kaynanam çocuklarıma sürekli küçük diyor

kamika46zewww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
18
2
1
34
İlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi

Eşimi de üzmek istemiyorum annesine çok düşkün annesinin yüzünü düşük girse kendi kendine yiyor gözleri doluyor biraz da o yüzden susuyorum ama deli ediyo beni

Doktora birlikte gidin..doktordan duyunca kilolarının normal olduğunu daha da iddia edemez herhalde..

Bir konuda daha dikkatimi cekmisti yanlis yazdiniz sanmistim ama bilerek yaziyosunuz sanirim neden kayyum ?

Hasta ilaç da kullanıyor ama kullanmayı da biliyor bir ara eltim de kaldı rahatsız siyw hiç yemek is yapmaz çünkü ziyaret etmeyi gittik ağzını bıçak açmıyo yemek yemiyor yere bakıyor eltime dedim daha duzelmemis dedim size naz yapıyor kocamla bizde şaşırdık siz gelmeden önce konuşuyordu gülüyor du dedi şok oldum

Ben bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum;

Sözünün değeri olmayan kişilerin söylediği sözler niye üzer ki kişiyi ? He diyip geçmek gerekiyor. Ya da inşaallah o da senin benim gibi buyur , elbet buyur deyin. :)

Çocuğunuz saglikliysa kilonun ve boyun öneminin olmadığının bilincindeyseniz kim ne derse desin onemsememlisiniz.

Bugün benimkide persentilde en üst seviyedeki 4 yaş 4 aylık çocuğa çok zayıfladı bu dedi (kreşe başladı boyu birden attı doğal olarak bebeklik topalaklığı azaldı). Ben duymazdan geldim :)

Doktora da inanmaz eltimin çocuğu oğlumun 2 ay büyük bazen beraber gidiyorduk doktora doktorun diye yaptirabilirim dedi eltim de duydu kaynanama bilerek söyledi küçük demesin diye doktor bişey bilmiyor küçük bu çocuk hiç buyumedi doğduğu gibi duruyor dedi 2.5 kilo doğdu bunu dediğinde çocuğum 8 kiloydu

Sorun o değil zaten benim bakamadı gi mi ima ediyor ve annem eşim deme dediği hade garez edip demesi ve bunu başkalarının akrabaların yanın da yapıyo

Bugün benimkide persentilde en üst seviyedeki 4 yaş 4 aylık çocuğa çok zayıfladı bu dedi (kreşe başladı boyu birden attı doğal olarak bebeklik topalaklığı azaldı). Ben duymazdan geldim :)
İlk başta bende takmiyordum garez edip sürekli söyleyince insanın siniri bozuluyor

Sorun o değil zaten benim bakamadı gi mi ima ediyor ve annem eşim deme dediği hade garez edip demesi ve bunu başkalarının akrabaların yanın da yapıyo

Belli ki hassas noktanizi biliyor ve inatla devam ediyor.
Siz umursamaz olursanız bir süre sonra bırakır.

Ben bu güne kadar bu tip kişilerin dediğini asla umursamadım.
Görünmez gibi davranıyorum böylelerine. Daha çok kızıyorlar.
Yani kızan siz değil onlar oluyorlar.

Emin olun ki hiç zor değil. O cümle.kurduğu anda siz bambaşka bir konudan konuşun.

aman ya oda lafını bilsinde konuşsun. kimden çekiniyosunki. sende ağzına geleni söyle

Siz de her defasinda yav he he deyin!
Bu kv lerin derdi ne gelinleriyle ?
Biz uzulunce mutlu oluyorlar hayret bi şey!
Senin uzuldugunun farkindaysa bilerek yapar umursamamaya calis. Ayrica sen canini sikacagina ters konus onun cani sıkılsın

Bir anlasam dertleri ne kiskaniyorlar mii acaba aynı bina da oturuyoruz evimizin modeli dolaplar fayanslar hersey aynı gamze nin evi daha güzel dolabı daha güzel fayansları daha güzel diyormus yüzük alırım aynisindan ister bilenzik alırım aynisindan ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…