzünden bırakıcaksan bırak gitsin. Sevse ne olacak ki? Her zaman mesafeli olmak lazım bence eşinin ailesine, yoksa tepene çıkarlar.:süslü::KK25:

merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
İş kocada biter, ben hep bunu soylerim.. Gerekeni soyleyip sınır cizebiliyorsa, onlar icin seni kirip uzmuyorsa idare edilebilir..
Ama şu da bi gerçek ki, aile gercekten cok ama cok onemli, ömür boyu oyle ya da boyle yollariniz kesişecek..
Arkadaşın neden seni haberdar ediyor onlarin yaptıklarından?

Benimkide beni istemiyordu sen bilirsin dedik.İkimizde iş güç sahibi insanlardık.Ayrıca farklı şehirlerdeyiz.Gittik nikahımızı yaptık sonra haber verdik.Bişey diyemedi.Doğum yaptım geldi ve ilk günlerimi bana zindan etti.Ben seni hala istemiyorum dedi.Kavga çıkardı beni evden kovdu.Eşimde aldı biletini gönderdi annesini.2 yıl oldu hala konuşmayız.Yani bir kere istemeyince istemiyorlar.Sorsan bizimkininde hiç elle tutulur geçerli bir nedeni yok aslında istememesi için.

Ben kendi adıma konuşayım. Benim arkamdan konuşup bana hakaret edecek, hiç öyle şeylere gelemezdim. Hem evlendiğiniz zaman sürekli eşini sana karşı dolduracak. Erkek arkadaşın da buna meyilli bence daha şimdiden o benim annem demeye başlamış. Sürekli kavga stres ben çekemezdim. Hem iyi niyetli yaklaştığın halde hala istemiyorsa bırak oğlunun turşusunu kursun.

Zannetmeki tanıyınca seni sever. Sen şimdi bana bir şans verse sevecek diye düşünüyorsun belki ama olsa olsa en fazla oğlunu kaybetmemek için kabul etmiş gibi yapar.
Benimkinin yaptığı. :işsiz:

Oğluna “ben onunla anne-kız gibi olmak istiyorum bıdı bıdı...” ama oğlu arkasını dönünce resmen dişlerini gösteriyor. :işsiz:

Sevse ne oluyor ki amann evlenince bi kızım daha oldu derler eşinin yanında telefonuna da gelin diye kaydederler bu işler böyle en başta mesafe koy gitsin kimse senin annen gibi olmaz ama fenaysa evlenince de sıkıntı sonuçta ailesi .Hep özendim şöyle bi konuda danisabilecegim bi kaynanam gorumcem olsun bizimkiler soğuk nevale konuşasın gelse de laf ağzından çıkmaz ama sözde seviyorlar Yav heheeee

Back
X