Kaynanam beni mutfaktan kovdu

Hain kaynana bak şimdi sinirlendim
Önceki konularında da kaynanayla pek iç açıcı şeylerın yok otur evinde ne gidip duruyorsun oraya

Hain kaynana bak şimdi sinirlendim
Önceki konularında da kaynanayla pek iç açıcı şeylerın yok otur evinde ne gidip duruyorsun oraya
Bende gitmek te istemiyorum ama eşim için gidiyorum.Araya kalmasın istemiyorum

Kadın seni kovmuş , bu ne saygısızlık. Bir daha ne evlerine uğra ne de canını sık
Bana kalsa hıc gitmem ama eşim için gidiyorum. Kaynanamın yüzüne bile bakmak istemiyorum. Yüzünden nasıl bir insan olduğu anlaşılıyor.Samimiyetsiz bir insan

Merhaba, bu kovmak sayılmaz. Hassassınız. Kendinizi yalnız hissetmişsiniz. Hepimizin olur böyle anları. Bazen kendi kök ailemin içinde bile hissediyorum ben böyle:) takmayın kafanızı. Uzaklaşın negatif histen. Üzmeyin kendinizi.

Düz bir iletişim olarak bakmaya çalışın, kovmak değil de orda olmanızı o sırada tercih etmiyor olmak gibi. Belki hamile olduğunuz için belki özel bir konu konuşacağı içindir. Olabilir bence bunlar, kaba ifade ettiği için üzülmüş olabilirsiniz. Bebeğinize odaklanın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…