- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
bayanlar araba kullanmam guzel hatta şöyle dıyım rakiplerime göre on kat iyidi bugun sınav yerıne girdim.
bır kaç bayan daha arabayı kaldıramadan stop etti. bende kesın gecerım dedım hayatımda hıc stop etmemısım. neyse sıra bana geldı hocalar cay ıcecektı obur hoca 7 dk var yetısmez dedı. 7 dk sonra arabay bındım gayet guzel kaldırdım arabayı sınyal verdım en ufak hata veya heyecanım yoktu. bır yokusa geldık ordan sola donecektım yanlıslıkla ıkıncı vıtesle kalkmaya calıstım araba kalkmadı tam 1 e aldım hoca arkaya gec kaldın dedı aynen anlattıgım gıbı yarım saatlık sureyı doldurmak ıcın çay ıcmeye gıttıler.. sımdı gırenlerın yorumları okuyorum herkes stop etmıs ama dewam etmıs 5 kez eden bıle var ve ben kaldım bı dahakı sınav ucretı 150 tl 150 tl benım ıcın cok bı parA REsmen hakkım yenıldı arkadaslar ne yapmam lazım? nereye sıkayet etsem ağladım eve gıdıp hıc beklemıyordum hiç.... beklesem bu kadar zoruma gıtmez
Yanlış mı hatırlıyorum diye baktım,doğruymuş.konu yukarda arkadaşlar.
Ama anca beşinci el falan alabiliriz biz yaa, yetmez yaniBizde toplaşıp bir minibüs alak inadına
Aman otomatik vites olsun haaa
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bugün 50.000 lik arabayı beğenmiyorsunuz, enteresan.
Ahahaahaaa güzel bir yakalanmaKaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
Dün açtığınız konuyu okumuştum ehliyet sınavını geçemediğinizi yeni sınav parasının 150 tl olduğunu ve bu paranın sizin için çok para olduğunu yazmıştınız.
Bende efkarlandim just hergun 3 saat otobuste amele sumugu gibi geliyorumsadece kaynanız değil biz kk kadınları da kıskandık ikinci el 50bine araba vaysss yak bi cigura 4just
leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum
Kaynananız sizi kıskanıyor mu bilmiyorum ama sizin canınız sıkılıyor sanırım uydurma konular açıyorsunuz.
ehliyete yazıldım eşim söz verdi. sıfır araba alacağım diye. 15 gun sonra dıreksıyon sınavım var. ben hemen ıstıyorum. ama kaynanam eşime karın ev hanımı hiç bırseyden eksık kalmıyor alma demiş. bende bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. ona ne ki eşim parayı ödüyor. eşimde alıyım ama ikinci el alayım 50.bine diyor bende annesi yüzünden olduğu için sıfır istiyorum. ev hanımıyız diye ARAba süremeyecekmıyız ne yapabılırım sizce eşimi ikna etmek için. ve kaynanamla gorusmek ıstememekte haksızmıyım?
Kv kıskanıyor diyorsun ama sen de inatlaşıyorsun. 50 binlik arabayı mı beğenmiyorsun? Bence şımarıklık etme.leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum
Konu sahibi salliyor mu bilmem ama bazi yorumlar da cok tuhaf. Parası olan alir yahu, niye bu kadar buyuttunuz bu mevzuyu?
Okul birakmalar, çalışıyorum alamiyorumlar vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?