Kaynanam eşimin ona soğuk davrandığını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir daha aradığı zaman "anne benlik birşey yok istersen bu konuyu oğlunla konuş" deyin.
Çokta dert etmeyin.
Aynısını k.validem bana yapardı.
Toyluğumdan olsa gerek çok üzülürdüm.
Oysaki laf banaymış ve salak kafam sonraları bastı.
Her şikayet ettiğinde anne ogluna söyle derim geçerim.

Boşanmak vırttı zırttı sebeplerden ağza alınacak bir kelime değil. Eşinizin sizin nazarınızda hiç mi kıymeti yok? Anası iki sızlandı diye boşanalım ,alsın oğlunu falan. Bunlar siz hissetmenizde bilinçaltına yazılıyor. Onun dışında klasik kayınvalide tripleri. Adam çalışıyor ekonomi ortada kimseyi düşünecek hâli mi kaldı diye topu taca atacaktınız.

Bilmiyorum çok doldum artık kafam çok karışık

Baska doldugunuz konular varsa onlari bilmedigim icin yorum yapamam ama kayinvalideniz sizi arayip oglum hediye almadi dedi diye bosanmak istiyorsaniz evliliginiz 4 yil uzun surmus. Benim sizin ana ogul iliskinize karismam dogru olmaz aranizda halledin diyecektiniz bitecekti.

İllaki aramızda ufak tefek tatsizliklar oldu ama öyle uzatmadik kaynanamla

İnanın kaynanamı çözmüş biri değilim ne yapmaya çalışıyor anlamış da değilim
Boşanmayi filan soyleyerek fazla tepki vermişsiniz sanki. Benimde abim var annem arada gelip gitmiyo diye bana da geline de dertlenir. Hatta arada gelinin ailesine gidiyorlar ama filan diye de söyler ama sonuç olarak bu durumun abimden kaynaklandigini gelinle alakalı bi durum olmadığını bilir. Klasik erkek annesi işte. Anlamaya çalışın üstünde durmayın eşinizle de boşu boşuna kötü olmayın

Söyledim eşime ben akşam ararım dedi. Bilmiyorum yanlış mı yaptım ama boşanmak istediğimi de söyledim o da tamm dedi

Sizde neden hemen lafi bosanmaya getiriyorsunuz ki. Cocuk oyuncagi mi bu? Benim görümcem de yemek yerken bir kere "Kardesim evlendikten sonra gercekten degisti" dedi. Ve ben bir kelime etmedim. Böyle laflar eden insanlar Cünkü artik karsidakini istedikleri gibi kullanamadiklarini fark ettiklerinde böyle söylüyorlar. Bunun sebebi ha benim ha degilim fark etmez zaten..Sizin orda tek demeniz gereken "anne oglun bu. Onunla aranizda konusursunuz, benlik bir durum yok" di.

Evet eğer suçu bende buluyorlarsa alsınlar oğullarını dizlerinin dibinden ayırmasınlar

bakış açınız çok garip geldi bana.
ortada bir suç mu var ki, birinde suç bulunsun?
kimse ailesiyle çok içli dışlı olmak zorunda değil, uzaklaşıldı diye suçlu olunmaz.

sizi böyle bir şeye sebep gösterseler bile sizin eşinizle aranız iyi olduktan sonra neden boşanacaksınız?
ki kv niz kimseyi suçlamamış bile, ağzınızı aramış o kadar, sebebini merak ediyor ve bulamıyor demek ki.

eşinizi küçük bir çocuk mu sizin gözünüzde, öyle bir bakış açınız var gibi sezdim ayrıca.

Konu ne ara geldi oraya yav? Ciddi dertleriniz var galiba.
Benim psikolojimi bozdular. Ben her dakika onları düşünüyorum. Şimdi size hangi birini anlataym ki anlatsam belki beni haksız bulursunuz. En basitinden ben ne zaman kaynamamlara gitsem illa bir kırgınlık geçiyor aramızda. Oraya ne zaman gitsem dua ediyorum Allah'ım nolur bu kez birşey olmasın nolur güzelce evime geleyim diye. Bıktım hep onları düşünüyorum hep

Haklısınız oğlum hasta ben hastayım onunda hassaslığı var biraz

Aynısını k.validem bana yapardı.
Toyluğumdan olsa gerek çok üzülürdüm.
Oysaki laf banaymış ve salak kafam sonraları bastı.
Her şikayet ettiğinde anne ogluna söyle derim geçerim.
Bendeki deli de oğlunun karşısına çıkamayınca birkaç beni yokladı. Valla hiç de aman sesimi çıkarmıyım bozguncu demesinler diye düşünmedim, ne laf duyduysam aynen herife yetiştirdim, hiç lafı eğip bükecek yeri kalmadı, inkar da edemedi, yalancı şahit de bulamadı. Şimdi genç kadınlara aynen bunu öneriyorum, sıcağı sıcağına yetiştirin, kılıf bulamadan.

Belki dertleşmek istemiştir. Sen sormuşsun ben mi yaptım diye sonuçta o da hayır, demiş. Sen bence uygun bir dil ile eşine, anneni kardeşlerini farkında olmadan ihmal etmiş olabilirsin diye uyar.

Fazla takıyorsunuz gibi geldi. Eşinizde sıkıntı yok gibi duruyor, öyle olsa kaynana sizinle laf göndermezdi, oğlundan yüz bulsa sizinle işi olmazdı.

Haklısınız oğlum hasta ben hastayım onunda hassaslığı var biraz

Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Kayinvalideniz bu konuyu bastan oglu ile konusacakti sizinle degil. Muhatabi oglu cünkü. Bazi aile üyeleri artik herkesin kendi ailesi ve sorumluluklari oldugunu unutuyor. Tabi ki hepimiz bekar zamanimizda ki gibi kendi ailemize fazla zaman ayiramiyoruz. Esim mesela o kadar yogun calisiyor ki son haftalarda ayni evde ben nerdeyse görmüyorum. Heleki cocuk da varsa zaten "boş zamanimiz" hic yok..yani esiniz tarafindan da bir kötü niyet oldugunu düşünmüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…