kaynanam beni kıskanıyor galiba

hakkındaki kararımm

bu hatun fena uyanık

zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış

Kayınvalidenizin karışması konusunda haklısınız onun karışma lüksü her ne sebeple olursa olsun yok.
Benim size nacizane tavsiyem 2.el alın usta şoförlükte sıfır kullanırsınız.

Ahahaahaaa güzel bir yakalanma
Şimdi bu kişi aynı kişisiyse bu şekilde kendini mutlu etmiş oldu havasını attı kendince.
Bundan sonra güven adına bir şey duyulmaz kendisine.Maalesef güven kaybetmek bir servete eş değerdir.
Kayınvalideniz diyelim ki boyle bir hayalinizin gerçek olduğunu farz edelim alma oğlum demekle haklı oldu.
Bu kadar okkalı atışlara sahip birine bende aldırmazdım nemelazım

Kaynanasinin sikayetci olmayan tek bi insan gormedim varsada nadirdir ben iyi niyetle soyledigini sanmiyorum bna benzer bisey yengemdede yassnmsti hersy kocanzn elinde bence

Benim de kaynanam esimden daha merakli bana araba almaya. Esiminkini kullanıyorum ama esimden firsat gelmiyor. Durumunuz varsa sifirini alabilirsiniz. Kaynananizi cok kafaya takmaniz gerekmez, sonucta onemli olan eşiniz. .

Konu sahibi salliyor mu bilmem ama bazi yorumlar da cok tuhaf. Parası olan alir yahu, niye bu kadar buyuttunuz bu mevzuyu?
Okul birakmalar, çalışıyorum alamiyorumlar vs..

leon alacakmış fr ben sıfır ıstıyorum

banane banane ben sıfır istiyorum anneeeeeeeee bananeeeee

burdan aynı böyle görünüyorsunuz pis kaynana sizi nasılda kıskanıyor

Kk hatunları kaçırmaz

İkinci el sürünce neyiniz eksiliyor? araba sürme dememişler size. İkinci el alayım demiş eşiniz. Sıfır alıcam diyince alınmaz. Adam düşünmüş taşınmış. Uyduruk bir sıfır alacağıma kaliteli bi ikinci el aliyim demiş. Çünkü 50 bini gözden çıkarmış. Daha ne istiyorsunuz anlamadım. 10 binlik araba alsa ne olur ayrıca? Eşin para ödüyorsa son karar eşinin zaten.

elzemin konuları her zaman beni benden alıyor.kendi mi hayalci,kocası mı çözemedim.inşallah istediği gibi olur da 2.el de olsa bir araba alır kocası.bazı şeyler hep hayalde kalıyor gibi

Konu sahibi salliyor mu bilmem ama bazi yorumlar da cok tuhaf. Parası olan alir yahu, niye bu kadar buyuttunuz bu mevzuyu?
Okul birakmalar, çalışıyorum alamiyorumlar vs..

Konu gerçekçi bulunmadığı için geyik yaptı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…