- 27 Mart 2016
- 18
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi kamika46zewww
-
Bir konuda daha dikkatimi cekmisti yanlis yazdiniz sanmistim ama bilerek yaziyosunuz sanirim neden kayyum ?K kamika46zewww
hasta degil, hasta ise de bunu kullanmayi cok guzel ogrenmis.
akilli olun.
kimseye yuz vermeyin.
benim cocugumun kilosunu, yemesini doktoru belirler; kayyum validem degil.
doktor neyi ne olcude veriyorsa o yedirilecek deyin ve kapayin.
Bir konuda daha dikkatimi cekmisti yanlis yazdiniz sanmistim ama bilerek yaziyosunuz sanirim neden kayyum ?
Iste biz o zamanda yasadigimiz icin kokenini bilemedim :) tesekkurler cevabiniz icin.kelime etimolojik olarak kayyum valide-peder kokunden gelir; halk arasinda sozel kullanimi zamanla 'kayin'a evrilmistir :)
rica ederimIste biz o zamanda yasadigimiz icin kokenini bilemedim :) tesekkurler cevabiniz icin.
Sorun o değil zaten benim bakamadı gi mi ima ediyor ve annem eşim deme dediği hade garez edip demesi ve bunu başkalarının akrabaların yanın da yapıyoBen bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum;
Sözünün değeri olmayan kişilerin söylediği sözler niye üzer ki kişiyi ? He diyip geçmek gerekiyor. Ya da inşaallah o da senin benim gibi buyur , elbet buyur deyin. :)
Çocuğunuz saglikliysa kilonun ve boyun öneminin olmadığının bilincindeyseniz kim ne derse desin onemsememlisiniz.
İlk başta bende takmiyordum garez edip sürekli söyleyince insanın siniri bozuluyorBugün benimkide persentilde en üst seviyedeki 4 yaş 4 aylık çocuğa çok zayıfladı bu dedi (kreşe başladı boyu birden attı doğal olarak bebeklik topalaklığı azaldı). Ben duymazdan geldim :)
Sorun o değil zaten benim bakamadı gi mi ima ediyor ve annem eşim deme dediği hade garez edip demesi ve bunu başkalarının akrabaların yanın da yapıyo
aman ya oda lafını bilsinde konuşsun. kimden çekiniyosunki. sende ağzına geleni söyleİlk çocuğum 1.5 ay erken doğdu beni emmedi 10 aylık olana kadar nerdeyse her mama yediğin de kustu bütün bunlara rağmen sürekli bu çocuk çok küçük diyip durdu doktorum da aksine kilosu fazla gidiyor diyet yaptirabilir im dedi annem eşim eltim kaynanam la konuştular küçük deme canı sıkılıyor diye hala devam ediyo garez eder gibi ikinci oğlum oldu ilk oğluma göre daha kilolu boyu daha uzun bu sefer de buna başladı üstü kapalı bir şekilde küçük demeye kendimi zor tutuyorum bişey dememek için psikolojik sorunları var biri bişey diyince hemen hasta oluyor ya da oldu gibi gösteriyor eltim le arasında sorun oldu yemedi İçmesi hasta oldu herkes sen hasta ettin dedi suçladı herseyi alttan alttan yapıyor deli ediyo beni fikri olan var mi
Bir anlasam dertleri ne kiskaniyorlar mii acaba aynı bina da oturuyoruz evimizin modeli dolaplar fayanslar hersey aynı gamze nin evi daha güzel dolabı daha güzel fayansları daha güzel diyormus yüzük alırım aynisindan ister bilenzik alırım aynisindan isterSiz de her defasinda yav he he deyin!
Bu kv lerin derdi ne gelinleriyle ?
Biz uzulunce mutlu oluyorlar hayret bi şey!
Senin uzuldugunun farkindaysa bilerek yapar umursamamaya calis. Ayrica sen canini sikacagina ters konus onun cani sıkılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?